geçmiş olsun canım ya uzme canını rabbım hayırlısını versın neden boş gebelik oluyor arastırmadınız mı daha oncekı düşüklerını falan
sağol cnm inş.geçeer .ama biliyorum ki dünyanın en tatlı şeyi yüzünden zor günler yaşıyorum olsun gün gelecek geçecek ve veeee bebişime kavuşacağım:))
iyi akşamlar kızlarr..
bende kasımda hamiş kalanlardandım..
ilk öğrendiğimde lekenmelerim oldu gecti sonra yine başldı 6 haftalık keseyi gördük..ve 7. haftada kalp atımı görmeye gittiğimizde kesenin boş olduğunu boş gebelik olduğunu öğrendik..ve kesenin geilişimi durmuş ve kesenin içi karışık görünüyo dedi dr..nasıl yıkıldım nasıl üzüldüm anlatamam..allahım kimseyi bu sevgiyle sınamasın cok zor..bu benim 5. hamileliğimdi ve hiçbirini kucağıma almak nasip olmadı..allahım tekrar hamile kaldığımda inş. bu defa kucaklamak nasip olur..salı günü kürtaj olucam cok korkuyorum..
canım daha öncekilerin hep kalp atımları duyduk..sadece 4. hamileliğimde kimyasal olmuştu o kadar..yani başıma ilk defa boş gebelik geldi cok şaşkınım ve üzgünüm..
boş gebeliğinde sebebleri kalitesiz sperm ve yumurtadan kaynaklanıyormuş..
inşallah canım bunlar tatlı sıkıntılar ben kan pıhtılaşması yuzunden her gun ıgne oluyorum kollarım morardı acıyor ama saglık olsun hayırlı olsun da deger[/QUOTE
sana da hayırlı olsun canım allah yardımcın olsun inş. hayırlısyla sen de o mutlu günü görürsün))
iyi akşamlar kızlarr..
bende kasımda hamiş kalanlardandım..
ilk öğrendiğimde lekenmelerim oldu gecti sonra yine başldı 6 haftalık keseyi gördük..ve 7. haftada kalp atımı görmeye gittiğimizde kesenin boş olduğunu boş gebelik olduğunu öğrendik..ve kesenin geilişimi durmuş ve kesenin içi karışık görünüyo dedi dr..nasıl yıkıldım nasıl üzüldüm anlatamam..allahım kimseyi bu sevgiyle sınamasın cok zor..bu benim 5. hamileliğimdi ve hiçbirini kucağıma almak nasip olmadı..allahım tekrar hamile kaldığımda inş. bu defa kucaklamak nasip olur..salı günü kürtaj olucam cok korkuyorum..
canlarım allaha şükür hala aranızdayım.lekelenmelerim bayanseymacım aynı senin gibi oldu ama ara ara senin ruhumu dinlendirmen çok faydalı saol canım her şey gönlünce olsun ağrılarında oluyo muydu aynı adetinde olduğu gibi
merhabalar kızlar 2 gündür yoktum şehir dışındaydım
2 sorum olacak çok akıntım var yoğun sürekli ıslağım ve göğüslerimde ne bir dolgunluk ne bir şişme ne bir hassasiyet var panik oluyorum bir anomarlik mi var acaba
günaydın hanımlar,benimde bugün dr gitmem lazım ilk muayene için nolur dua edin bana.
günaydın kıslaar
nasılsınız bakalım bn çok şükür iyiym bu hafta çabucak geçse daha ii olucam cmt dr kontrolüm war
günaydın hanımlar,benimde bugün dr gitmem lazım ilk muayene için nolur dua edin bana.
günydın şekerim bende bu haftanın biran önce geçmesini diliyorum bir daha ki pazartesi ultrasonum var :))
Kızlar zaman hiç geçmiyo sanki. Cuma bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem çok sabırsızlanıyorum ve korkuyorumda. Beklemek ne zor Allah hepimize sabır versin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş... Bendede akıntı ve göğüs ağrısı var. Hayırlısıyla bi sorun yaşatma bize rabbim.
ewet ya çabucak geçsin işlhh gzl hbrler alalım cnmm sende kalp atışını duycan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?