-----2010 KASIM hamişleri----

geçmiş olsun canım ya uzme canını rabbım hayırlısını versın neden boş gebelik oluyor arastırmadınız mı daha oncekı düşüklerını falan

canım daha öncekilerin hep kalp atımları duyduk..sadece 4. hamileliğimde kimyasal olmuştu o kadar..yani başıma ilk defa boş gebelik geldi cok şaşkınım ve üzgünüm..
boş gebeliğinde sebebleri kalitesiz sperm ve yumurtadan kaynaklanıyormuş..

sağol cnm inş.geçeer .ama biliyorum ki dünyanın en tatlı şeyi yüzünden zor günler yaşıyorum olsun gün gelecek geçecek ve veeee bebişime kavuşacağım:))

evt cnm allah mutluluğumuzu daim etsin
olmayanlarada versin

cnm ya üzgünüm
inş. birdahaki hamileliğinde birşey olmaz bebeğine
inan kafam karıştı :44:kalitesiz sperm ve yumurtalıktan kaynaklanıyor demişsin
bunun bir tedavisi yokmu hemde 5. rabbimm kolaylık ve sabır versin cnm
zor gerçekten ama
içini ferah tut kendine dikkat et :44:
birkaç doktora git araştırsınlar biraz sonra düşün gebeliği
aksi taktirde daha çok yıpranıcaksın :26:

daha öncekıler neden kaynaklı düşmüş öğrenmedınız mı benımde ıkı dusuk oldu kan pıhtılasması cıktı

geçmiş olsun canım(( allah yardımcın olsun salı günü de dualarımız senninle olacak inan buna.

çok geçmiş olsun.. 2 kez hayal kırıklığı yaşayan biri olarak seni anlıyorum..ama inan bana Allah doğru zamanı ve hayırlısını kısmet edecektir. Allah yardımcın olsun dualarım seninle..

merhabalar kızlar 2 gündür yoktum şehir dışındaydım
2 sorum olacak çok akıntım var yoğun sürekli ıslağım ve göğüslerimde ne bir dolgunluk ne bir şişme ne bir hassasiyet var panik oluyorum bir anomarlik mi var acaba

bu arada listeye benide eklerseniz sevinirim olası doğum tarihi 5 ağustos tahmini cinsiyet kız

canım inş sorunsuz bi şekilde atlatırsın bebişlerimiz allahtan geldi ona emanetler bizim dua etmekten ve olanı kabullenmekten başka çaremiz kalmıyor kendini yorma aklına takma bu olayıda rahat ol herşey güzel olacak inş hepimiz için.......

benimde akıntım oluyor ama herleste herşey aynı olacak diye birşey yok ki benimde göğüslerime çatılmıyor bende korkuyorum neden bu kadar hassaslar diye...:)))) birde benim hep ateşim var kasık ağrım var yani herkeste herşey aynı olmaz ki canım endişe etmemek lazım bol bol dua et....

günaydın kıslaar
nasılsınız bakalım bn çok şükür iyiym bu hafta çabucak geçse daha ii olucam cmt dr kontrolüm war

günaydın kıslaar
nasılsınız bakalım bn çok şükür iyiym bu hafta çabucak geçse daha ii olucam cmt dr kontrolüm war

günydın şekerim bende bu haftanın biran önce geçmesini diliyorum bir daha ki pazartesi ultrasonum var :))

günaydın hanımlar,benimde bugün dr gitmem lazım ilk muayene için nolur dua edin bana.

canım sen kese için mi gidiyorsun bende senin gibi 5 haftalığım ama 6. haftada gidicem ne yapsam bilemiyorum....daha ultrasona girmedim ben çokta meraktayım..:))) umarım bebişin iyidir ve hepimizin ki...:)

Kızlar zaman hiç geçmiyo sanki. Cuma bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem çok sabırsızlanıyorum ve korkuyorumda. Beklemek ne zor Allah hepimize sabır versin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş... Bendede akıntı ve göğüs ağrısı var. Hayırlısıyla bi sorun yaşatma bize rabbim.

amin cnmm aminnnn bnde cmts, gidicem çok heyecanlıyımmm

ewet ya çabucak geçsin işlhh gzl hbrler alalım cnmm sende kalp atışını duycan dimi

yok canım ben daha hiç ultrasona girmedim bakmadılar bana küçük diye..:))) ama gidip baktırmak istiyorum kalp atışına var daha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…