• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızlar
ben çok kötüyüm bugün bu hamiş halimle gribe yakalandım evde yatak döşek yatıyorum çok feci birşey bu yaaaaaa dua edin banada geçsin gitsin biran önce........
çok geçmiş olsun cnm allah şifa wesin ıhlamur içç bol bol portakal suyu içç dinlen iice

günaydın kızlar
ben çok kötüyüm bugün bu hamiş halimle gribe yakalandım evde yatak döşek yatıyorum çok feci birşey bu yaaaaaa dua edin banada geçsin gitsin biran önce........

Geçmiş olsun canım, pastil filan kullan, bir an önce atlatmaya çalış, hamile hamile çok zor

kızlaar sze bşy danışçam içimden bi ses git bgn bebeklerini gör diyoo bi sesde gitme 10 gün snr görürsün diyo szce gideyimmi hastaneye çok ii bi fiyat weriyosun sadece usg ye giriyosun acabaa naapsam??:97:

kızlaar sze bşy danışçam içimden bi ses git bgn bebeklerini gör diyoo bi sesde gitme 10 gün snr görürsün diyo szce gideyimmi hastaneye çok ii bi fiyat weriyosun sadece usg ye giriyosun acabaa naapsam??:97:

İçinden geliosa git gör :52::52:

Hangi hastane o?

4 boyutlu değil mi cnm, bir de ne kadar ödüyorsun?

Haftaya üçyolda arkadaşıma gidicem, arada oraya da gideyim diye düşündüm :9:
Benim gideceğim hastane sadece ultrasona sokmuyo, muayene de olmak gerekiyor :50:
walla cnm bnde ilk kez gidicem 1 30 a randewu aldım gideyim gelince hbr weririm ayrıntıları gzlse sanada öneririm şimdi hazırlanayım çıkayım
öptm hepinizii

kızlar ben geldimmmmm:38:

yeni bir konu daha açmış bulunmaktayım

hepimizin işine yarar umarım bu topikte olmayan arkadaşlardanda yanıtlar gelir

yeni topiğimiz indirimde kampanyada olan

bebek aksesuarları

bebek odaları

bebek kıyafetlerinin konuşulacağı bir konu başlığı arada bakalım burayada

sizlerde paylaşımlarınızı eklemekten mahrum kalmayınız please:16:/I]

http://www.kadinlarkulubu.com/indir...de-olan-bebek-odalari-giyim-aksesuarlari.html

kızlar ben geldimmmmm:38:

yeni bir konu daha açmış bulunmaktayım

hepimizin işine yarar umarım bu topikte olmayan arkadaşlardanda yanıtlar gelir

yeni topiğimiz indirimde kampanyada olan

bebek aksesuarları

bebek odaları

bebek kıyafetlerinin konuşulacağı bir konu başlığı arada bakalım burayada

sizlerde paylaşımlarınızı eklemekten mahrum kalmayınız please:16:/I]

http://www.kadinlarkulubu.com/indir...de-olan-bebek-odalari-giyim-aksesuarlari.html

Çok güzel fikir :129:

pur sende mi İzmir'desin ne güzelll
benimde doktorumun muayenesi Alsancakta Gonca Aksoy aynı zamanda KonakKadın doğum evinde çalışıyor.

turkuazm,çok geçmiş olsun tez zamanda geçer,iyileşirsin umarım

pur sende mi İzmir'desin ne güzelll
benimde doktorumun muayenesi Alsancakta Gonca Aksoy aynı zamanda KonakKadın doğum evinde çalışıyor.

turkuazm,çok geçmiş olsun tez zamanda geçer,iyileşirsin umarım

Evet canım ben de İzmir'deyim. :16:
Sen hangi semttesin?

buneyaww izmir topiği gibi olmuş ben istanbuldayım
ama izmiride çok seviyorum üniversiteden oda arkadaşım narlıderede oturuyordu 2 kez onlara gittiğimde tanıştım izmirle gerçekten çok güzel bir memleket hele istanbulun kırolarından sonra çok iyi gelmişti oranın rahatlığı

şeymacıgım 1. sayfada cınsıyetlerı sen degıstırıyon galıba benımkıne erkek yazarmısın oyle bos bos duruyor yazık artık bellı cunku oğluşum geliyor ınsallah

Back
X