• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Al sana farklı duruş :1::1:
5950.jpg

Senin kuzuna,da massalah canim:nazar:

amın ınsallaah..

ay ben bu battanıyeyı bıtıremıcem sanırım cok buyuk baslamısım :96:

amın ınsallaah..

ay ben bu battanıyeyı bıtıremıcem sanırım cok buyuk baslamısım :96:

Kaç ilmek başlaman lazımmış..

Ben dün ip almak için çıktım, hiç güzel renk yoktu oturduğum civarda,
çarşıya çıkınca alcam..

Kaç ilmek başlaman lazımmış..

Ben dün ip almak için çıktım, hiç güzel renk yoktu oturduğum civarda,
çarşıya çıkınca alcam..

ya annem normal bebe yunuyle ormustu 100 ılmek yaptı gusel oldu o ...

benımkı dut ıp ya bıde harosa orunce koccaamaaan oldu bılemedım ..

en guselı 10 ılmek atıp ornek bıtanesının ustunde sayarak yapmak her ıp farklı :6::6:

ya annem normal bebe yunuyle ormustu 100 ılmek yaptı gusel oldu o ...

benımkı dut ıp ya bıde harosa orunce koccaamaaan oldu bılemedım ..

en guselı 10 ılmek atıp ornek bıtanesının ustunde sayarak yapmak her ıp farklı :6::6:

Deneme yanılma yapcas yani :6:

size iyi geceler opuldunuz:54:

İyi geceler canım :21:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar geçmişi okuyamadım sık giremiyorum malum benim bu bulantılar geçmedi gitti.size bişey sorucam aklıma takıldı bu alışveriş merkezlerinde girişte yada havaalanlarında bişylerden geçiyoruzz ya onun bebişlerimize bi zararı varmı doktoruna soran ya da bu durum hakkında bilgisi olan:61:

x-raylardan geçmiyorum, çantamı verip yandaki bantı açar mısınız diyorum, rdan geçirmek zorunda değiller...

enemmm bi okuyuyum dedim olmadı battaniye hikayesine takıldım iice. ben de yelek örüyorum baya sardım. ben bile örüyorum ya :1: hem de baya modelli falan.. inş. topikte herşey yolundadır bebekler de anneler de iilerdir.:nazar::nazar:

su an ankarada 22.40 da ucak vııııjt bursa ya ucuyo..ama havaalanı benım evıme 1 saat en az...2 de anca ewde olur kısmetse :69:

enemmm bi okuyuyum dedim olmadı battaniye hikayesine takıldım iice. ben de yelek örüyorum baya sardım. ben bile örüyorum ya :1: hem de baya modelli falan.. inş. topikte herşey yolundadır bebekler de anneler de iilerdir.:nazar::nazar:
:46::46::46::46:

sızın yelekler bıter benım battanıye bıtmes :86:

:46::46::46::46:

sızın yelekler bıter benım battanıye bıtmes :86:

senn battaniye beni heveslendirdi örebilirim. ne gerek var diyebilir etrafımdakiler ama rüyamda beyaz renk delikli delikli örgü bir battaniyeye sarmıştım bebeğimi bu bir işaretti derim ne gerek var dienlere:51: bu arada gözün ayın gem, kocan geliyor ne mutlu kocam yanımda diyene:32:

Annenleri yolladın bu sefer örgüye mi sardın da girmiyon, arada sırada uğra yahu :3:
Maşallah bir sorun yok :nazar: Merakla kıpırtıları bekliyoruz çoğunlukta :9:

su an ankarada 22.40 da ucak vııııjt bursa ya ucuyo..ama havaalanı benım evıme 1 saat en az...2 de anca ewde olur kısmetse :69:

Ayy ayy ne güzel :69:

Back
X