Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amın ınsallaah..
ay ben bu battanıyeyı bıtıremıcem sanırım cok buyuk baslamısım :96:
Kaç ilmek başlaman lazımmış..
Ben dün ip almak için çıktım, hiç güzel renk yoktu oturduğum civarda,
çarşıya çıkınca alcam..
ya annem normal bebe yunuyle ormustu 100 ılmek yaptı gusel oldu o ...
benımkı dut ıp ya bıde harosa orunce koccaamaaan oldu bılemedım ..
en guselı 10 ılmek atıp ornek bıtanesının ustunde sayarak yapmak her ıp farklı![]()
size iyi geceler opuldunuz![]()
cokk gusel oluooo bıde tek renk yapma ....kare kare yada cızgılı yap..
selam arkadaşlar geçmişi okuyamadım sık giremiyorum malum benim bu bulantılar geçmedi gitti.size bişey sorucam aklıma takıldı bu alışveriş merkezlerinde girişte yada havaalanlarında bişylerden geçiyoruzz ya onun bebişlerimize bi zararı varmı doktoruna soran ya da bu durum hakkında bilgisi olan![]()
enemmm bi okuyuyum dedim olmadı battaniye hikayesine takıldım iice. ben de yelek örüyorum baya sardım. ben bile örüyorum yahem de baya modelli falan.. inş. topikte herşey yolundadır bebekler de anneler de iilerdir.
![]()
sızın yelekler bıter benım battanıye bıtmes :86:
enemmm bi okuyuyum dedim olmadı battaniye hikayesine takıldım iice. ben de yelek örüyorum baya sardım. ben bile örüyorum yahem de baya modelli falan.. inş. topikte herşey yolundadır bebekler de anneler de iilerdir.
![]()
su an ankarada 22.40 da ucak vııııjt bursa ya ucuyo..ama havaalanı benım evıme 1 saat en az...2 de anca ewde olur kısmetse![]()