-----2010 KASIM hamişleri----

Merhaba arkadaslar...

Bu Kasim Anneleri basligina, bu ay anne olacaklarmi yaziyor, yoksa bu ayda hamile oldugunu ögrenenlermi???

Ben 4 hafta 6 gunluk hamilegim, insallah 8.ayda anne olacam.. Bu benim ikinci hamileligimi, ilk iki 3 ay önce hamileydim, ve ne yazikki bebegimi 5 hafta 3 gunluk hamile iken, cok kanama sonucunda kayebttim ve cok gecmeden, Allahim bana bir tane daha verdi, umarim bu hamileligim cok duzgun ve saglikli bi sekilde gider.

herkese hayirli hamilelikler :)

canlarım allaha şükür hala aranızdayım.lekelenmelerim bayanseymacım aynı senin gibi oldu ama ara ara senin ruhumu dinlendirmen çok faydalı saol canım her şey gönlünce olsun ağrılarında oluyo muydu aynı adetinde olduğu gibi

merhaba cnm hoşgeldin aramıza,tebrik edrim hamileliğini seninle aramızda 1gün var bende 5 haftalık hamileyim cnm rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş.hiç gittinmi dr cnm varmı bulantın filan.

canım inş sağlıkla alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi,kanamanmı var dı cnm,benimde oğlumda olmuştu kanamam,hemde az buz deil yani,dr 1hafta ayaklarını havaya dikerek yatıcaksın demişti çok şükür devamıda gelmedi,oğlum şimdi 6 yaşında çokda sağlıklı çok şükür.

slm kızlar herkese iyi pazarlar
benim hiç mide bulantım yok bugün itibariylede kasık batmalarım da yok şanslı bir anne adamıyım bilmiyorum off şu bir haftada bitsede duysak kalp atışlarımızı içim bir rahatlasa offf daha kimseye söyleyemedim hamile olduğumu bir kaç kişi dışında

cnm bnm rica ederim amin ...
sağol iyi dileklerin için
benim adet zamanlarıma denk gelen günlr dışında karın ağrım olmuyor
oda çok hafif oluyor yani
ama bende çok gezince bel ağrısı ve batmaları sıklaşıyor
onun dışında şükür birşey yok çok şükür

kızlar sizce saç kestirmek hamilelikte bebeğe zarar verirmi inanışı var
kimi ömrü kısa olur der
pek inanmak istemiyorum
ama saçlarımı kestirmem gerek siz ne diyorsunuz buna

ben böle batıl ınanclara ınanmam uzun sac sevmedıgım ıcın bende kestırecegım canım yavrumuzun ömrünü saçlarımız belırleyecekse 9 degıl 19 ay kestırmeyelım bu bence kahve falına ınanmak kadar sacma

aa nıye öle diyosun bize söledın yaaaaaaaaaaaaa ben herkese söledım kızan kızsın valla hemde her gördüğümden dua istedım müslümanın müslümana yaptıgı dua reddolunmazmış bende buna guvenerek tek tek dua ıstedım her sölediğimden

ona bakarsak diğer bölgelerin tüylride var
doğru diyorsun cnm

testi tekrarladım 78.2 den iki gün sonra 216 ya yükseldi. mutluyum dua eden herkese teşekkür ederim.
tahmini doğum tarihi 12/08/2011 eşim kız diyo.. iş arkadaşım da..benim için farketmez hayırlı ve sağlıklı olur inşallah..

merhaba kızlaaar ben de kasım ayı hamilesiyimşu anda 7+4 günlüğüm.allah hepimizin bebeğimizi sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin.allah hepimize kolaylık versin çünkü benim çoook bulantım oluyor

hşg. cnm hayırlı olsun
geçmiş olsun umarım geçer bulantın:44:

sağol cnm inş.geçeer .ama biliyorum ki dünyanın en tatlı şeyi yüzünden zor günler yaşıyorum olsun gün gelecek geçecek ve veeee bebişime kavuşacağım:))

sağol cnm inş.geçeer .ama biliyorum ki dünyanın en tatlı şeyi yüzünden zor günler yaşıyorum olsun gün gelecek geçecek ve veeee bebişime kavuşacağım:))

inşallah canım bunlar tatlı sıkıntılar ben kan pıhtılaşması yuzunden her gun ıgne oluyorum kollarım morardı acıyor ama saglık olsun hayırlı olsun da deger

iyi akşamlar kızlarr..
bende kasımda hamiş kalanlardandım..
ilk öğrendiğimde lekenmelerim oldu gecti sonra yine başldı 6 haftalık keseyi gördük..ve 7. haftada kalp atımı görmeye gittiğimizde kesenin boş olduğunu boş gebelik olduğunu öğrendik..ve kesenin geilişimi durmuş ve kesenin içi karışık görünüyo dedi dr..nasıl yıkıldım nasıl üzüldüm anlatamam..allahım kimseyi bu sevgiyle sınamasın cok zor..bu benim 5. hamileliğimdi ve hiçbirini kucağıma almak nasip olmadı..allahım tekrar hamile kaldığımda inş. bu defa kucaklamak nasip olur..salı günü kürtaj olucam cok korkuyorum..

geçmiş olsun canım ya uzme canını rabbım hayırlısını versın neden boş gebelik oluyor arastırmadınız mı daha oncekı düşüklerını falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…