Merhaba arkadaslar...
Bu Kasim Anneleri basligina, bu ay anne olacaklarmi yaziyor, yoksa bu ayda hamile oldugunu ögrenenlermi???
Ben 4 hafta 6 gunluk hamilegim, insallah 8.ayda anne olacam.. Bu benim ikinci hamileligimi, ilk iki 3 ay önce hamileydim, ve ne yazikki bebegimi 5 hafta 3 gunluk hamile iken, cok kanama sonucunda kayebttim ve cok gecmeden, Allahim bana bir tane daha verdi, umarim bu hamileligim cok duzgun ve saglikli bi sekilde gider.
herkese hayirli hamilelikler :)
canlarım allaha şükür hala aranızdayım.lekelenmelerim bayanseymacım aynı senin gibi oldu ama ara ara senin ruhumu dinlendirmen çok faydalı saol canım her şey gönlünce olsun ağrılarında oluyo muydu aynı adetinde olduğu gibi
canlarım allaha şükür hala aranızdayım.lekelenmelerim bayanseymacım aynı senin gibi oldu ama ara ara senin ruhumu dinlendirmen çok faydalı saol canım her şey gönlünce olsun ağrılarında oluyo muydu aynı adetinde olduğu gibi
ben böle batıl ınanclara ınanmam uzun sac sevmedıgım ıcın bende kestırecegım canım yavrumuzun ömrünü saçlarımız belırleyecekse 9 degıl 19 ay kestırmeyelım bu bence kahve falına ınanmak kadar sacma
merhaba kızlaaar ben de kasım ayı hamilesiyimşu anda 7+4 günlüğüm.allah hepimizin bebeğimizi sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin.allah hepimize kolaylık versin çünkü benim çoook bulantım oluyor
sağol cnm inş.geçeer .ama biliyorum ki dünyanın en tatlı şeyi yüzünden zor günler yaşıyorum olsun gün gelecek geçecek ve veeee bebişime kavuşacağım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?