-----2010 KASIM hamişleri----

Benim sata göre 7 ağustos, ,içime ikiz kızlar doğuyor ama bilemicem
(iki baba da ikiz, bakalım..)

canlarım dün akşam yine kahverengi lekem geldi ve acil olarak yatış yaptım.serum verdiler bugün ultrasonda kesem dağılık gözükmüş anlamadım ama değerim 2818 den 4876 yükselmiş ve biraz önce yine lekelenmem geldi galiba beni terkedecek bebeğim bu lekelenmelere kanama dediler açık renkli ve çok olursa gel dediler ne olur dua edinnnnnnnn arkadaşlar

çok moralim bozuldu inan ki
rabbim yardım etsin ve bebeğin seni bırakmasın inş. cnm
süreklimi geliyor bende 2 gün geldi durducnm doktor birşey olmaz demiştiii
eğer sürekli oluyorsa bilemiycem ama ara ara oluyorsa bence korkma
benim doktorum çok tecrübeli çünkü 55 yaşlarında

slm kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor bende pek değişiklik yok ayrıca bende bu lekelenme denen şeyde pek olmadı ara ara ağrı oluyor o kadar sizlerde durum nasıl

bayanseymacım evet ara ara oluyo günde 2 kere 3 kere devamı gelmeyen ama bugün akşam üzeri oldum .doktor bişey vermedi bi dokyoruna sorarmısın değerim fena değil

Canım, aklına kötü bi şey getirmemeye çalış. Kendini fazla yorma, doktorunun tavsiyelerine harfiyen uy. Kesenle ilgili dediğin şeyi ilk defa duyuyorum. Ne demekmiş?

canları yardım edin nedir bu kahverengi lekelnme neden akşma doğru oluyo neden kesem gelişmemiş inanın moralim çokkkkkkkkk bozukkk

canları yardım edin nedir bu kahverengi lekelnme neden akşma doğru oluyo neden kesem gelişmemiş inanın moralim çokkkkkkkkk bozukkk

Canım, kahverengi lekelere normal derler ama bence doktorunu bilgilendir. En doğru yanıtı ondna alırsın. Bu
zaman zarfında bol dinlen

bayanseymacım evet ara ara oluyo günde 2 kere 3 kere devamı gelmeyen ama bugün akşam üzeri oldum .doktor bişey vermedi bi dokyoruna sorarmısın değerim fena değil

günde 2 -3 kere mi cnm
bende gün boyu olduu
allah korudu birşey olmadı bencee
sen boşuna canını sıkıyorsun
benim doktorum
bana birşey olmaz,korkma
dedii
diyorum sanaa rahatla biraz stresttende oluyo olabilir

günaydın anneler...
süp-perrr bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle....

şeymacım beni de ekler misin?
muhtemel d.tarihi 23.temmuz
cinsiyette bi kıs bi oğlan
ikisss olsun yaaaa!!!
iki ailede de var. haftaya bakıcas tekiz miiii ikis miii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…