Ellerine sağlık Şeymacım. Umarım kendini çok yormadın. Dinlen biraz :)
meraba cnmm benide ekle bende kasım hamişiyim bende varım.
benide ekleyin kızlar 17 temmuz muhtemel doğum tarihi ve bana göre erkek
Benim sata göre 7 ağustos, ,içime ikiz kızlar doğuyor ama bilemicem
(iki baba da ikiz, bakalım..)
canlarım dün akşam yine kahverengi lekem geldi ve acil olarak yatış yaptım.serum verdiler bugün ultrasonda kesem dağılık gözükmüş anlamadım ama değerim 2818 den 4876 yükselmiş ve biraz önce yine lekelenmem geldi galiba beni terkedecek bebeğim bu lekelenmelere kanama dediler açık renkli ve çok olursa gel dediler ne olur dua edinnnnnnnn arkadaşlar
canlarım dün akşam yine kahverengi lekem geldi ve acil olarak yatış yaptım.serum verdiler bugün ultrasonda kesem dağılık gözükmüş anlamadım ama değerim 2818 den 4876 yükselmiş ve biraz önce yine lekelenmem geldi galiba beni terkedecek bebeğim bu lekelenmelere kanama dediler açık renkli ve çok olursa gel dediler ne olur dua edinnnnnnnn arkadaşlar
canları yardım edin nedir bu kahverengi lekelnme neden akşma doğru oluyo neden kesem gelişmemiş inanın moralim çokkkkkkkkk bozukkk
bayanseymacım evet ara ara oluyo günde 2 kere 3 kere devamı gelmeyen ama bugün akşam üzeri oldum .doktor bişey vermedi bi dokyoruna sorarmısın değerim fena değil
şeymacım bir önerim olacak. ağustos annelerinin tablosu güzel olmuş.
biz de onları örnek alsak mı???
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?