• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

e2 marthayı actım
bebekinizin yaptığı resmi çanta yapın dio... bi bakalım!!!

er-kek tabiykide!!!

Yahu benim bütün belirtilerim erkeğe dair....... doktorda erkek dedi.... çin rus takvimleri erkek diyor...

İçimde hala kız ümidi var:5::5::5: mini mini etekler, palmiye saçlar, makyaj malzemelerini karıştıran minnacık bir kız istiyorummmmmmm:5::5::5:

Şimdi ikincisi de erkek olursa diye düşünüyorum, kafayı yedim heralde ben :5:

Yahu benim bütün belirtilerim erkeğe dair....... doktorda erkek dedi.... çin rus takvimleri erkek diyor...

İçimde hala kız ümidi var:5::5::5: mini mini etekler, palmiye saçlar, makyaj malzemelerini karıştıran minnacık bir kız istiyorummmmmmm:5::5::5:

cnm okdr çok kız istiyosan gelirsin bnmkilere beraber bakarıs üzülmee

:5::5::5:
cnm okdr çok kız istiyosan gelirsin bnmkilere beraber bakarıs üzülmee
Bende gelebilir miyim :5::5:

saçlar tamam da sakallar nolcak :1:

bebekler sakal sevmez. zaten mecburen kesecekler...

ben eşime şimdiden sölüyorum sabah işe akşam bebişe tıras olacaksın diye!!!

gecen gün komsum saç sakal kesmiş. oğlu onu tanıyamamış. 2 gün gitmemiş babasına:52:

Ben sizi yirimmmmm $Q6CAFYU851CAOVFTIHCAEZT6V0CA633BJSCARUNKQQCARP9VM1CA3O98IYCAT3TP6ZCAS667RICAWDXZGRCAY6NQ7KCA0LHK.jpg$angel028a7uxhn0qc31xc8-8528.jpg$images.jpg$J1CAF6862UCAPIJ2NQCAG8R3PUCA25FYFUCA8FKBJCCAC3LTGXCA5ANI94CAFBDL5XCAATXLF1CAJN43J6CA1YHB58CA59BW.jpg$NXCAZHZD5RCA670T0JCA32JXV4CA2F8BHTCANFCQ22CAP9LOGNCA0VEA3ECAC291ZDCANGS34NCALEG61TCAIZJOLACAFGP8.jpg$DNCADDNVRICAI8VIX0CACASNMRCAGZH119CAV26350CAW9T4MSCAE6O0Q7CADT7C02CACZK08ECA0OCVIZCAIQSMPZCAA1T8.jpg$92CA0GROG5CAY991LTCAAF2W4QCAJVQKVOCALW8H1MCA11GVUQCAQ33UD1CAMDC35VCA2G9A49CA5QIJHXCAPV3STVCATQB8.jpg$NNCA8Q8T8ICAYIFT01CAX0OAZJCA2AOAJLCA56WNR0CAI3T8O1CAA60D0MCA9MOM80CAH4XHRGCALGFLZVCAG3DCQVCA8CUV.jpg$ZDCAD0MXXRCA9DPLA3CA06H3FHCAYKNMZTCASM9H3BCAIWNB22CAMHLWMFCA98AH5DCAVSNIQQCA33NM11CAX1X71LCA8OOF.jpg$41poz30168me41ot5-4292.jpg$DOCANUTUK7CA2NAQS9CAD7KEDLCATSS37UCAGV5WVGCAYL3C0NCAF0SMY8CALFI2J8CAFZN4OVCABF2EV9CA9QWLCACAPNMJ.jpg$WRCAGESBGUCA7CVJF5CAFK5X8YCA1D2AX1CAIVJDHKCAMCFG8UCAN4VBGFCARR2S0WCA4JDUJFCA2QCAWCCAPL54JJCA3T2L.jpg$3BCAOB12MGCALIMIYSCABM2O2MCAVD2MJWCAHF4YRICAK3K4HVCALEVBD9CABN9VGFCA2JN3PWCA2N3VORCAMH7BPGCATHWL.jpg$ZRCAKOL940CAQFGO3HCADWGSN8CAFAKI44CALV26NHCABC0240CAFK823ZCA3Z7H6QCAA5CPOKCAM1P4FSCA4D6IYICAC1U4.jpg$bn640564pk3_1_.jpg$2TCAB725RSCAQTG5C2CAYU6OY2CA3XMSPCCAMUSN4WCA53IB0ZCAAV11ZTCAMZNY51CAFUQVGECARZM9C9CATIJYT7CAZ6IH.jpg

morgüller ve pur yapmayın!!!
bebekiniz alınacak valla!!!

millet bebek yapmaya uğrasıyor sizde beğemiyorsunuz!!!
ben korkarım böyle düşünmeye
Allah kıymet bilecek bi müsibet yollar başımıza diye düşünürüm...

bebekler sakal sevmez. zaten mecburen kesecekler...

ben eşime şimdiden sölüyorum sabah işe akşam bebişe tıras olacaksın diye!!!

gecen gün komsum saç sakal kesmiş. oğlu onu tanıyamamış. 2 gün gitmemiş babasına:52:

Bende diyorum valla kirli sakalla, top sakalla çucuğumu öpemezsin, onun daha cildi ne diyorum...:21::21::21:

Senin çocuğun benim neyim, dış kapının dış mandalı mıyım dedi :27::27::27:

Tabiki benim çucuğum dedim, bak 9 ay benim yanımda dedim :53::53::53: bakakaldı ...

Kessin bir zahmet sakallarını :9::9::9:

morgüller ve pur yapmayın!!!
bebekiniz alınacak valla!!!

millet bebek yapmaya uğrasıyor sizde beğemiyorsunuz!!!
ben korkarım böyle düşünmeye
Allah kıymet bilecek bi müsibet yollar başımıza diye düşünürüm...

Ayyy Allah korusun....

Evet doğru söylüyorsun...

Ben çok seviyorum oğlumu, Allah'ım sana şükürler olsun ki aratmadın...

Kızlar canım bişey istedi ama yazmıcemmm, annelerin canı çekmesin...

Sabahtan beri gözümün önünde, eşime söledim bulurum ben merak etme dedi...

Bu arada oğluma şiir yazdım, ajandasına kaydettim :)))

Canım Oğlum...

Hoş geldin oğlum evine...
Hoş geldin gönlümüze...
Sefalar getirdin...
Babanla biz mutluluktan uçuyoruz...

Her yaşının hayalini kuruyoruz...
Kim daha çok seviyor yarışına giriyoruz...
Gülümse, güneş doğsun bize...
İlk heyecan, ilk mutluluğumuzsun...

Hiç bekletmedin bizi...
Daha şimdiden hiç üzmedin pıtırcığım...
İlk tekmeni,
İlk adımlarını,
İlk doğum gününü,
İlk anne baba diyişini,
Dört gözle bekliyoruz oğlum...

Babanla varlığına hazırlanıyoruz...
Doğuşunla biz de tekrar doğacağız...
İki aşık varken, üç aşık olduk...
Aramıza, yatağımıza bir tek seni kabul edeceğiz...
Sonra kardeşini tabi :)

Hayatımıza hayat kattın oğlum...
Mis kokunu bekliyoruz...
Gelsin Temmuz, bize hediyemizi versin...
Sûretine gül düşmüş bebeğim, seni çok seviyoruz...!

Nîmet- i İlahî’ye şükürler olsun!

Sizi böyle gördükçe ne kadar odunum yahu diyorum.
Ben ne ajanda ne bebek ilk adım vs albüm yapıyorum :5:
Çocuğum ruhsuz olacak valla :5::5:

Sizi böyle gördükçe ne kadar odunum yahu diyorum.
Ben ne ajanda ne bebek ilk adım vs albüm yapıyorum :5:
Çocuğum ruhsuz olacak valla :5::5:

Canım 1 tane ajanda al...

Canın istediği zaman, ne yazmak istiyosan, aç yaz, ben öyle yapıyorum...

Annem bana yaptırsaydı çok hoşuma giderdi... çocuğumunda hoşuna gider...

Eşim sırtına bebeğimizin ayak izlerinin dövmesini yaptırcam diyor, ben de koluma bebeğimin el izlerini yaptırmak istiyorum mesela... ama günah diyolar, abdest kabul olmuyo filan diyolar...:17::17::17: bilmiyorum yane, cayabiliriz ama izleri mutlaka alıcam inşallah :)))))

Canım 1 tane ajanda al...

Canın istediği zaman, ne yazmak istiyosan, aç yaz, ben öyle yapıyorum...

Annem bana yaptırsaydı çok hoşuma giderdi... çocuğumunda hoşuna gider...

Eşim sırtına bebeğimizin ayak izlerinin dövmesini yaptırcam diyor, ben de koluma bebeğimin el izlerini yaptırmak istiyorum mesela... ama günah diyolar, abdest kabul olmuyo filan diyolar...:17::17::17: bilmiyorum yane, cayabiliriz ama izleri mutlaka alıcam inşallah :)))))
O ajanda muhtemelen boş kalır..
Normalde de duygularını kolay ifade eden biri değilim,
hatta beni tanıyanlar bundan sonra duygusallaşırsın falan diyorlardı ilk hamile olduğumu öğrenince :)
Ama hala tık yok..
Pek hevesim de yok öyle..
Ama bebeğim büyüyünce "Hiç özel bişey yapmamışsın, ne duygusuzsun" derse içime oturur valla :26:
Bari ultrason resimlerini videolarını saklayayım da onlarla bir albüm falan yapayım :26:

O ajanda muhtemelen boş kalır..
Normalde de duygularını kolay ifade eden biri değilim,
hatta beni tanıyanlar bundan sonra duygusallaşırsın falan diyorlardı ilk hamile olduğumu öğrenince :)
Ama hala tık yok..
Pek hevesim de yok öyle..
Ama bebeğim büyüyünce "Hiç özel bişey yapmamışsın, ne duygusuzsun" derse içime oturur valla :26:
Bari ultrason resimlerini videolarını saklayayım da onlarla bir albüm falan yapayım :26:

Evet onları da saklıyorum ben, albüm yapacağım kısmetse....

Aslında başlarsan yazarsın gibime geliyor, bende çok duygusal değilim ama hamile kaldıktan sonra, çok değişik salya sümü biri oldum çıktım :1:

Back