arkadaslar pardon ama turkiyede suan armut varmi
ben varm, kocamla bişiler bakıyoruz ama nette sıktı bıktırdı yahu! her an kaçabilirim..:86:
yokk kıss
ben saatlerdir netteyim ama karne yazıyorum.
malum okullar bu hafta kapanacak
kızlaaaaaaar nbrsiniz bnde bizde geldiik:=))
siz geldiniz mi topik bir anda kalablıklaşıyor zaten... senn bebişlerin cinsiyetini ben çok merak ediyorum naz, valla! kendimin ki kadar olmasadaikiz olduklarından kendime bir yakın hissedioyorum.
walla bnde çok mrk ediyorum cnm yaaa
önceleri içime erkek doğuodu ama artık kız doğuyo bnm kızlarım olucak:)))
ben ikizlerin hep biri kız biri erkek olanını çok avantajlı bulmuşumduramma velakin senin öyle bir şansın yok, tek yumurtadalar kuzular çin takvimi sana ne diyor?
merhaba arkadaşlar ben de kasımda gebe kalanlardanım, 10+1 olduk. cuma günü kontrole gidicem acaba cinsiyeti şimdiden belli olur mu :44:
Canlar merhaba , ben size birşey sormak istiyorum dün ultrasonla bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve çok mutlu oldum. Bugün ise eşimle ilk kez ilişkiye girdik çünkü doktor haftada 3 güne kadar izin veriyoruz dedi bir problem olmadığı sürece dedi sonra birazda bgn evde ayaktaydım çok ağır iş yapmadım ama wc ye gittiğim de böyle peçeteye jel gibi kahverengi bir akıntı gelmiş çok korktum fakat devamı gelmedi. Ama ben çok endişe ettim. Şimdi uzanıyorum dinleniyorum. Devamı gelmediği için endişe etmemeli miyim. Yani neden böyle birşey olmuş olabiblir terübeli arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana biraz yardımcı olabilir misiniz lütfen. Bu arada 8+1 haftalık hamileyim.
Şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben de kasımda gebe kalanlardanım, 10+1 olduk. cuma günü kontrole gidicem acaba cinsiyeti şimdiden belli olur mu :44:
hayirli olsun canim seninle hemen hemen ayniyiz bende cuma gidicem ama cinsiyetin belli olcagini sanmiyorum ,,erkekse belki..
cnm
birşey olmaz bendede ilk zamanlar olmuştu hemde 1 hafta filan sürdü
doktor korkmana gerek yok dedii
kan olmadıktan sonra endişe etme yanii
olmaz cnm
evtt ya söyleyin çin takvimi tuttu mu?
Kimseden ses yok, senin doktorun bişey söyledi mi ?
Benimki erkeğe benzetmişti, çin takvimi de rus takvimi de erkek diyor, kesin sonuç 4. ayda..
yok ya, cinsiyeti belli mi dedim, 13. haftadan sonra belli olur dedi.. belki gördü de görmemezlikten geldi... eşim kızdı ben gördüm dio ama gördüğünü sanmıyorum... ya ben illa kız olsun ya da erkek olsun da demiyorum, mesela var ilk çocuğumun kız olmasını isterim diyenler ama artık erkek de olsa kız da olsa bana aynı sonucu verecek o yüzden bilmyorum...
doktor erkek dediyse erkektir o ya erkekte pek yanılmıyorlar.
12. haftada tahmin yaptı, hatta söylemiyecekti, ben de dedim ki cinsiyeti belli mi? geçen hafta arkadaşım 12 haftalıkken cinsyetini öğrendi kızmış dedim, attım tabi
Sonra baktı baktı, erkeğe benziyor, ama kimseye söyleme önümüzdeki ay tekrar bakalım yanılabilirim dedionu da söylemezdi de, ben sölettim işte, başka doktorla kıyaslayınca döküldü :))) prensiplidir benimki:82:
ee çin takvimi ne diodu sana?
aynı kızlar banada 11 hafada cinsiyetini sorudugumda belli değil demişti ve ve ben tahmininiz yokmu dedim erkege benzettim ama dedi ve benim ikinci gebeliğim ilkimde erkek aynısı olmustu ondada 12 haftada erkege benzettim demişti ve erkek oldu yani hemde farklı doktorlara gitmiştim yani erkek tahminleri genelde dogru cıkıyor
aynı kızlar banada 11 hafada cinsiyetini sorudugumda belli değil demişti ve ve ben tahmininiz yokmu dedim erkege benzettim ama dedi ve benim ikinci gebeliğim ilkimde erkek aynısı olmustu ondada 12 haftada erkege benzettim demişti ve erkek oldu yani hemde farklı doktorlara gitmiştim yani erkek tahminleri genelde dogru cıkıyor
sen kız mı istiyordun?
evtt ya söyleyin çin takvimi tuttu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?