-----2010 KASIM hamişleri----

ben varm, kocamla bişiler bakıyoruz ama nette sıktı bıktırdı yahu! her an kaçabilirim..:86:

ben çıktım siz gelmişsiniz yahu:26:

yokk kıss
ben saatlerdir netteyim ama karne yazıyorum.
malum okullar bu hafta kapanacak:66::66::66:

kolay gelsin :24:

kızlaaaaaaar nbrsiniz bnde bizde geldiik:=))

hşgnizzzz:D
3 kişiydiler
şeytana pabucunu ters giydirdiler:53:
:62:

siz geldiniz mi topik bir anda kalablıklaşıyor zaten... senn bebişlerin cinsiyetini ben çok merak ediyorum naz, valla! kendimin ki kadar olmasada :1::1: ikiz olduklarından kendime bir yakın hissedioyorum.:33:
:D

walla bnde çok mrk ediyorum cnm yaaa

önceleri içime erkek doğuodu ama artık kız doğuyo bnm kızlarım olucak:)))

aaaaaaa bakalım kısmı olcak allah gönlüne göre versin

:nazar:

ben ikizlerin hep biri kız biri erkek olanını çok avantajlı bulmuşumdur :9::9: amma velakin senin öyle bir şansın yok, tek yumurtadalar kuzular:emir_bebek::emir_bebek: çin takvimi sana ne diyor?

:):nazar::nazar::nazar::nazar:
bu aradaa

çin takvimi tutmadı diyenler varmı aranızdaa

cinsiyeti belli olanlar buyrun soruma cevaba :4:

Canlar merhaba , ben size birşey sormak istiyorum dün ultrasonla bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve çok mutlu oldum. Bugün ise eşimle ilk kez ilişkiye girdik çünkü doktor haftada 3 güne kadar izin veriyoruz dedi bir problem olmadığı sürece dedi sonra birazda bgn evde ayaktaydım çok ağır iş yapmadım ama wc ye gittiğim de böyle peçeteye jel gibi kahverengi bir akıntı gelmiş çok korktum fakat devamı gelmedi. Ama ben çok endişe ettim. Şimdi uzanıyorum dinleniyorum. Devamı gelmediği için endişe etmemeli miyim. Yani neden böyle birşey olmuş olabiblir terübeli arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana biraz yardımcı olabilir misiniz lütfen. Bu arada 8+1 haftalık hamileyim.
Şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar ben de kasımda gebe kalanlardanım, 10+1 olduk :nazar: . cuma günü kontrole gidicem acaba cinsiyeti şimdiden belli olur mu :44:

merhaba arkadaşlar ben de kasımda gebe kalanlardanım, 10+1 olduk :nazar: . cuma günü kontrole gidicem acaba cinsiyeti şimdiden belli olur mu :44:

hayirli olsun canim seninle hemen hemen ayniyiz bende cuma gidicem ama cinsiyetin belli olcagini sanmiyorum ,,erkekse belki..

Canlar merhaba , ben size birşey sormak istiyorum dün ultrasonla bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve çok mutlu oldum. Bugün ise eşimle ilk kez ilişkiye girdik çünkü doktor haftada 3 güne kadar izin veriyoruz dedi bir problem olmadığı sürece dedi sonra birazda bgn evde ayaktaydım çok ağır iş yapmadım ama wc ye gittiğim de böyle peçeteye jel gibi kahverengi bir akıntı gelmiş çok korktum fakat devamı gelmedi. Ama ben çok endişe ettim. Şimdi uzanıyorum dinleniyorum. Devamı gelmediği için endişe etmemeli miyim. Yani neden böyle birşey olmuş olabiblir terübeli arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana biraz yardımcı olabilir misiniz lütfen. Bu arada 8+1 haftalık hamileyim.
Şimdiden teşekkürler

cnm
birşey olmaz bendede ilk zamanlar olmuştu hemde 1 hafta filan sürdü
doktor korkmana gerek yok dedii
kan olmadıktan sonra endişe etme yanii

olmaz cnm :19:

hayirli olsun canim seninle hemen hemen ayniyiz bende cuma gidicem ama cinsiyetin belli olcagini sanmiyorum ,,erkekse belki..

çin takvimine göre erkek ama merak işte :1: ihtimal olarak da belli olsaydı :) sağlıklı olsun da hakkaten gerisi mühim değil benimki sadece merak işte
cnm
birşey olmaz bendede ilk zamanlar olmuştu hemde 1 hafta filan sürdü
doktor korkmana gerek yok dedii
kan olmadıktan sonra endişe etme yanii

olmaz cnm :19:

hayırlısı ve sağlıklısı artık napalım :34:

Kimseden ses yok, senin doktorun bişey söyledi mi ?

Benimki erkeğe benzetmişti, çin takvimi de rus takvimi de erkek diyor, kesin sonuç 4. ayda..

yok ya, cinsiyeti belli mi dedim, 13. haftadan sonra belli olur dedi.. belki gördü de görmemezlikten geldi... eşim kızdı ben gördüm dio ama gördüğünü sanmıyorum... ya ben illa kız olsun ya da erkek olsun da demiyorum, mesela var ilk çocuğumun kız olmasını isterim diyenler ama artık erkek de olsa kız da olsa bana aynı sonucu verecek o yüzden bilmyorum...
doktor erkek dediyse erkektir o ya erkekte pek yanılmıyorlar.

yok ya, cinsiyeti belli mi dedim, 13. haftadan sonra belli olur dedi.. belki gördü de görmemezlikten geldi... eşim kızdı ben gördüm dio ama gördüğünü sanmıyorum... ya ben illa kız olsun ya da erkek olsun da demiyorum, mesela var ilk çocuğumun kız olmasını isterim diyenler ama artık erkek de olsa kız da olsa bana aynı sonucu verecek o yüzden bilmyorum...
doktor erkek dediyse erkektir o ya erkekte pek yanılmıyorlar.

12. haftada tahmin yaptı, hatta söylemiyecekti, ben de dedim ki cinsiyeti belli mi? geçen hafta arkadaşım 12 haftalıkken cinsyetini öğrendi kızmış dedim, attım tabi :1::1::1:

Sonra baktı baktı, erkeğe benziyor, ama kimseye söyleme önümüzdeki ay tekrar bakalım yanılabilirim dedi :9::9::9: onu da söylemezdi de, ben sölettim işte, başka doktorla kıyaslayınca döküldü :))) prensiplidir benimki:82:

12. haftada tahmin yaptı, hatta söylemiyecekti, ben de dedim ki cinsiyeti belli mi? geçen hafta arkadaşım 12 haftalıkken cinsyetini öğrendi kızmış dedim, attım tabi :1::1::1:

Sonra baktı baktı, erkeğe benziyor, ama kimseye söyleme önümüzdeki ay tekrar bakalım yanılabilirim dedi :9::9::9: onu da söylemezdi de, ben sölettim işte, başka doktorla kıyaslayınca döküldü :))) prensiplidir benimki:82:

ee çin takvimi ne diodu sana?

aynı kızlar banada 11 hafada cinsiyetini sorudugumda belli değil demişti ve ve ben tahmininiz yokmu dedim erkege benzettim ama dedi ve benim ikinci gebeliğim ilkimde erkek aynısı olmustu ondada 12 haftada erkege benzettim demişti ve erkek oldu yani hemde farklı doktorlara gitmiştim yani erkek tahminleri genelde dogru cıkıyor

aynı kızlar banada 11 hafada cinsiyetini sorudugumda belli değil demişti ve ve ben tahmininiz yokmu dedim erkege benzettim ama dedi ve benim ikinci gebeliğim ilkimde erkek aynısı olmustu ondada 12 haftada erkege benzettim demişti ve erkek oldu yani hemde farklı doktorlara gitmiştim yani erkek tahminleri genelde dogru cıkıyor

sen kız mı istiyordun?:emir_bebek:

hayırlı olsun canım öncelikle...
hadi yaaa erkekler demekki pipiyi hemen gösteriyor....

evtt ya söyleyin çin takvimi tuttu mu?

Doktorum erkek dedi, Çin takviminde kendi yaşıma göre erkek çıkıyor ama birde çin takvimine göre yaş hesaplayın öyle bakın dediler o zaman yaşım 32 çıkıyor ve bebek kız gösteriyor, rus takvimine göre de kız çıkıyordu...İlk listede cinsiyet tahmininde adım yok ama ben sonradan yazmıştım erkek hissetmiştim hep..

Back