-----2010 KASIM hamişleri----

ortada 3 aylık dönem altın dönemmiş... hamileliğin en sorunsuz dönemi. tabi onun da kendine göre sorunları varmış ama ilk 3 ay ya da son 3 ay kadar zor değilmiş... ortada 3 aylık dönemde yemekten zevk almayı diliyorum... 1-2 haftaya bu dönemi yaşamaya başlarsam tamamdır:32:

Evet ortadaki 3 ay önemli diyorlar, daha iiimiş diğerlerine göre...

ozencch benimde hala göbeğim yok.... çoook hafif var yani, ama belli belirsiz...

maşallah maşallahhhh:nazar:
bu babalar inşallah sonuna kadar böyle giderler...
bu fırsatları değerlendirmek lasım arada nas yapıyorum bende:)

bu sabahta benim eşim uyandı, önce karnımı okşuyor günaydın bebeğim diyor, öpüyor. sonra sıra bana geliyor. hatta bugun bebek uyanmadı daha acıkmadı dedim de başladı beni gıdıklamaya uyandırdı bebemi:emir_bebek:

:)))) ilgi manyağı olduk bizde :9::9::9:

Bari hep böyle gitsinde, malum alışmış kudurmuştan beterdir :21::21::21:

:)))) ilgi manyağı olduk bizde :9::9::9:

Bari hep böyle gitsinde, malum alışmış kudurmuştan beterdir :21::21::21:

9.ayın sonunu sabırla getirsin bi de lohusalığın alışma dönemini atlatayım sonra normale dönebilir:66:

ama benim herüfff kişilik itibariyle hem yardımsever, hem yemek yapar, hem ütü yapar, hem bulaşık-çamasır makinesi kullanmayı bilir...:52:

amanın kocasıyla bebesini övenin aklı yoktur derler...:53:

maşallah:nazar: maşallah :nazar:maşallahhh :nazar:canım kojam benim!!!:70:

9.ayın sonunu sabırla getirsin bi de lohusalığın alışma dönemini atlatayım sonra normale dönebilir:66:

ama benim herüfff kişilik itibariyle hem yardımsever, hem yemek yapar, hem ütü yapar, hem bulaşık-çamasır makinesi kullanmayı bilir...:52:

kocası ile çocuğunu övenin yüzü kara gelir der annem :30:

Kızlar Selammmm....

Hayatımın en sağlam kahvaltısını yaptım heralde, yediklerimi yazsam çüşşş dersiniz, eşim sanki yeryüzündeki ilk baba olacak adam.... alıştı şimdi çocuğumun bünyesi bu yemeye diyor, sanki ben sen yokken bu kadar yiyorum, bi haber...:52:

Yarasın çocuğuma diyerekten, yedirdikçe yediriyor....:53:

Allah'tan daha kilo filan almadım....:49:

Daha şimdiden akşama ne yemek istersin diyor :53:

Allah'ım her Pazar'ı iple çekerken, şimdi daha yavaş gelsin diyorum...:53:

Patlıcaaaaammmmmm:53:

maş ... maş... cnm arada ye birşey olmaz
nazlan nazlanabildiğin kadar
:)))

Kızlar muz kabızlık yapar ama akşam yemeyin ve günde bir taneden fazla geçmesin, bol su tüketin, hemde bol bol :)) Muzun faydaları :

Lifler, C ve B6 vitamini açısından iyi bir besin kaynağıdır. Ayrıca potasyum deposudur ve bu da vücuttaki kan basıncını düzenleyen önemli bir mineraldir. Birçok hastalığın tedavisinde faydalı olduğu gibi özellikle de, ateş, sindirim bozuklukları, kas krampları ve kas gevşekliği gibi durumlarda tavsiye edilir. Bunun yanında muz, alerji tedavisinde de kullanılır. İçindeki potasyum, sodyum ile birlikte çalışarak özellikle hamilelik döneminde önem kazanan hücre ve kas gelişimini sağlar, vücudun su dengesini ayarlar ve kalp atışlarının normale dönmesini sağlar. Ayrıca beynin normal fonksiyonlarını gerçekleştirmesine yardımcı olur. Kırmızı kan hücrelerinin oluşmasını destekler. Bunun yanında vücut sıvıları arasındaki kimyasal dengenin sürekliliğini sağlar. Enerji üretimine yardımcı olur ve strese karşı dayanıklılık sağlar. Doğum sonrası kilo vermek isteyen anneler mısır gevreği, süt ve muzu karıştırarak yiyebilirler.

tşkrler bilgiler için

:34:

Ya zaten onları hep yapıyodu ama benim üstüme ayrı bir düşmeye başladı, gerçi benim mi, bebeğimizin mi orası meçhul :9::9::9:

Ben bebemi hep överim, aklı yok desinler, çokta.......

oyyşşş annesinin kuzusu, bademi, şekeri.... ayy canım tatlı mı istedi acaba :60:

kocası ile çocuğunu övenin yüzü kara gelir der annem :30:

Ayy valla bebemi hep överim...:27:

Banane.... kıymetli işte...:49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Usg resimlerine bakmam bile gülme sebebim, daha ne olsun...

Onu ilk çıkaran eski kafalı insanlardır:9:

Eskiden ayıpmış, büyüklerin yanında çocuk filan sevmek....

Ben çocuğumu sevemicem oldu ......:23:

Ayy valla bebemi hep överim...:27:

Banane.... kıymetli işte...:49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Usg resimlerine bakmam bile gülme sebebim, daha ne olsun...

Onu ilk çıkaran eski kafalı insanlardır:9:

Eskiden ayıpmış, büyüklerin yanında çocuk filan sevmek....

Ben çocuğumu sevemicem oldu ......:23:

şimdi bebişken sevmen de bir sakınca yok canım zaten:52: hani bazıları vardı beş para etmez kazık kadar oğulları ya da kızları hepsi sanki nadide bir sanat eseri gibi şöyledir böyledir die överler ya... e ne olacak eninde sonunda annesini ele güne karşı rezil edecek ki.. böyle insanlar çok... farzı misal tanıdığım bir a kişi, oğlunu öyle çok över öyle çok över ki, sadece ben bile bir süür kepazeliğini görmüşken neden o kadar çok övdüğünü bilmyiorum... bu tarz insanlar için söylenmiş bişi, açık vermeyeceğim die yalandan övgü gösterenlere karşı söylenilmiş bir laf benceki o yüzden de doğruluk payı var gibi:96:

şimdi bebişken sevmen de bir sakınca yok canım zaten:52: hani bazıları vardı beş para etmez kazık kadar oğulları ya da kızları hepsi sanki nadide bir sanat eseri gibi şöyledir böyledir die överler ya... e ne olacak eninde sonunda annesini ele güne karşı rezil edecek ki.. böyle insanlar çok... farzı misal tanıdığım bir a kişi, oğlunu öyle çok över öyle çok över ki, sadece ben bile bir süür kepazeliğini görmüşken neden o kadar çok övdüğünü bilmyiorum... bu tarz insanlar için söylenmiş bişi, açık vermeyeceğim die yalandan övgü gösterenlere karşı söylenilmiş bir laf benceki o yüzden de doğruluk payı var gibi:96:

ayyy yok canım eşşek kadar oluncada öle sevilmez zaten...

yani çocuğunu tabikide seversinde cılkını çıkartmazsın, kazık kadar insanları habire övmeye ne gerek var, görmemiş gibi:63:

ayyy yok canım eşşek kadar oluncada öle sevilmez zaten...

yani çocuğunu tabikide seversinde cılkını çıkartmazsın, kazık kadar insanları habire övmeye ne gerek var, görmemiş gibi:63:

:1::1::1: gerçi biz şuan görmemiş pozisyonuna uygunuz, gördük mü görmedik? :50:
daha yeni anne olacğız, bizi de ayıplamasınlar canım, hem daha bebişlerimiz melekkkk:69:

nazlan nazlan cnm son haddine kadar :1:

11 buçukta kalktım nerdeyse hala uykum var sankii

:26:

nettede kimsecikler yok

herkeş uyuyomu ne:57:

kızlaaaaaaar nbrsiniz bnde bizde geldiik:=))

siz geldiniz mi topik bir anda kalablıklaşıyor zaten... senn bebişlerin cinsiyetini ben çok merak ediyorum naz, valla! kendimin ki kadar olmasada :1::1: ikiz olduklarından kendime bir yakın hissedioyorum.:33:

siz geldiniz mi topik bir anda kalablıklaşıyor zaten... senn bebişlerin cinsiyetini ben çok merak ediyorum naz, valla! kendimin ki kadar olmasada :1::1: ikiz olduklarından kendime bir yakın hissedioyorum.:33:
walla bnde çok mrk ediyorum cnm yaaa

önceleri içime erkek doğuodu ama artık kız doğuyo bnm kızlarım olucak:)))

walla bnde çok mrk ediyorum cnm yaaa

önceleri içime erkek doğuodu ama artık kız doğuyo bnm kızlarım olucak:)))

ben ikizlerin hep biri kız biri erkek olanını çok avantajlı bulmuşumdur :9::9: amma velakin senin öyle bir şansın yok, tek yumurtadalar kuzular:emir_bebek::emir_bebek: çin takvimi sana ne diyor?

ewet ya keşke çift yumurta olsalardıı
kız diyoor:)

pardon sana bunu bir kez daha sormuştum :30::30:

bir de ikiz bebek odaları çok hoşuma gidiyor benim böyle dipdibe aynı renk beşikler, süsleri aynı oyuncakları aynı, giysileri aynı... bir de hastanede oda kapılarına doğum yapında iki tane süs takıyorlar oda çok hoş görünüyor... ikizlerle ilgili izlenimlerim ne kadar çokmuş benim ya.:29:

Back