-----2010 KASIM hamişleri----

ewet ya keşke çift yumurta olsalardıı
kız diyoor:)

amanın tek yum mıydı???
bende seni merak ediyorum...
ikiz istiyordum... benim ailem de de var, eşimin ailesin de de var...
bakalım artık 2.ve 3. beraber gelir belki...

bizde ki telaşın iki katı vardır sende...
kim gelcek yardıma bebeklere bakmaya???

:81: ewet çok şirin ama bn hiç ikiz odası takımı görmedim yaa
warmı gerçekten yoksa herşeyden iki tanemi alıp yapıyosun

ewet cnm tek yumurta bnmkiler

annem çok yakın o bakıcak artık napalım

:81: ewet çok şirin ama bn hiç ikiz odası takımı görmedim yaa
warmı gerçekten yoksa herşeyden iki tanemi alıp yapıyosun

her şeyden iki tane alıp yapanları gördüm ben de... ayrıyeten ikizlere özel diye görmedim... ama böyle çift çift bebek eşyaları odaya çok yakışyıor.

her şeyden iki tane alıp yapanları gördüm ben de... ayrıyeten ikizlere özel diye görmedim... ama böyle çift çift bebek eşyaları odaya çok yakışyıor.
ewet ya pembiş pembişşş:) çook gzl olcak tüllü beşikte alcam onlaea:)

bana ikiz genini anne tarafı verir demişlerdi... eşinin tarafı etkilemiyor bu durumda... anneminde dayıları ikizmiş annemin ikizleri oldu anne tarafımda tek... ama baba tarafımda bir ailede çift ikiz bile vardır.
belki çok istersen Allah sana ikinci yi üçler :)

orası öyle de bakması pek zor diyorlar...
anne meme-süt-bez yetiştiremiyormuş!!!

hayırlısı bakalım...
şimdi oğluşum tecrübe olacak!!!

orası öyle de bakması pek zor diyorlar...
anne meme-süt-bez yetiştiremiyormuş!!!

annem hep derki ben tek oğlumu sizden zor büyüttüm... sizin hiç zorluğunuz yoktu der. hele benim karnım tok altım temiz ise saatlerce aynı yerde yatarmışım... bebeğim de bana çekmiş olacak ki usg de yerinden hiç oynamadı.

ewet ya pembiş pembişşş:) çook gzl olcak tüllü beşikte alcam onlaea:)

kız isteyenlerin oğlu oldu genelde...
bakalım seninkiler ne olcak...
bi de sen milupanın sitesine üye olsana
hediye olarak mama gönderiyorlarmış... yardımı olur sana!!!

maşallah nazar değmesin...
uslu bebeği şimididen hepimiz istiyoruz.
ama en uslusu bile 2 saatte bir acıkıp uyanıyormuş!!!

maşallah nazar değmesin...
uslu bebeği şimididen hepimiz istiyoruz.
ama en uslusu bile 2 saatte bir acıkıp uyanıyormuş!!!

valla benim kocam da öyle usluymuş... bir de adam şimdi de öyle uslu ağır başlıdır... benimkine annem bakacak ya kendince tesellisi sen çok usluydun kocan da öyleymiş senin çocuk uslu olur.

Tabi ki herkes uslu bebek istiyor, bütün gece bebek ağlasa sabahın köründe kalkıp nasıl işe gidilir bilmem Bakalım Allah sağlıklıca versin de ağlayacak artık napalım, kurmalı bebek değil ki pilini çıkar sussun :))

slm kıslar oğşuşumla bız geldık ,kabız olan arkadaşlar sıze soluyommm havuç yıyın havuççççç bak nasıl farkedıyor cok zorlamayın kendınız hıc bı yan etkısı olmayan kabızlık surubu var doktorunuzdan ısteyın ben aldım cok rahatsız olunca ben kullanıyorum kıslar tavsıye

bende baslarda hep kabizdim sonra hergun 1 tane armut yemeye basladim sorun tamamen ortadan kalkti.birde mide bulantisina iyi geliyor.

benim esimde cok sakinmis ama ben 1 yasina kadar cok fenaymisim hep agliyomusum.bakalim bebikim nasil olcak insallah babasina ceker.

Son düzenleme:
ben de en cok bebekim emeklicek mi diye merak ediyorum.
eşim ve kardeşleri emeklemeden yürümüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…