nasıl olsun canım topiğimiz sakin sessiz 5+6 olduk bizde bugün kasıklarım ağrıyor şimdi off yatıp uzanmak istiyorum maalesef işyerindeyim.
merhaba hoşgeldin. ben de bikaç gündür giremedim foruma. bugün de çok midem bulanıor
çay kahveyi ben de bıraktım sigara cnm istior zaten onları içince:)
ben de 6 haftalık ama daha doktora gitmedim korkuorum gitmekten.. daha randevu alamadım. nasıl yenicemkorkumu bilmiorum:)
altı haftalık hamileyim galiba bebeğimi kaybediyorum.önce kahverengi lekelerim vardı hafif sonra arttı.doktora gittim progestan ilaç verdi sabah iki akşam iki kullanıyorum moralim çok bozuk bi ağrım sancım yok. doktor alttan bakmadı ultrasonda göründü kese bebekte göründü ama çok küçük olduğu için sağlıklımı sağlıksız mı bilemeyiz dedi bir hafta sonra gel dedi. belki düşmez ama sen yinede bel bağlama dedi. böyle beklemek öyle zor ki.. lütfen bize dua edin hakkımızda hayırlısı olsun
kızlaaaar.doktordan geliyorum.duydum bebişimin pıt pıtlarını.çok güzel bi his ya.6 hafta 5 günlük çıktı.8mm.of üstümden bi yük kalktı kalp atışını duyunca.bu arada şu mesajların altındaki sayaç nasıl yüklenio?
kızlaaaar.doktordan geliyorum.duydum bebişimin pıt pıtlarını.çok güzel bi his ya.6 hafta 5 günlük çıktı.8mm.of üstümden bi yük kalktı kalp atışını duyunca.bu arada şu mesajların altındaki sayaç nasıl yüklenio?
gözün aydın olsun teacher ne mutlu sana darısıda başımıza işlh..
canım sana kısa yolu kopyalayayım
detaylı anlatım yapılmış ben ordan yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
Tebrik ediyorum teachercım :)) Darısı başımıza :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?