-----2010 KASIM hamişleri----

Evet ortadaki 3 ay önemli diyorlar, daha iiimiş diğerlerine göre...

ozencch benimde hala göbeğim yok.... çoook hafif var yani, ama belli belirsiz...

:)))) ilgi manyağı olduk bizde

Bari hep böyle gitsinde, malum alışmış kudurmuştan beterdir

:)))) ilgi manyağı olduk bizde

Bari hep böyle gitsinde, malum alışmış kudurmuştan beterdir

9.ayın sonunu sabırla getirsin bi de lohusalığın alışma dönemini atlatayım sonra normale dönebilir

ama benim herüfff kişilik itibariyle hem yardımsever, hem yemek yapar, hem ütü yapar, hem bulaşık-çamasır makinesi kullanmayı bilir...

amanın kocasıyla bebesini övenin aklı yoktur derler...

maşallah maşallah maşallahhh canım kojam benim!!!

kocası ile çocuğunu övenin yüzü kara gelir der annem

maş ... maş... cnm arada ye birşey olmaz
nazlan nazlanabildiğin kadar
:)))

tşkrler bilgiler için

Ya zaten onları hep yapıyodu ama benim üstüme ayrı bir düşmeye başladı, gerçi benim mi, bebeğimizin mi orası meçhul

Ben bebemi hep överim, aklı yok desinler, çokta.......

oyyşşş annesinin kuzusu, bademi, şekeri.... ayy canım tatlı mı istedi acaba

kocası ile çocuğunu övenin yüzü kara gelir der annem

Ayy valla bebemi hep överim...

Banane.... kıymetli işte...

Usg resimlerine bakmam bile gülme sebebim, daha ne olsun...

Onu ilk çıkaran eski kafalı insanlardır

Eskiden ayıpmış, büyüklerin yanında çocuk filan sevmek....

Ben çocuğumu sevemicem oldu ......

şimdi bebişken sevmen de bir sakınca yok canım zaten hani bazıları vardı beş para etmez kazık kadar oğulları ya da kızları hepsi sanki nadide bir sanat eseri gibi şöyledir böyledir die överler ya... e ne olacak eninde sonunda annesini ele güne karşı rezil edecek ki.. böyle insanlar çok... farzı misal tanıdığım bir a kişi, oğlunu öyle çok över öyle çok över ki, sadece ben bile bir süür kepazeliğini görmüşken neden o kadar çok övdüğünü bilmyiorum... bu tarz insanlar için söylenmiş bişi, açık vermeyeceğim die yalandan övgü gösterenlere karşı söylenilmiş bir laf benceki o yüzden de doğruluk payı var gibi:96:

ayyy yok canım eşşek kadar oluncada öle sevilmez zaten...

yani çocuğunu tabikide seversinde cılkını çıkartmazsın, kazık kadar insanları habire övmeye ne gerek var, görmemiş gibi

ayyy yok canım eşşek kadar oluncada öle sevilmez zaten...

yani çocuğunu tabikide seversinde cılkını çıkartmazsın, kazık kadar insanları habire övmeye ne gerek var, görmemiş gibi

gerçi biz şuan görmemiş pozisyonuna uygunuz, gördük mü görmedik?
daha yeni anne olacğız, bizi de ayıplamasınlar canım, hem daha bebişlerimiz melekkkk

nazlan nazlan cnm son haddine kadar

11 buçukta kalktım nerdeyse hala uykum var sankii

:26:

nettede kimsecikler yok

herkeş uyuyomu ne

kızlaaaaaaar nbrsiniz bnde bizde geldiik:=))

siz geldiniz mi topik bir anda kalablıklaşıyor zaten... senn bebişlerin cinsiyetini ben çok merak ediyorum naz, valla! kendimin ki kadar olmasada ikiz olduklarından kendime bir yakın hissedioyorum.

siz geldiniz mi topik bir anda kalablıklaşıyor zaten... senn bebişlerin cinsiyetini ben çok merak ediyorum naz, valla! kendimin ki kadar olmasada ikiz olduklarından kendime bir yakın hissedioyorum.
walla bnde çok mrk ediyorum cnm yaaa

önceleri içime erkek doğuodu ama artık kız doğuyo bnm kızlarım olucak:)))

walla bnde çok mrk ediyorum cnm yaaa

önceleri içime erkek doğuodu ama artık kız doğuyo bnm kızlarım olucak:)))

ben ikizlerin hep biri kız biri erkek olanını çok avantajlı bulmuşumdur amma velakin senin öyle bir şansın yok, tek yumurtadalar kuzular çin takvimi sana ne diyor?

ewet ya keşke çift yumurta olsalardıı
kız diyoor:)

pardon sana bunu bir kez daha sormuştum

bir de ikiz bebek odaları çok hoşuma gidiyor benim böyle dipdibe aynı renk beşikler, süsleri aynı oyuncakları aynı, giysileri aynı... bir de hastanede oda kapılarına doğum yapında iki tane süs takıyorlar oda çok hoş görünüyor... ikizlerle ilgili izlenimlerim ne kadar çokmuş benim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…