Evvet kızlar..Yazmak için o kadar bekledim ki...GETAM' dan sonucu alır almaz yazıyorum.3 Kasım da geç döllenmeyle ve tam bir mucizeyle hamile kalmışım :) Kısmetse 10 Ağustos ta gelecek bebişimiz...
Evvet kızlar..Yazmak için o kadar bekledim ki...GETAM' dan sonucu alır almaz yazıyorum.3 Kasım da geç döllenmeyle ve tam bir mucizeyle hamile kalmışım :) Kısmetse 10 Ağustos ta gelecek bebişimiz...
**garfield**; [COLOR="red" .!.:Ama muz kabızlık yapar diye biliyorum canım[/COLOR]
slm kislar ben 11.haftama girdim ama hala vaqjinal ultrasonla bakiyolar.sizinde olemiydi ne zamaan normale geciyolar
mrb arkadaşlar... benm bulantılarım hiç olmadığı kadar arttı... sürekli çıkarma durumundayım. irileşen göbeğim 3 günde ufaldı sanki... ultrasona girdiğinde bulantın artıyor diyo eşim ama alakası olabileceğini düşünmüyorum ben... sizce?
Bence alakası yok.... benim bulantılarım da her geçen gün artıyor, önceden sadece sabahları bulanırdı... şimdi sabah öğle akşam....
geçmesi gereken haftalardayız ama... gideceğinin habercisi mi ki?
Kızlar muz kabızlık yapar ama akşam yemeyin ve günde bir taneden fazla geçmesin, bol su tüketin, hemde bol bol :)) Muzun faydaları :
Lifler, C ve B6 vitamini açısından iyi bir besin kaynağıdır. Ayrıca potasyum deposudur ve bu da vücuttaki kan basıncını düzenleyen önemli bir mineraldir. Birçok hastalığın tedavisinde faydalı olduğu gibi özellikle de, ateş, sindirim bozuklukları, kas krampları ve kas gevşekliği gibi durumlarda tavsiye edilir. Bunun yanında muz, alerji tedavisinde de kullanılır. İçindeki potasyum, sodyum ile birlikte çalışarak özellikle hamilelik döneminde önem kazanan hücre ve kas gelişimini sağlar, vücudun su dengesini ayarlar ve kalp atışlarının normale dönmesini sağlar. Ayrıca beynin normal fonksiyonlarını gerçekleştirmesine yardımcı olur. Kırmızı kan hücrelerinin oluşmasını destekler. Bunun yanında vücut sıvıları arasındaki kimyasal dengenin sürekliliğini sağlar. Enerji üretimine yardımcı olur ve strese karşı dayanıklılık sağlar. Doğum sonrası kilo vermek isteyen anneler mısır gevreği, süt ve muzu karıştırarak yiyebilirler.
Bilmem ki...
Benim doktorum yavaş yavaş geçecek demişti... velakin arttı.... ama azalması gerekiyor:44::44::44: bence azalacak yavaş yavaş....
bu yolda çekilen her şey mübah! katlanacağız bakalım... ama artık yemek yerken keyif almak ve korkmamak istiyorum.
mrb arkadaşlar... benm bulantılarım hiç olmadığı kadar arttı... sürekli çıkarma durumundayım. irileşen göbeğim 3 günde ufaldı sanki... ultrasona girdiğinde bulantın artıyor diyo eşim ama alakası olabileceğini düşünmüyorum ben... sizce?
Evet yaaa acıkarak yemek yemek, nasıl bir duyguydu resmen unuttum...
Kızlar Selammmm....
Hayatımın en sağlam kahvaltısını yaptım heralde, yediklerimi yazsam çüşşş dersiniz, eşim sanki yeryüzündeki ilk baba olacak adam.... alıştı şimdi çocuğumun bünyesi bu yemeye diyor, sanki ben sen yokken bu kadar yiyorum, bi haber...
Yarasın çocuğuma diyerekten, yedirdikçe yediriyor....
Allah'tan daha kilo filan almadım....
Daha şimdiden akşama ne yemek istersin diyor
Allah'ım her Pazar'ı iple çekerken, şimdi daha yavaş gelsin diyorum...
Patlıcaaaaammmmmm
canım, sabahları yastıktan başını kaldırmadan tuzlu kraker ye dedi doktorum...
sonra ara öğün leblebi...
ve bana naneli sakızda ii geliyor... dene...ben bulantım olduğunda kusmamak için uyuyordum...
ultrason değil de belki hastane kokusu dokunuyordur sana...
az yediğin için miden küçülmüştür... merak etme... canın ne istiyorsa az az ye...
bebek zaten ilk 3 ay annenin depolarından beslenirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?