-----2010 KASIM hamişleri----

yok canım ben bakmıştım
istikbal de de yok...

sadece bebek markası olan dükkanlar nereler???
alışveriş merkezlerinde vardır yaaa hani kojaman dükkanlar sadece bebek malzemelri satarlar adlarını yazsanıza

bende markalı olsun diyorum ; garantisinden ve montajından dolayı.
ama bulabilces mi???:44:

bende bilemiyorum cnm :26:

Havu Gen Odas
mesela bun sayfasinda bisi yok ama showroomunu gezdım ben cok gusel

ben bunlara bayıldım ama
bunlar genç odası cnm bebek odası deil :19:

http://http://www.e-bebek.com/cocuk_yataklari/bebefox/bebefox_uyku_yatagi/BFO-120090

kızlar becerebıldımmı lınkı bılmıyorum ama bu cooook onemlı bı urun..benım kuzenın bebıs reflu ıle dogdu sureklı kusuyordu odumuz kopuyordu uyurken..bunu aldık sonra kendı mudahele edemedıgı ıcın cok rahat uyudu ..ılk alıcagım seylerden bırıdır bu

bu link açılmadı cnm :18:

bende bilemiyorum cnm :26:

ben bunlara bayıldım ama
bunlar genç odası cnm bebek odası deil :19:

sitede yok ama markanın bebek odaları var eklerler yakında belkı

bu link açılmadı cnm :18:
www e-bebek.com/cocuk_yataklari/bebefox/bebefox_uyku_yatagi/BFO-120090 anca bole yapabılıorum hata verıyor.www dan sonra nokta ekle canım

www e-bebek.com/cocuk_yataklari/bebefox/bebefox_uyku_yatagi/BFO-120090 anca bole yapabılıorum hata verıyor.www dan sonra nokta ekle canım

hımmm
bunun daha ucuzu ve daha deişik bi modelini eltime almıştım.
iki tane üçgen prizma düşünün biri kısa bebeğin gögsüne destek veriyor diğeri uzun sırtına destek veriyor. içi sünger. iki üçgen bir karış kumaş ile birbirine dikili. kumaş kısmına bebeki yatırıyorsun. bebek yan yatmış oluyor.
ben o zamanlar kipa dan almıştım...

slm kıslarr bız doktordan geldık fıkır fıkırdı bebişim kocaman olmuş maşallah bu arada cınsıyetımız belli oldu erkek ılk sayfadan kım değişitirirse artık

slm kıslarr bız doktordan geldık fıkır fıkırdı bebişim kocaman olmuş maşallah bu arada cınsıyetımız belli oldu erkek ılk sayfadan kım değişitirirse artık

hadi bakalım maşallaahhh:nazar: hayırlı olsun...

bu topikten sonra erkek bebek büyütme ile ilgili bi topik daha acmamız gerekecek!!!:53:

olmadı cnm neyse:)

maş. allah bağışlasın cnm

maş. bu senede erkek rekoru var allah allah noluyo kızlarr

cinsiyetler sonrada değişmesin birde

bukadar erkek normalmii:53:

CİNSİYETİ KESİN BELLİ OLANLAR YAZSIN kızlar
ona göre ilk sayfadan değiştiriyim ama %50 lik ihtimal verenler yazdırmasın sonra birdaha değiştirmek
sorun olur

hımmm
bunun daha ucuzu ve daha deişik bi modelini eltime almıştım.
iki tane üçgen prizma düşünün biri kısa bebeğin gögsüne destek veriyor diğeri uzun sırtına destek veriyor. içi sünger. iki üçgen bir karış kumaş ile birbirine dikili. kumaş kısmına bebeki yatırıyorsun. bebek yan yatmış oluyor.
ben o zamanlar kipa dan almıştım...

evet canım bu sıtede o da var ama bız bunu denedık dıye bunu yolladım o da olabılır ama ıyı bsey vallahı...bıde bu e-bebek bursaya magazasını actı cıldırtıyor ınsanı bebekel ılgılı hersey var:52:

evet canım bu sıtede o da var ama bız bunu denedık dıye bunu yolladım o da olabılır ama ıyı bsey vallahı...bıde bu e-bebek bursaya magazasını actı cıldırtıyor ınsanı bebekel ılgılı hersey var:52:

kıymetini bil valla:25:
ben bebekime neren alışveriş yapıcam offf:59:

hadı gozunuz aydın artık sasırmıyorum bızımkıde erkekmıs dıyene :55:

evet kasım hamişlerim nasılsınız bakalım nasıl geçiyo hamilelik biz 15 haftamızı bitirdik çok şükür 2 hafta önce dr.a gittiğimde bebeğim cinsiyetini göstermedi bacak aralarını kapatmış dedi ama abisi 3 aylıkken göstermişti çok merak ediyorum kasım hamişlerin bebişlerin cinsiyetleri belli oldumu 1.5 hafta sora tekrar gidicem bakalım inşallah gösterir bu arada ya sanki gözlerim altlarında çiller çıkıyo gibi bir iki tane farkettim geçen gün birde çok sivilceli oldum gönlümdeki rabbim gönlündekini versin inşalah bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin bu arada ben 2. de sezeryan olucakmışım dr. söyledi biraz korku haddinden fazla da heycan var bakalım :nazar:

evet kasım hamişlerim nasılsınız bakalım nasıl geçiyo hamilelik biz 15 haftamızı bitirdik çok şükür 2 hafta önce dr.a gittiğimde bebeğim cinsiyetini göstermedi bacak aralarını kapatmış dedi ama abisi 3 aylıkken göstermişti çok merak ediyorum kasım hamişlerin bebişlerin cinsiyetleri belli oldumu 1.5 hafta sora tekrar gidicem bakalım inşallah gösterir bu arada ya sanki gözlerim altlarında çiller çıkıyo gibi bir iki tane farkettim geçen gün birde çok sivilceli oldum gönlümdeki rabbim gönlündekini versin inşalah bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin bu arada ben 2. de sezeryan olucakmışım dr. söyledi biraz korku haddinden fazla da heycan var bakalım :nazar:

bazılarımıızın ki belli oldu cnm senin hakkındada hayırlısı olsun benide
doktorum 17. haftada çağırdı cinsiyet tahmini için
bu aradaa
şuanda kasim hamilelerinin çoğu erkek gidiyor belkide daha erken olduğu içindir
ileride kızlarda çıkabilir

4-5 tane erkek olan var

2 tanede kız sanırım

aklımda olanlar bunlar :34:

:59:tek care ınternetten gıbı gozukuyor...ailen nerde senın

internete güvenemiyorum
o yüzden bakıp görenlerden hep marka soruyorum ya...
yumaşacık olsun istiyorum...

belki erken ama şubat tatilimde ankaraya annemin yanına gidicem bişiler alırım...
4. ayda olucaz ozaman:)

bayanlar ben lierac çatlak önleyici kullanıyordum
fiyatı oldukça yüksek 75 tl. ve 1 ay içinde dün bitti

şimdide markette dolaşırken Chicco nun

Mamma Donna Çatlak Önleyici Kremi

olduğunu gördüm 200 ml ve 35 tl civarındaydı kullanan ve memnun kalan varmıı

doktora gidince sorucam ama sizede sorıyım dedim

Back