-----2010 KASIM hamişleri----

ilki de mi sezeryandı?
hemencik nasıl sezeryal olcan dedi???

Kızlar bende bugun 2li test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkacak..
Ense kalınlığımız 0,80 çıktı çok iyimiş, herbiryerini gösterdi bu sefer dr.
Cdye çekti artık sık sık bakarım
O kadar harekliydi ki, dr 1 kamyon çikolata yedin sanırım dedi
Halbuki tatlı ile hiç aram yok şu aralar..
..Ve cinsiyete geldi sıra.. %60 erkek dedi havuç görmüş
Ne yalan söyleyeyim biraz üzüldüm
Neyse sağlıkla gelsin sıradakine inş

cnm hayırlısı olsun şimdi kıza çok odaklandığımız için üzülebiliyoruz

aslında odaklanmamak lazım ama olmuyor iştee

ama çok ilginç neden hep erkek erkekten gidiyoruz çoğunun erkek

kafam takıldı nedensee:44:

sen istedinmi cd yi yoksa kendisimi çekti cnm birde siyah beyazmı sizin ultrasyon

benim siyah beyaz fotoğraflarımızda öylee

canım ne kadarlık seninki ben geçen 13 haftalıkken dra gittiğimde yaptırdım 2li testi 1 hafta sonra aldım ama özele gidiyodum doğum fiyatını da öğrenince şok oldum 750 dediler o yüzden dra göstermedim ayın 1 inden sonra ilk çocuğumu doğurduğum hastaneye giddicem tekrar eşim çalıştığı yerin anlaşmasıda var hem de çok hijyen bi hastane çok iyi ilgilenmişlerdi medicalpark hastanesinden randevu alıp oradaki doktoruma göstericem sonuca baktım herşey normal yazıyo risk filan yazmıyo hiçbiryerinde inşallah öyledir hem cinsiyetini de o zaman öğrenicm inşallah içime kı doğuyo ama senin yaını okuyunca pek odaklanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm.

maşallah
Allah sağlık versin
üzülme bebekin alınır bak sana:)

erkek anneleri topki olduk valla

Evet cnm çok odaklanınca üzülüyor insan ister istemez.. Hayırlısı olsun ne diyelim..

Ben istemeden verdi cdyi, fotolar siyah-beyaz ama cd siyah-beyaz değil kahverengi gibi bir renk.

Evet cnm çok odaklanınca üzülüyor insan ister istemez.. Hayırlısı olsun ne diyelim..

Ben istemeden verdi cdyi, fotolar siyah-beyaz ama cd siyah-beyaz değil kahverengi gibi bir renk.

tatlım şöyle düşün erkek bir evlat yanında koruma gibi :)

hem öyle masraflı değil herşeye özenmez kızlar gibii

çok takılmada cnm evlat ikiside tatlu birde tombiş olucağını düşün tam yemelik olue bence:)

allah sağlıklı evlat hayırlı evlar versin

herşeyde bir hayr var demekki hayırlısı senin için erkek miş

Bugun tam 12 haftayı doldurduk canım.

maşallah
Allah sağlık versin
üzülme bebekin alınır bak sana:)

erkek anneleri topki olduk valla

hakkaten yaa, geleceğin kaynanaları olacaz topluca Yok çok takılmıyorum zaten, hiç olmayan var allah korusun..
Sağlıklı sıhhatli gelsin, vatana millete hayırlı bir birey olsun yeter..
Hevesim var yalan değil bir daha ki sefere bakalım

Son düzenleme:

Sağol canım ilgin için..Taşıncam kesin çünkü tayin var..Gitmeme lüksüm yok :)) Allah yardımcımız olsun , söylediklerini dikkate alcam

Doktorum erkek derken hiç tereddüt etmedi, yüzde ihtimal vermedi..Çarşamba tekrar gitcem bakalım..

Doktorum erkek derken hiç tereddüt etmedi, yüzde ihtimal vermedi..Çarşamba tekrar gitcem bakalım..

evt cnm hayırlısı olsun inş.:)

birdahakine kız olur inş.

tmm cnm çarşamba haber verirsin bize

slm kislar ben 11.haftama girdim ama hala vaqjinal ultrasonla bakiyolar.sizinde olemiydi ne zamaan normale geciyolar

anaaaaaaaaa 1 erkek daha maşallaaahh
kız ısteyenlerın hep erkek oldu ben erkek ıstıyorum kızmı gelecek acaba:26:

gozunaydın tatlım sonucta ıyı cıkmıs cok sevındım

cinsiyet öğrenen öğrenene.... ben hastalıktan daha yeni nete bakıyım dedim dün gündüzden beridir... netten hiç bu kadar uzak kalmamıştım özledim

bu arada askerlerimiz hayırlı olsun hanımlar.. Allah ssağlıklı versin hayırlı olurlar inş.

Peki hazır süt ve yoğurtlar hakkında ne dşünüyorsun canım?

Alemsin valla..Çok güldüm.. Benim de karnım çıkmaya başladı ama yaşadığım yerde hamile kıyafeti bulamıyorum,1 hafta sonra samsuna gidicem, lcw'de bulurum diye ümit ediyorum..

kızlar bişi sorcam
kabızlık sorunu yaşayan varmı
ben çok fena kabızım yaaa
gebeliğimin ilk başından beri
neleri denedim olmuyo
bi türlü düzene girmedi
Ben oldum olası kabızım ama evet bu aralar olması zaten normalmiş hamilelerde..hakiki zeytinyağı mı içsen acaba. gerçi ben kayısı yiyip ılık su içince düzeliyorum ama..

Ama muz kabızlık yapar diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…