-----2010 KASIM hamişleri----

:71::71: çok teşekkür ederim cnm cevabın için

peki o bebeğe karında iğne ile müdahele neyde oluyo biliyomusun

Onu da bebekte ödem varsa, yani ense kalınlığı fazla ise yapıyorlar, bir de yanlış bilmiyorsam, 35 yaş üstü hamile kalan annelerde karından şırıngayla test için sıvı alıyorlar....

Onu da bebekte ödem varsa, yani ense kalınlığı fazla ise yapıyorlar, bir de yanlış bilmiyorsam, 35 yaş üstü hamile kalan annelerde karından şırıngayla test için sıvı alıyorlar....

hmm anladm cnm saolasıın :)

kaç haftalık senin bebiş:emir_bebek:

Yukarda allah var benim ki o kategoriye giriyor..:nazar::nazar::nazar:
Kendi annem bile der ben hayatta böyle olamam diye, o daha bir kaynanalık yapar :1:
Biz aynı apartmanda oturuyoruz, biz davet etmedikçe gelmezler.
Gelince oturma odası dışında bir yere girmez ki burada dolap karıştıranları duyunca şok oldum :53:
Bazen yemek yapmak istemem kahvaltı hazırlama üşenirim ineriz aşağı hemen hazırlar.
Ben et yemiyorum hiç, etli yemek yapacaksa küçük bir kapta etsiz olarak ayırır bana özel.
Birşeyin lafını edeyim börek, çörek vs. ertesi gün sofradadır (hamile olmadığım zamanlarda dahil)
Daha anlatmakla bitiremem hakkını da yiyemem oğluna nasıl davranıyorsa bana da öyledir..

wwwaaawwww işte bu işler siparişle olmuyor ki :)))

Valla canım melekmiş hakikaten...

Dizi soranlar bugün Adını Feriha koydum var Showda..Kanal D de Hanımın Çiftliği var..Atvde Gönülçelen..Starda Geniş Aile :)))

birde arkadaşlar doktorr bana folik asit vermedi sadece elevit verdi bnm gibi olanlar varmı doktora sorduğumda ise folik asit hamile kalmadan önce ve ilk 6 ayda kullanılır sen o dönemleri atlatmışsın dedi o yüzden sadece elevit verdim dedi

wwwaaawwww işte bu işler siparişle olmuyor ki :)))

Valla canım melekmiş hakikaten...

E o böyle olunca ben de ona göre davranıyorum.
Mesela geçen gün söylemiştin ya kontrole gelmek istiyor falan diye,
biz de ben söyledim gel sende merak etmiyon mu torununu diye :1:
Hiç garipsemiyorum onunda gelmesini ama kendi davranışları doğuruyor bunu..

Çok akıllıca bence :23:
Kaynana olursam bende öyle olacam, çok stratejik :1::1:

birde arkadaşlar doktorr bana folik asit vermedi sadece elevit verdi bnm gibi olanlar varmı doktora sorduğumda ise folik asit hamile kalmadan önce ve ilk 6 ayda kullanılır sen o dönemleri atlatmışsın dedi o yüzden sadece elevit verdim dedi

Elevitle başlayan doktorlar var, bazı doktorlarda ilk üç ay folic asid kullandırıp sonra elevite geçiyo benim doktorum folic asidden sonra elevit vermedi, Maltofer diye bi çiğneme tableti verdi..

Elevitle başlayan doktorlar var, bazı doktorlarda ilk üç ay folic asid kullandırıp sonra elevite geçiyo benim doktorum folic asidden sonra elevit vermedi, Maltofer diye bi çiğneme tableti verdi..

elevitin içeriğindede folic asit var ama bi eksikliği olmaz herhalde değilmi

E o böyle olunca ben de ona göre davranıyorum.
Mesela geçen gün söylemiştin ya kontrole gelmek istiyor falan diye,
biz de ben söyledim gel sende merak etmiyon mu torununu diye :1:
Hiç garipsemiyorum onunda gelmesini ama kendi davranışları doğuruyor bunu..

Çok akıllıca bence :23:
Kaynana olursam bende öyle olacam, çok stratejik :1::1:

evet doğru söylüyorsun...

hımmm..ne ka güzel ne ka güzel ben de göçmenim..annem nekadar diiliz dese de.. göçmeniz işte:44:
bzde göçmeniiiz:)))
annem bulgaristan babamda selanik:))

buarada bn ewimi taşıdım çok şükür girememdim ne zmndır özledim szleri çook:)
geçöişide okuyamadım herkes iidir umarım bi yaramazlık yok dimi?

kuru valla cnm sormaa ama millet 4.aydan sonra başlıyor
ben 2.5 da başladım amaa olmadı
kaşınıyorda şuann ahhhhhhh
haşur huşur kaşıyasım var yaaa

KIZLAR------oje merakı olanlar şu son moda olan sütlü
nescafe olan ojeden aldım az önce bakalım güzelmii

kullanan varmı bu renkten güzelmi sizce:61:

sakın kaşınma bende ergenlikten kalma çatlaklar var.
haşur husur kasıyınca yarılıyorlar.
ya krem sürerken elinin ayası ile üstünden geç yada atlet - kıyafetinin üstünden okşayarak kaşı
sakın tırnaklama!!!

ayrıca oje zararlı diye ben sürmeyi bıraktım... kadınlar kulubunde okudum... başka yerlerde de yazıyor...

alıntı:
Hamilelikte oje kullanan için bayanlar için aseton adlı temizleyici maddenin kullanılması risk teşkil edebilir fakat kullanıldıktan sonra bol suyla yıkanması durumunda izin verilebilmektedir. Tırnakta bir haftadan fazla kalmamak koşuluyla sadece kaliteli ojeler kullanılabilir.

bebemi riske atamam:66:

Son düzenleme:
Anneler doğum sonrasını düşünüyor musunuz hiç????

Uykusuz geceler, lohusa krizleri, herkesin söylediği batacak ( özellikle kaynanam herşeye burnunu sokacak) aklıma geldi şimdi, bunlar en güzel zamanlarımız:66:

ben göze aldım valla:emir_bebek:
bebekim sağlıkla doğsunda...

hoş size göre avantajlı olduğum bi nokta var kaynanam ile aramda 1500 km var. eltimin ağzını aradım onlardan sana hayır yok 10-15 gün kalır dönerler dedi:66: bence ii:52:
annemi de ben istiyorum yanımda olsun erkenden gelsin bi kaç ay kalsın...
bakalım nolcek!!!
tabi çok şükür ikisi de kaynanalık yapmadı... birbirleriyle de anlaşırlar...
ama nolur nolmaz!!! tedbirli olmak lasım!!!

kaynanam bebeği tuzladınız mı? yok yazın sıcak iki kaşık su içirin vb. der.
annem de hemşire hiç inanmaz böle şeylere... bakalım neler olcek!!!:53:

Naklen yayınlarım canım.... ayyy hele benim çocuğumu ikide bi kucağına alıp bebeğim bebeğim diye severse :53: lohusa lohusa parçalarım onu :9:

ayyy
evet bende senin kaynanayı takip etmek istiyorum...
lohusayken sakın bırakma bizi!!!:9:

Back