-----2010 KASIM hamişleri----

Eski hatunlar popo büyürse, yanlar genişlerse kız bebiş olur derler, sivri olursa irkek derler

annem de öle diyo ama bakalım
çünkü benim yanlarda gidicek
şimdiden kremlniyorum hergün sabha akşam
çok fena kaşınıyo çünkü
hatta çok hafif çatlak var
ooofff yaaaa
benim çok erken başladı dimi kızlar bu problemlerrrr

senle aynıyız ben kılo almadım henuz hatta 2 kılo verdım onlarda yerıne gelmedı henuz:26:

ama goguslerım kafam kadar oldu

canım bence 2010 yılı erkek yılıydı benım cevremde 7 tane bebek dogdu 6sı erkektı

Canım televizyona bile çıktı, istatistik kurumuna göre 2010 kız yılı çıkmış, bu yılda görünüşe göre irkek yılıi her giden bir pipi haberiyle geliyor, bakalım kısmet, ayyy nasıl sabredicem ben 17 Şubat'a kadar pepişimi ösledimmm...:84::84::84:

enemmm ne kadar erken başlamışşş....

bende tam tersı dıye bılıyorum canım 2010 yılı erkektı bu yıl hakkında pek bılgım yokta cunku kadınlar klubundede hep erkek bebek cogunun bıde ben gecen sene arkadaslarla hep bıseyler almaya gıdıyodum magazalarda hep erkek kıyafetlerı suslerı falan az kalmıstı satıcılar bıle dıyodu bu sene erkek cok fazla dıye benımde hakketten cevremde hep erkek dogdu hep mavıs mavıs gordum ama tabı belkıde ben yanlıs bılıyorumdur. benımde 11 subat doktor bıde hıc bırsey demedı hanı %80 kız erkek hıcbırsey demedı gercı kızlar sıze bısey dıyım bu haftalarda cok yanılma olabılıyor kordonla pıpı falan karısabılıyor cınsıyetı ogrenenler bence fazla kaptırmasın. 16. haftadan sonra daha kesın oluyor

bı anda ole dogdu ıcıme bılmıom bende nasıl oldu

3 ay boyunca kendime kız kız dedim, 2 gittiğimdede erkeğe benzetti toktor

Birde annem kafama tuz atmış, ben görmeden, ben de hemen burnumu kaşımışım :))) bu varsayıma göre oğlum olacakmış, rus ve çin takvimleri irkek diyor, doktor erkeğe benzetti, hiç kız şansım yok mu acep

tuz olayı bende de aynı ama butun takvımler kız dıyo..ben ınatla erkek dıom ne olcak cok meraktayım..
hurafelermı kazanacak cınlılermı

Yarın olsa da drun tahminini de alsam

Eşim dr söylemezse sakın parçalama adamı diye tembihliyor kaç gündür

Sen sıkıştır, toktor neyim olcek de :))))

Belli olmaz derse, arkadaşım 12 haftalıkken öğrendi kızı olcekmiş dedim ben, siz de bir tahminde bulunun dedim, erkeğe benziyor ama kimseye söyleme, yanılabilirim dedi bana başka toktorla kıyasla, bak nasıl yumurtluyor ayyy doktorum inşallah buraya üye değildir

Güzel taktik denicem kesin

aaa cnm senle aynı zamanda doktordayız ben 10 şubat sen 11
önce ben öğrenjem inşallah hehehehe

evt bende aynı senin gibi...:))))

allah gönlümize göre versin kızlarcım

bende kız ıstıyosun dıye ılkı erkek onun ıcın kız ıstıyor sandım ay kusura bakma. ınsallah allah gonlune gore verır canım arkadasımm

estğ. cnm ne kusuru aşk neyin olsun:90:

amin cnm bnm hepimizin inş.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

bayanseyma,puR,zelicka,gamze_kaya,TurkuazM,Gem,Betylena,keramos,naciye00,
maş. maş..

canlarım benim görğsler çatır çutur çatlıyor resmen daha şimdiden

meğer ne çok büyümş beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…