ne olcak bızımkıler yaaa catlıcam ben artık2010 kız yılı idi, 2011 erkek yılı olacağa benziyor, oğlum olursa 2014'te hamile kalıcam ki kız yılına denk gelsin
muhakkak canım hepimizin haftası kilosu boyu farklı bakarsın bende birden şişerim ne olacağını bilemiyoruz ki ama aşırı yememeye çalışıyorum dikkat ediyorum biraz.....
ay kızlar ben bu kiloya çok takıyorum
1.5 ayda 1.5 kilo aldım nerdeyse
hemen hemen hepsi de göbeğim ve popomda hatta popom daha çok büyüdü denebilir
bu sbeepten sanırım bi kaç hafta sonra pantolanlarıma sığamıycam
şimdilik tam oluyo
ama çok rahat değil
sanırım dr çok hoşnut olmayacak bu durumdan
çünkü bana hamileyim diye ne bulursan yeme demişti
maximum 10 kiloyla bitirelim bu gebeliği demişti
bu arada 53 kiloydum ilk ay:82:
benım butun pantalonlarım zaten okadar darmıskıbıde dusuk bel ımkanı yok gıyemıorum..gobek delıgımın alt kısmı doldu benım ole gobek fılan yok ama tam oraya gelıo dıye gıyemıyorum ...gorumcemde gıtmıs 42 beden hamıle pantalonu almıs bana 7.ayda anca gıyerım artık :82:Ben de daha hiç kilo almadım ama pantolonlarımı giyerken, bebişim sıkışmasın diye, annelik iç güdüsüyle dikkat ediyorum, olmamaya başladığı an hamiş pantolonları alıcemmm
şeymacıgım senın ılk dogumun nasıl oldu sezeryanmı? sen bızden tecrubelısın cunku.yaa ben geçen gün öğrendim ki normal doğumda canlı canlı dikiş atılıyormuş
çok tırstım yaaaaa
epidural doğum dedikleri nasıl birşey acabaa
bilen yada yakınlarında olan varmı
bu paylaştığın yöntem çok güzele benziyor ama bize gelenee kadaaaar:26:
çok geçmiş olsun cnmm yaaa
allah yardım etmiş sanaa
sen yinede yat dinlen fazla iş yapmamaya çalış cnmm
bu arada erkekler hemen göstertiyo kendilerini
pipileriylee 11-12-13. haftalardaaa
beni doktor neden 17. haftada çağırdı anlamadım kii
çıldırıceğimm
zaman geçmiyor sankii
pofff
17.. hafta nasıl beklenir yaaaaaaa
:44::44:
2010 kız yılı idi, 2011 erkek yılı olacağa benziyor, oğlum olursa 2014'te hamile kalıcam ki kız yılına denk gelsin
randevum hafataya cuma 17,20 de daha erken olsun dıye yırttım kendımı ama yook anacım ..sen benden once ogrencenÇatlama kızzz az kaldı
Kimi doktorlar hemen söyüyor, kimisi mübarek prensip sahibi, biz anneleri kudurtcekler...
Bana cardiyo sporları yapma, yürüyüş yap ve yüzmeye git dedi, öyle yapıyorum ben de...
Yüzme güzel fikirSpor yasak canım, yürüyüş, yüzme ve hafif egzersiz hareketleri..Egzersiz için internetten hareketlere bakabilirsin, köprü ve mekik yasak mesela..
şeymacıgım senın ılk dogumun nasıl oldu sezeryanmı? sen bızden tecrubelısın cunku.
benım doktorumda senınkı gıbı soylemedı gercı ben gıttıgımde 11. haftaydı 16. haftadan once kımseye soylemem dedı bende ısrar etmedım aslında baska doktora gıdebılırz ama doktorumdan memnunum bıde ılk cocogum benım hanı fark etmez elı ayagı saglam olsunda boyle merakla yasamakta guzel nasılsa obur ay ogrencez. ama bır tanıdıgım bende 1 hafta onde hamılelıgı 12. haftada doktoru kız demıs ıste bızım sansızlıgımız ne dıyelım
benım butun pantalonlarım zaten okadar darmıskıbıde dusuk bel ımkanı yok gıyemıorum..gobek delıgımın alt kısmı doldu benım ole gobek fılan yok ama tam oraya gelıo dıye gıyemıyorum ...gorumcemde gıtmıs 42 beden hamıle pantalonu almıs bana 7.ayda anca gıyerım artık :82:
bana yurume bantını yasakladı ..ama tansııyonum duserde bende duserım fılan dıye dedı o gercı :26:Yüzme güzel fikir
Evde de hafif tempolu bisiklet kullanırsam sorun olmaz o halde..
sapıttı benım pcyok cnm ben ne bilgi sahibiyim
benimde ilk bebeğim:)
daha önce çocuğum olmadı
1. bebişimi bekliyorum benn
Çatlama kızzz az kaldı
Bazı doktorlar hemen söylüyor, bazıları mübarek prensip sahibi 4. cü ayı bekliyor, kudurtcekler biz anneleri
bende 2. bebek okuyunca seyma bızden bılgı saklıyo dıdımyok cnm ben ne bilgi sahibiyim
daha önce çocuğum olmadı
yok cnm ben ne bilgi sahibiyim
daha önce çocuğum olmadı
Yarın söylemezse başka dr a gitcem sırf cinsiyet öğrenmeye, bekleyemem öyle bir ay daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?