kadınlar kulübü de olmasa... dur bakalım ben de kakao yağına bakayım
sağ tarafımda top gibi bir sertlik hissediyorum dokunduğumda. bebeğim iice yanaşmış galiba. netten baktım artık bu haftalarda hissedermişiz elimizle dokunduğumuzda. çok güzel bir duygu komşuya biile dokundurttum. bak bebek burda die
Bebeklerimiz gülümseme nedenimiz...
dimi ya hem de daha şimdiden
anne olma fikri ne kadar acayibime gitse de içten içe psikolojim buna hazırlanıyor. 9 ay daki en büyük mantık ve hikmet de bu olsa gerek. anneliğe alışmak ve doğmadan çocuğuna tutunmak ona bağlanmak... peki ya babalık, onlar hangi sebeple sahipleniyorlarki çocuklarını.
Analar 1, babalar 9 doğururmuş...
Eşim diyor ki, herşeyi anneye soruyorlar, babayı tınlayan yok, vezneye geldiğimiz zaman bizi sayan oluyo diyo
kimlik de soyadı oluyor ya yetinsinler işte.
Çata çat cevabımı veriyorum, benimki de gardolabımı bile açar bakar, ne arıyorsa????
Kızlar bir arkadaşım çatlak konusunda aşırı pimpirikli, bebeğini doğurdu, ama yok denecek kadar az çtlağı var, ne kullandın diye sordum, doktoru lierac vermiş ona, ve hep onu kullanmış, 4. aydan itibaren göğüslerine, kalçalarına bile sürmüş, bebeğini emzirirken şu anda hiç sorun yaşamıyor, göğsü çatlamadı, yara da olmadı...ben galiba ondan alacağım...
Kızlar
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun
ne olur herkes içini ferah tutsun
doktor banada kanama eçirmişsin dedi ama ben farketmemiştim öyle bişi şaşırdım
bugün 13+4 olduk
doktor %80 kız dedi
erkek patlaması dediğiniz için yazdım
7cm ve 50gr bebişim:)
ya dr rahım agzı yetmezlıgı olabılır dedı bana aklımdan cıkmıyor onumuzdekı hafta olcumu yapılacakkafayı yedım coook moralım bozuldu..yanı bellı olmayan bısey ıcın dert yapıyorum cok sacma ama engelleyemıyorum ..2 gundur ne dus aldım ne evden cıktım salak gıbıyım
gözün aydın canım...
erkek patlaması var valla!!!
gelin bulmicas mı ne
kızlar hanı bepanten varya ben onun losyonunu kullanıyorum bepanthol bı bılgınız var mı dr a sormakta aklıma gelmedı ..kullanılabılırler lıstesındemı:26:
Kızlar bir arkadaşım çatlak konusunda aşırı pimpirikli, bebeğini doğurdu, ama yok denecek kadar az çtlağı var, ne kullandın diye sordum, doktoru lierac vermiş ona, ve hep onu kullanmış, 4. aydan itibaren göğüslerine, kalçalarına bile sürmüş, bebeğini emzirirken şu anda hiç sorun yaşamıyor, göğsü çatlamadı, yara da olmadı...ben galiba ondan alacağım...
yok artık!!
sen cadaloz ol yaa sevaptır
Benim de arkadaşım kullandı o kremi, akıllı bacaklarının iç kısımlarına sürmemiş, oralar çatlamış sürdüğü yerlerde hiç çatlamamış..:
Netten baktım kullananlar çok memnun, bende yakında kullanmaya başlayacam
Öyle galiba canım, diğer topicte de hep erkek bebek var sanki.. Gelin dedin de aklıma geldi, biz kaynana mı olcaz şimdi..gözün aydın canım...
erkek patlaması var valla!!!
gelin bulmicas mı ne
Hayırlı olsun seninde oğluşun.....
bu sene erkek patlaması mı olacak nedir bu yahu....
Şeymacım evet pahalı ama 1 tanesi bütün hamileliğe yetiyormuş...
Topicin adını değiştirirsin yakında şeyma "2010 kasım hamişleri" yerine "2010 kasım geleceğin kaynana adayları"
pur biz senle aynıymış hafta olarak yeni dikkat ettim yarın 2li test var benim senin ne zaman
selam kızlar bugun doktora gıtıık 11+3 olmusuz cınsıyetımızde bellı oldu erkekmıs ben kız dıye tahmın etmıstım tutmadı
selam kızlar bugun doktora gıtıık 11+3 olmusuz cınsıyetımızde bellı oldu erkekmıs ben kız dıye tahmın etmıstım tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?