ben daha 2lı test yaptırmadım hıc bılgım yok :26:
ben cmtsı dr daydım..2 hafta sonra gel dedı..ama dr benım yakınım cok dedıgım gıbı zırp pırt gıdıyorum :) sen salı yaptırıcan ıste bende cumaya kadar yaptırmıs olurum bı aksılık cıkmazsacanım sen ne zmn yaptırmaya gidicen testi ben salı günü gidicem senle aynıyız ya ondan sordum...:))))
ben cmtsı dr daydım..2 hafta sonra gel dedı..ama dr benım yakınım cok dedıgım gıbı zırp pırt gıdıyorum :) sen salı yaptırıcan ıste bende cumaya kadar yaptırmıs olurum bı aksılık cıkmazsa
benım rahım agzım yetersız cıkabılır oncelıkle ona bakılcak bende bebısımde bı sorun cıkmıcak emınım ben
merhaba kızlar , maşallah bebişlerinizi görmüşsünüz hareketlerini bile yaa ne kadar heyecanlıdır , ben henüz gitmedim dr a 1 ay sonra gel demişti şubat ayında gideceğim sanırım ama dayanamazsam haftaya falan gideyim diyorum.Kilolar da alınmaya başlanmış. Sağlıklıca kavuşuruz inşallah miniklerimize.
Sizlerin mide bulantısı kaçıncı haftada bitti, birde ben öyle kusmuyorum sadece 2 defa :26:benim gibi olan varmı, iştahsızım , midem bulanıyor öğürüyorum ama çıkartmıyorum :26:
bende hıc bulantı kusma olmadı...7. haftaya kadar cok ıstahsızdım sadece 2 kılo vermıstım...herkeste farklı ıste gecer umarım kısa zamandamerhaba kızlar , maşallah bebişlerinizi görmüşsünüz hareketlerini bile yaa ne kadar heyecanlıdır , ben henüz gitmedim dr a 1 ay sonra gel demişti şubat ayında gideceğim sanırım ama dayanamazsam haftaya falan gideyim diyorum.Kilolar da alınmaya başlanmış. Sağlıklıca kavuşuruz inşallah miniklerimize.
Sizlerin mide bulantısı kaçıncı haftada bitti, birde ben öyle kusmuyorum sadece 2 defa :26:benim gibi olan varmı, iştahsızım , midem bulanıyor öğürüyorum ama çıkartmıyorum :26:
Benim azaldı ama ilaç kullanıyorum.merhaba kızlar , maşallah bebişlerinizi görmüşsünüz hareketlerini bile yaa ne kadar heyecanlıdır , ben henüz gitmedim dr a 1 ay sonra gel demişti şubat ayında gideceğim sanırım ama dayanamazsam haftaya falan gideyim diyorum.Kilolar da alınmaya başlanmış. Sağlıklıca kavuşuruz inşallah miniklerimize.
inş tatlım hiç bir sorun çıkmaz.....
sadece sabah bulantılarım olmuştu, öğürmem vardı ama çıkaramıyodum.toplasan 5-6 kere kusmuşumdur.tam olarak ne zaman bitti hatırlayamıyorum ama iştahım hiç azalmadı aksine kıvır zıvır yiyemiyorum artık. böle gözümün önüne sulu yemekler geliyo, geçiyobel ağrısı oldu bende hem de fazlasıyla şükür o da geçti.
oyy yiyebiliyorsan ne güzel işte, bende bayadır sulu yemek yiyemiyorum sürekli koku geliyor burnuma sanki.Bende de bel ağrısı var ama fazla ayakta kalınca yada yorulunca oluyor, demekki kusmalar da iştahsızlık da kişiden kişiye değişiyor.Hani hamile olunca her sabah kusma olacak diye bir şart var gibi kendimi koşullamışım. Benimde akşamları daha çok bulanıyor midem.sadece sabah bulantılarım olmuştu, öğürmem vardı ama çıkaramıyodum.toplasan 5-6 kere kusmuşumdur.tam olarak ne zaman bitti hatırlayamıyorum ama iştahım hiç azalmadı aksine kıvır zıvır yiyemiyorum artık. böle gözümün önüne sulu yemekler geliyo, geçiyobel ağrısı oldu bende hem de fazlasıyla şükür o da geçti.
inşalahh demek sende hiç olmadı , bende 2 kilo verdim, şimdi iştahın nasıl peki ?bende hıc bulantı kusma olmadı...7. haftaya kadar cok ıstahsızdım sadece 2 kılo vermıstım...herkeste farklı ıste gecer umarım kısa zamanda
Benim azaldı ama ilaç kullanıyorum.
Herkesin değişiyormuş, genelde 12-14 haftada bitiyormuş :26:
sımdı ne bulursam yıorum pzrtesı gecesı EZEL pızza yedı ızledıysen saat 23.30 du hemen bende sıparıs verdımoyy yiyebiliyorsan ne güzel işte, bende bayadır sulu yemek yiyemiyorum sürekli koku geliyor burnuma sanki.Bende de bel ağrısı var ama fazla ayakta kalınca yada yorulunca oluyor, demekki kusmalar da iştahsızlık da kişiden kişiye değişiyor.Hani hamile olunca her sabah kusma olacak diye bir şart var gibi kendimi koşullamışım. Benimde akşamları daha çok bulanıyor midem.
inşalahh demek sende hiç olmadı , bende 2 kilo verdim, şimdi iştahın nasıl peki ?
Evet bulantı kusmalar ve iştahsızlık için..oyy yiyebiliyorsan ne güzel işte, bende bayadır sulu yemek yiyemiyorum sürekli koku geliyor burnuma sanki.Bende de bel ağrısı var ama fazla ayakta kalınca yada yorulunca oluyor, demekki kusmalar da iştahsızlık da kişiden kişiye değişiyor.Hani hamile olunca her sabah kusma olacak diye bir şart var gibi kendimi koşullamışım. Benimde akşamları daha çok bulanıyor midem.
inşalahh demek sende hiç olmadı , bende 2 kilo verdim, şimdi iştahın nasıl peki ?
evet herkesin değişikmiş, bünyesiyle ilgili sanırım, ilaç bulantın içinmiydi ?
evet kilona dikkat etmen lazım canım, ne kadar aldın bilmiyorum ama hamilelik boyunca 10-13 kilo alınmalı diye biliyorum.sımdı ne bulursam yıorum pzrtesı gecesı EZEL pızza yedı ızledıysen saat 23.30 du hemen bende sıparıs verdımcıddı yıorum amaa dr kılo almamam gerektıgını soluo nasıl olcak bakalım:26:
Evet bulantı kusmalar ve iştahsızlık için..
Merhaba Kızlar epeydir giremedimdüşü riskim varmış kanama vardı bebeğim bugün 8 haftalık oldu düşük önleyici hap ve bir hafta istiahat verdi doktorum sizinde dualarınıza çok ihtiyacım var
muhakkak ıstırahat et ve emın ol burda herkes bırbırı ıcın dua edıyor benım hıc suphem yok bunaguzel haberler alırsın ısallah
tabıkıııı ...Allah ım bagıslasın bebıslerımızı eger kı hayırlısı boyleyseteşekkürler aslında kanama aşapıda olduğu için iyi merak etme dedi ama insan bi tuhaf oluyo o şeyin adını bile duymaktan
deli kız yaaaKızlaaaar iyi akşamlar.....
Napıyosunuz bakalım, kocam mutfakta yemek yapıyor, bana çay getiriyor, ayy ne güzel hayat Allah'ım, ben bu gidişle 3 çocuk yaparım, inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?