-----2010 KASIM hamişleri----

canım sen ne zmn yaptırmaya gidicen testi ben salı günü gidicem senle aynıyız ya ondan sordum...:))))
ben cmtsı dr daydım..2 hafta sonra gel dedı..ama dr benım yakınım cok dedıgım gıbı zırp pırt gıdıyorum :) sen salı yaptırıcan ıste bende cumaya kadar yaptırmıs olurum bı aksılık cıkmazsa
benım rahım agzım yetersız cıkabılır oncelıkle ona bakılcak bende bebısımde bı sorun cıkmıcak emınım ben

inş tatlım hiç bir sorun çıkmaz.....

sadece sabah bulantılarım olmuştu, öğürmem vardı ama çıkaramıyodum.toplasan 5-6 kere kusmuşumdur.tam olarak ne zaman bitti hatırlayamıyorum ama iştahım hiç azalmadı aksine kıvır zıvır yiyemiyorum artık. böle gözümün önüne sulu yemekler geliyo, geçiyo bel ağrısı oldu bende hem de fazlasıyla şükür o da geçti.

bende hıc bulantı kusma olmadı...7. haftaya kadar cok ıstahsızdım sadece 2 kılo vermıstım...herkeste farklı ıste gecer umarım kısa zamanda

Benim azaldı ama ilaç kullanıyorum.
Herkesin değişiyormuş, genelde 12-14 haftada bitiyormuş :26:

aaa evet benımde cok bel agrım olmustu tek sıkıntım oydu hatta

cok zaman gecmıs sankı nasıl unuttum

oyy yiyebiliyorsan ne güzel işte, bende bayadır sulu yemek yiyemiyorum sürekli koku geliyor burnuma sanki.Bende de bel ağrısı var ama fazla ayakta kalınca yada yorulunca oluyor, demekki kusmalar da iştahsızlık da kişiden kişiye değişiyor.Hani hamile olunca her sabah kusma olacak diye bir şart var gibi kendimi koşullamışım. Benimde akşamları daha çok bulanıyor midem.
bende hıc bulantı kusma olmadı...7. haftaya kadar cok ıstahsızdım sadece 2 kılo vermıstım...herkeste farklı ıste gecer umarım kısa zamanda
inşalahh demek sende hiç olmadı , bende 2 kilo verdim, şimdi iştahın nasıl peki ?
Benim azaldı ama ilaç kullanıyorum.
Herkesin değişiyormuş, genelde 12-14 haftada bitiyormuş :26:

evet herkesin değişikmiş, bünyesiyle ilgili sanırım, ilaç bulantın içinmiydi ?

sımdı ne bulursam yıorum pzrtesı gecesı EZEL pızza yedı ızledıysen saat 23.30 du hemen bende sıparıs verdım cıddı yıorum amaa dr kılo almamam gerektıgını soluo nasıl olcak bakalım:26:

Evet bulantı kusmalar ve iştahsızlık için..

sımdı ne bulursam yıorum pzrtesı gecesı EZEL pızza yedı ızledıysen saat 23.30 du hemen bende sıparıs verdım cıddı yıorum amaa dr kılo almamam gerektıgını soluo nasıl olcak bakalım:26:
evet kilona dikkat etmen lazım canım, ne kadar aldın bilmiyorum ama hamilelik boyunca 10-13 kilo alınmalı diye biliyorum.
Evet bulantı kusmalar ve iştahsızlık için..

O zaman senin bulantıların ağır geçmiş demekki , iştahsızım bende ama ilaç falan vermedi sadece fazla kilo kaybetmemen lazım demişti.

Merhaba Kızlar epeydir giremedim düşü riskim varmış kanama vardı bebeğim bugün 8 haftalık oldu düşük önleyici hap ve bir hafta istiahat verdi doktorum sizinde dualarınıza çok ihtiyacım var

Merhaba Kızlar epeydir giremedim düşü riskim varmış kanama vardı bebeğim bugün 8 haftalık oldu düşük önleyici hap ve bir hafta istiahat verdi doktorum sizinde dualarınıza çok ihtiyacım var

muhakkak ıstırahat et ve emın ol burda herkes bırbırı ıcın dua edıyor benım hıc suphem yok buna guzel haberler alırsın ısallah

sımdı ben boyle bıseyle karsı karsıya kaldıgım ıcın cok arastırdım da bu RAHIM AGZI YETMEZLIGI denen sey benım gıbı operasyon fılan gecırmeyenlerdede olabılırmıs ve cok fazla erken dogum yuzunden bebeklerını kaybedıyormus ınsanlar..

LUTFEEEEN rıca edıyorum hepınızdeen 12. haftada fılan olcumlerı yapılıyormus..muhakkak ısteyın dr unuzdan cunku erken tanı konursa hersey daha guzel oluyormus...

muhakkak ıstırahat et ve emın ol burda herkes bırbırı ıcın dua edıyor benım hıc suphem yok buna guzel haberler alırsın ısallah

teşekkürler aslında kanama aşapıda olduğu için iyi merak etme dedi ama insan bi tuhaf oluyo o şeyin adını bile duymaktan

Kızlaaaar iyi akşamlar.....

Napıyosunuz bakalım, kocam mutfakta yemek yapıyor, bana çay getiriyor, ayy ne güzel hayat Allah'ım, ben bu gidişle 3 çocuk yaparım, inşallahhhh

Kızlaaaar iyi akşamlar.....

Napıyosunuz bakalım, kocam mutfakta yemek yapıyor, bana çay getiriyor, ayy ne güzel hayat Allah'ım, ben bu gidişle 3 çocuk yaparım, inşallahhhh
deli kız yaaa
ıcme cayy kansızlık yapar sole kocana portakal sıksın sana :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…