• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

:52::52::52::52::52: supper dımı 4 boyutlu bende cmrtesı gordum şoka gırmıstım benımkı hıckırıyodu sureklı :9:hep boyle guzel haberlerle donelım dr dan bebıkler saglıklı olsun ınsallah...kemıklerı gelısmeye baslamıs dedımı dr un :26:
kan uyusmazlıgı bızdede var daha erken dedı bıze dr :26:

kemikleri ile ilgili bişi demedi... kolları bacakları çok ince değil mi dedim, her şeyi normal sağlıklı görünüyor dedi... kan uyuşmazlığı için de hem bu ay hem de 7. ay da iki test yapacağım dedi.ben 4 boyutlu makine yok sanıyordum normal karanlık usg ile bakıyordum bir anda karnıma tuttuğu şeyi değişti, çok şaşırdım aynısı gibi karşımda. ben ağzını falan göremedim canım. yüzünü elleri ile çok kapatıyordu, gözlerinin şekli oluşmuş ama içinde henüz göz yok dedi doktorumuz.sizin anlattığınız gibi ha bire kıpırdamıyordu da... çok uzun süre durunca bir sorun var sandım ama uygun pozisyonu alması bekledik paşanın:69::69::69: doktor almıyor istediğim pozisyonu bir daha bakarız test yaptırdığında dedi:37::37: haftaya gene göreceğim ya bebeğimi çok sevindim.

kemikleri ile ilgili bişi demedi... kolları bacakları çok ince değil mi dedim, her şeyi normal sağlıklı görünüyor dedi... kan uyuşmazlığı için de hem bu ay hem de 7. ay da iki test yapacağım dedi.ben 4 boyutlu makine yok sanıyordum normal karanlık usg ile bakıyordum bir anda karnıma tuttuğu şeyi değişti, çok şaşırdım aynısı gibi karşımda. ben ağzını falan göremedim canım. yüzünü elleri ile çok kapatıyordu, gözlerinin şekli oluşmuş ama içinde henüz göz yok dedi doktorumuz.sizin anlattığınız gibi ha bire kıpırdamıyordu da... çok uzun süre durunca bir sorun var sandım ama uygun pozisyonu alması bekledik paşanın:69::69::69: doktor almıyor istediğim pozisyonu bir daha bakarız test yaptırdığında dedi:37::37: haftaya gene göreceğim ya bebeğimi çok sevindim.
bende goremedım yuzunu bı elı havadaydı hep ben burdayım der gıbı :9:

basındakı kemıklerı gosterdı bak kemıklerı olusmaya baslamıs cok ıyı bu dedı erkek bebeklerın daha once olusurmus dıye bı hurafe bıldıgımden pek sevındım sanada o yuzden sordum :32:
bıde cd ye kaydedıp verıo benımkı sor belkı senınkıde verır sonra butun gun oturup onu ızlıyosun:69::69:

basındakı kemıklerı gosterdı bak kemıklerı olusmaya baslamıs cok ıyı bu dedı erkek bebeklerın daha once olusurmus dıye bı hurafe bıldıgımden pek sevındım sanada o yuzden sordum :32:
bıde cd ye kaydedıp verıo benımkı sor belkı senınkıde verır sonra butun gun oturup onu ızlıyosun:69::69:

Allahım ne güzel ya .. ben daha 27 sinde gidicem bir hafta var. çok zor sabretmek kızlar.. çok merak ediyorum bebişimii..

gem .. özelimde bi mesaj göremedim

yok sanmam, fotoğrafı bile vermiyordu ben istedim die hemşirelere çektirtti... cd gibi bir teknoloji yok olduğu da belli zaten 4 boyutlu bile mucize gibi geldi bana :46::46::46: aslında ben kendimiz çekelim diye düşünmüştüm. bir anda eşim akşam yarın doktora gitcem ben gel beraber gidelim diince uçtu gitti aklımda normal günüm cuma idi kamera götüreyim diyorum. cd ye çeksem öyle sabit duran bir bebek olurdu... çin takvimi rus takvimi erkek gösterio ama bugün eşim gördüğüm bebek bence kızdı dedi:16: bakalım, hepsi paris bana nasılsa... kız da erkek de:92:

Allahım ne güzel ya .. ben daha 27 sinde gidicem bir hafta var. çok zor sabretmek kızlar.. çok merak ediyorum bebişimii..

esım eve usg almayı dusunuyor ne bu bole bekle bekle dıyo :60:
attım ama neyse sen bana son adet tarıhını sole ben yapayım sen dueltırsın ıstedıgın gıbı

insanın içini kıpır kıpır eden bir duygu, çok başka keyfi var... 27 sini iple çekecek kadar da haklı bir duygu.

kızlar kılo durumları ne halde??? ben almadm henuz bu ay baslıcam sanırım agzım hıc bos durmuyo :52:

kasım hamılelerı olarak sanırım erkek bebek patlaması yasatıyoruz..:52::52:

benımkıde tam soylemedı ama ben erkek hıssedıyorum dedıgım de annelerın tahmınlerı tutar hep dedı :49:
Ben de kız hissediyorum. Ama kız istediğimden mi hissettiğimden mi ayrımına varamadım bir türlü :37:

Ben de kız hissediyorum. Ama kız istediğimden mi hissettiğimden mi ayrımına varamadım bir türlü :37:

benım butun takvımlere gore kız ama ben ınatla erkek dıyorum erkek ıstedıgımden sanırım :49:

nasılsın canım ıyılesıyorsun artık dımı

mrb kızlar
bebişelerinizi 4 boyutluda görmüşsünüz ne güzel
beni taa şubatın 17 sinde çağırdı
nasıl sabredicem ya :59:

ben de 3 kilo almışım 54 oldum. bebeğim de fazla hareketli deildi, tatlı yedim ama fayda etmedi galiba . zaten ultrason drum biraz asabiydi, ölçümü de hemen alamadı, ultrason probunu karnımda salladı durdu sonra yan yatırdı. muayene olduğum dr un bana ne sölediğini sordu sorun mu var dedim hayır sadece dr unun ne söylediğini öğrenmek için sordum dedi.beni de sinir etti. sinirimden cinsiyetini sormak aklıma gelmedi. 3 boyutlu da deildi. bi de bu ultrasona göre 13+1 dim 5 gün fark var.:kkk:

kızlar nazal kemik saptanmıştır die bi ibare varmıydı sizinkinde. burun kemiğiymiş. burun kemiği oluşmaya başlamış yani. netten baktığım kadarıyla down riski olan bebeklerin %75 inde bu oluşmazmış. şu kan sonuçları bi hayırlısıyla çıksa

kızlar nazal kemik saptanmıştır die bi ibare varmıydı sizinkinde. burun kemiğiymiş. burun kemiği oluşmaya başlamış yani. netten baktığım kadarıyla down riski olan bebeklerin %75 inde bu oluşmazmış. şu kan sonuçları bi hayırlısıyla çıksa

hayırlısıyla birşey olmayacak inş içini ferah tut canım....

maşallah iyi kilo almışsınız ben almadım daha çok şükür....:66::66::66:
benimde 5 günüm kaldı doktora gitmek için.......

ben daha 2lı test yaptırmadım hıc bılgım yok :26:

merhaba kızlar , maşallah bebişlerinizi görmüşsünüz hareketlerini bile yaa ne kadar heyecanlıdır , ben henüz gitmedim dr a 1 ay sonra gel demişti şubat ayında gideceğim sanırım ama dayanamazsam haftaya falan gideyim diyorum.Kilolar da alınmaya başlanmış. Sağlıklıca kavuşuruz inşallah miniklerimize.

Sizlerin mide bulantısı kaçıncı haftada bitti, birde ben öyle kusmuyorum sadece 2 defa :26:benim gibi olan varmı, iştahsızım , midem bulanıyor öğürüyorum ama çıkartmıyorum :26:

Back