-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar selam,

ben su sayfaya son girdiğimden beri 128 sayfa ilerlemişsiniz..geçmişi okuyayım dedim ama çok zor şimdi..

Umarım kimsede bi yaramazlık yoktur. Benim günüm vardı, bir de başka misafirlerim geldi. temizlik,ikram baya yoruldum. Sonra kardeşim geldi..Ancak fırsat buldum nete girmeye..

Bugün kontrole gittik. Cinsiyeti erkekmiş..:emir_bebek:
3 hafta sonra da 3lü test yapılacak. Allah'a şükür bize herşey yolunda. Hepimizde de hep öyle olsun inşallah..

Hayırlı olsun seninde oğluşun.....:nazar::nazar::nazar:
bu sene erkek patlaması mı olacak nedir bu yahu....:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Kızlar
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun
ne olur herkes içini ferah tutsun
doktor banada kanama eçirmişsin dedi ama ben farketmemiştim öyle bişi şaşırdım
bugün 13+4 olduk
doktor %80 kız dedi
erkek patlaması dediğiniz için yazdım
7cm ve 50gr bebişim:)

Kızlar
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun
ne olur herkes içini ferah tutsun
doktor banada kanama eçirmişsin dedi ama ben farketmemiştim öyle bişi şaşırdım
bugün 13+4 olduk
doktor %80 kız dedi
erkek patlaması dediğiniz için yazdım
7cm ve 50gr bebişim:)

ayy ne güzel hayırlı olsun.....
bende kızım olsun istiyorum hep kızım diye seviyorum erkek olursa alışmak zor olcak ama hayırlısı olsun hepimiz için ne diyelim........kısmetimizde ne varsa artık 4 gün kaldı öğrenmeme gün sayıyorum....:52:

ayy ne güzel hayırlı olsun.....
bende kızım olsun istiyorum hep kızım diye seviyorum erkek olursa alışmak zor olcak ama hayırlısı olsun hepimiz için ne diyelim........kısmetimizde ne varsa artık 4 gün kaldı öğrenmeme gün sayıyorum....:52:

turkuaz benim de randevum 27 sinde
bu gittiğimizde cinsiyetini öğrenebilirmiyiz ki
bana daha erken gibi geliyodu

turkuaz benim de randevum 27 sinde
bu gittiğimizde cinsiyetini öğrenebilirmiyiz ki
bana daha erken gibi geliyodu

benim görümcemde aynı doktora gitmişti 3. ayda cinsiyetini söylemişti ona belki benimkininki de belli olur da söyler diye umutlanıyoruz eşimle....:52: doktorun iyiyse ultrasonda iyi olursa söyler herhalde prensibi de yoksa.....:46:

ay inşallah söyler,
heyecanlandım bak şimdi
ben de kızım olsun istiyorum
öncelikle sağlıklı olması tabiki ama
gönlümden geçen kız bebiş

günaydın kızlarr, bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar, hayırlı olsun hepinize.
bizimkilerde sağlıklı sıhhatli gelsinler inş.

ben hep erkek istiyordum hep oğlum diye konuşuyordum
ama kız dedi doktor şaştım kaldım
isim düşünüyorum bulamıyorum

kızlar bide benim iştahım hiç yok
13+4üm hiç kilo almadım
yüzüm bembeyaz
sürekli yorgunluk halsizlik var üstümde
akşam 9da uyuyorum sabah 7de kalkıp işe gidiyorum
kızarmış ekmek yiyorum sadece
yemekler ağır geliyo
canım hiç istemiyo
korkuyorum bebişi besleyemiyorum diye
ne yapıcam bilmiyorum
siz yiyebiliyomusunuz?
bide karnım kasılıyo sürekli stresten oluyomuş galiba
rahat değilim yani

ben hep erkek istiyordum hep oğlum diye konuşuyordum
ama kız dedi doktor şaştım kaldım
isim düşünüyorum bulamıyorum

kızlar bide benim iştahım hiç yok
13+4üm hiç kilo almadım
yüzüm bembeyaz
sürekli yorgunluk halsizlik var üstümde
akşam 9da uyuyorum sabah 7de kalkıp işe gidiyorum
kızarmış ekmek yiyorum sadece
yemekler ağır geliyo
canım hiç istemiyo
korkuyorum bebişi besleyemiyorum diye
ne yapıcam bilmiyorum
siz yiyebiliyomusunuz?
bide karnım kasılıyo sürekli stresten oluyomuş galiba
rahat değilim yani

Kızın hayırlı olsun öncelikle, neden şaşırdın ki? ya kız, ya da erkek olacak zaten bebişler :9:
Şimdi de canım kızım diye seversin, kız annesi olmak ayrıcalıktır:21:
Mesela bende kız istiyorum ama doktorum erkeğe benzetti, oğlumuzda olsa, kızımızda olsa, bizim için çok değerli olacaklar şüphesiz....:emir_bebek:

Ben ilk 3 aylık dönemde, bir çok şeyi yiyemedim....
Eşim yaptı yemekleri hep, anca o şekilde yiyebildim...
Mide bulantısına tuzlu kraker ve beyaz leblebi iyi geliyor...
Tekrar hayırlı olsun bebişin...

kızlar size bir soru sorcam,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,bu arada başım acayip dönüyor,adet günüme 10 gün var,akıntı var bu günlerde,acayip bir gaz var bi de,sizce hamile olabilir miyim?

Kızlar şunlara bakın.... $GYCA82LQ4ICAW4PX9ICAU91GN7CA8RJ2YICAF87DGJCAG3G31CCALX8N05CA8YQ203CA4ANWLKCAJUT4XHCAEAW95ECA5WSZ.jpg $M3CAAQAAXPCATC3KCKCAL08KCMCAB8UWZLCA0WRK9LCABW6Y6GCAM2KVEACAIUZRH9CAEDZ0W1CAJKESM0CASU8MT5CABAEA.jpg $7UCAKMWL47CAB3I83CCAFP1SEYCA9BF283CATXSNJHCAW1T82VCA3QYIBGCAVATQMZCAZ31RWHCALMS2QPCAA8VNPECAJHTV.jpg $H1CAEYTZF7CAXVU2QACAY1QW1TCALZ5QS9CAFOER1ZCA9XSCZYCAJZU10ECA8T0XC7CABQ3YFFCAGSZSJPCARARRP0CA2GV9.jpg $7SCAY0GIBZCA98ZO7KCARI31ADCASH7BD2CA4B76DTCAQSGIBJCAHPIWYTCAI1SAGRCAPSG9T3CA580TKUCA6B6A7SCAKVC1.jpg $PXCAE5YQKVCAQP59EQCAL3BMACCAZKIUJ8CA1A3JWKCA0P1S5JCACFS2T0CAUYGY5FCA65A4YSCA4CEADXCAX8PQNBCATW9Q.jpg $A9CAELDSUYCA416X47CAQ71ZN4CA0SBFXICADVDOEKCAYY0TA8CAMZN885CA1B17QTCAHNB4L0CA8DMENDCAGVJDT5CADLNI.jpg $V2CAQVZQYOCAAB7037CAD1K7MZCAA7EFYACAG5VWH2CA1IWP7HCAO908QHCA7MUP9DCACB8L4NCAPR9XI1CAOLP6TYCAG7IE.jpg $Z8CABRJ7M8CAMUFJ34CAGV2MEDCAF2649GCABQ1VQICAE98761CAS9SPDMCASP5C67CAWC7O2NCAWSR5X0CA7VTJNICAVEPB.jpg $J3CAQ446Q6CACZ00EPCAI9A6N2CAG2IXK8CAL98AH6CAEJNQMJCA2OZ6CLCAU1PEHHCAR1J8Y6CAG47J6WCANPMHZUCAYAAD.jpg $7SCADLV1IMCAN4JDINCAKTFABMCAZVX4DTCAJCP4LKCAAP2MZ1CAH5WZ71CACQY3ZNCAB3KE4YCAJB0WJPCAMRPP5XCAA0TI.jpg $ZECANAHG46CACDUMAJCA3E8KXOCAJ9MTU1CALIV3MNCAC6WLWUCARLGEZ2CA24Y55ACA32LDTBCAZCZL0SCAQ5P7LGCA9936.jpg $ADCAT4P1Y9CAGCHH1RCAVYUU95CAP04H2RCAMIDTLZCANBJBZ8CABOR3S4CAM9NYU5CAXK3EAJCAH040XNCA3L36J4CA1DBH.jpg $0WCADX91I4CA6O457FCAECU8GPCAXYEESUCA0Z6LHPCALD4JMMCANQ1K0ICABAY124CAFT2RRYCAIQX8A9CAVSU7XGCA2G8C.jpg $UMCA0MDCK2CA5AH4E2CAQKK9PWCAW78AL6CA2Y03QQCA7PVW8CCA52WUHGCAOCHP9YCA2V2FDKCAJBNPFSCAC1LKDKCATX15.jpg $1ECAJQVCAVCA5MOWYUCA0LCLTOCAQBGGE6CAGHXYB3CA7MA5VBCAQFTL1DCASNTK5GCAG3506ZCAEBUXCRCARCIQPACAXEX0.jpg $4YCAZHZZHJCAUMQFRDCA203SNUCAVW4I0VCALHCQ02CAQ5LGIRCAX2PE4ZCA73C5PYCATRLI8DCA6QQW9JCAU47ITGCANBCR.jpg

kızlar size bir soru sorcam,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,bu arada başım acayip dönüyor,adet günüme 10 gün var,akıntı var bu günlerde,acayip bir gaz var bi de,sizce hamile olabilir miyim?

Canım bendeki belirtiler, baş dönmesi, mide bulantısı, bel ağrısı idi....

Ama testi yapıncaya kadar kendimi umutlandırmadım, azıcık daha bekle, bakalım, istiyorsan inşallah hamilesindir....

Canım bendeki belirtiler, baş dönmesi, mide bulantısı, bel ağrısı idi....

Ama testi yapıncaya kadar kendimi umutlandırmadım, azıcık daha bekle, bakalım, istiyorsan inşallah hamilesindir....

benim de belim ağrıyo bakalım hayırlısı olsun,geçen ay da aynı beirtiler vardı,test yapmıştım pozitif çıkmıştı,sonra yoğun bir kanamayla gitti bebişim, 2 parça kan pıhtısı vardı,ben üstüne görüyorumdur belki dedim,ama o yoğun kanama bitince kan testi yaptırdım,hcg 0,gitmişti yani,inş. bu ay da hamileyimdir ve benimle kalır inş. bu sefer,ilk düşüğümdü,çoğu kişi adetle yapılan düşüğü farketmezmiş zaten,keşke farketmeseydim ben de

benim de belim ağrıyo bakalım hayırlısı olsun,geçen ay da aynı beirtiler vardı,test yapmıştım pozitif çıkmıştı,sonra yoğun bir kanamayla gitti bebişim, 2 parça kan pıhtısı vardı,ben üstüne görüyorumdur belki dedim,ama o yoğun kanama bitince kan testi yaptırdım,hcg 0,gitmişti yani,inş. bu ay da hamileyimdir ve benimle kalır inş. bu sefer,ilk düşüğümdü,çoğu kişi adetle yapılan düşüğü farketmezmiş zaten,keşke farketmeseydim ben de

Hayırlısı olsun, adetin geçince hemen testlerini yap, inşallah bebeğin seninledir canım...

Canım benim hiç belirtim yoktu, ben de tutmadı diye hiç heveslenmemiştim.. Yani herkesin değişiyor..

zelickaaaa :3:
ne şirin ciciler yaa :52::52:
İnş. pembiş olanlardan alırım :64:

Canım benim hiç belirtim yoktu, ben de tutmadı diye hiç heveslenmemiştim.. Yani herkesin değişiyor..

zelickaaaa :3:
ne şirin ciciler yaa :52::52:
İnş. pembiş olanlardan alırım :64:

Hadi bakalım, 4. ayda cinsiyetler kesinleşir heralde, doktorn tahmin yaptı mı?

Back