-----2010 KASIM hamişleri----

selam kızlar, bende bugün dr a gittim. ama güzel bi şekilde dönemedim malesef.biraz endielendim. ense kalınlığı fazla galiba. kesin bişey sölemedi dr um. kan testinin sonucunu beklicekmişiz esas o zaman belli olurmuş.öyle söledi ve endişelenme dedi.tabii ki elimde deil bu. kağıtta nt:2,4mm yazıodu. bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
iyi akşamlar

bi de ense ölçümünün yapıldığı ultrasonda 13+1 olarak gözüküyodu kafamı karıştırdı. birsürü de ilaç aldım. ferrum fort,kan için. kalsiyum ve multivitamin verdi.

canım nt bebeğin ensesinin arkasında biriken sıvının miktarının ölçüsü.. tek başına yeterli değil kan sonucu ile birlikte değerlendirilir. o yüzden adına ensekalınlığı testi de denir. 3mm ve üzeri risklidir.ama kan sonucu çıkmadan karar verilmez.ve gebelik haftası arttıkça kalınlık artar. yani korkmana şuan gerek yok. ama merak ettim testi hangi dr yaptı?

diğer ilacın tam adını gogle de arattır. içeriği çıkıyor. elevit ile karşılaştırırsın. tabi en iisi doktora sormak.

hamileleikte ilaç kullanmamak lasım diye biliyorus ama çeşitli rahatsızlıklar için veya takviye için hamilelerin içtiği çok ilaç var.

hayatım 2.5 mm nin üzeri patalojik canım sizin 2.4 müş üzülme bence canım asıl 3 ten sonrası sorunlu oluyor ama tabii bununla beraber 2li test riski yüksek gelirse canım amniosentaz yapmak isteyebilirler benim bundan önceki bebeğimde ense kalınlığı 5.9 mm ydi arada çok fark var sıkma canını

inanmıyorum sen demi hamur gördün... enteresannnn

Rüya tabirine baktım baksana ne yazıyor :))
Rüyada hamur görmek rahata kavuşmaya, kolay elde edilecek mala, rüyayı gören hamile ise doğuma yorumlanır. Rüyasında hamur işi yaptığını görenin hayırlı evladı olur, bekar ise evlenir. Rüyada hamur yoğurduğunu görmek ise gelecek misafire delalettir.

günaydın kızlar....

ilknaz umarım hiçbir sorun çıkmaz kan testinde iyi düşün canım....

bende dün akşam rüyamda doğum yapmışım ama doğumu hatırlamıyorum nasıl olduğunu bi evdeyiz kızımı verdiler bana öyle güzeldi ki tombul yanaklı kocaman bişiydi çok baldı yaa....

tamam kızlar, haftaya salı yı beklicem o zaman. stres yapmıyorum, sakinim, olumluyum.
teşekkür ederim.

günaydınn..evet ben de bakmıştım anlamlar güzel hayır olsun inşallah..

günaydın cici anneler...
bugun toplantı varmış okuldan erken cıktım...

ohhh pek ii geldi valla:)

2.nci kvaltımı yapıcam...

bu arada bende rüyamda ne görüyorsam yemeye calışıyorum. belki bebemin canı çekmiştir diye düşünüyorum...

pendik - kaynarca medicine hospital da uzm. dr. aysun nalıncı yaptı testi. muayene olduğum dr da opr.dr. esra günay.

gel ben yapayım sana... geçenlerde su böreği istemiş biri olarak bu isteğine çok anlam verdim

canımm . çok teşekkür ederim ama bu isteğimi aşeren ve her nazı geçen bir hamile olaraktan annem yerine getirdi.. sabah mis gibi patatesli börek yedim ama nasıl varya parçalayacaktım sanki hayatımda ilk kez börek yiyormuşum gibi
Ayrıca arkadaşlar ben de geçenlerde rüyamda hamur yoğururken gördüm kendimi.. ne garip bu rüyayı gören aranızda bi tek ben değilmişim

ne cok ara vermısım gıbı oku oku bıtmedı :)
arzummmmmm dua dua baska yapabılcegımız bısey yok..Allah hayırlar yazmıs olsun hepımız ıcın ıcını karartma lutfen

kasım hamılelerı olarak sanırım erkek bebek patlaması yasatıyoruz..

benımkıde tam soylemedı ama ben erkek hıssedıyorum dedıgım de annelerın tahmınlerı tutar hep dedı

Bu altta bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteren avatarı nasıl yaptın acaba ?? Ne zamandır yapmaya çalışıyorum yapamıyorumm

mrb hanımlar...

bugün hastaneden geldim... ikili tarama testi için gitmiştim ama doğru düzgün ense kalınlığını bile ölçemedi doktor istediği pozisyonu almasını 20 dakika bekledik ama almadı. 4 boyutlu utrasonda da gördüm o kadar belirgin ki, kocaman olmuş. 1 hafta önde gösterdi ultrason bebeğimi. elleri ile gözlerini kapamış öylece duruyordu sonra bir ara açtı gözlerini ama öylece duruyordu, pek hareket etmiyordu. tatlı da yeyip gittim ama tembel olcak herhalde ağırkanlı bir çocuk ve bebek bir sorunu görünmüyor her şey normal dedi. kan uyuşmazlığımızla ilgili test falan istedi sonraki hafta yaptıralım da belki cinsiyetini görürüz dedim. 13 hafta da görebilirim dedi çünkü doktor. ayy çok güzeldi çok mutluyum. herkese anlattım bugün geldim geleli.

supper dımı 4 boyutlu bende cmrtesı gordum şoka gırmıstım benımkı hıckırıyodu sureklı hep boyle guzel haberlerle donelım dr dan bebıkler saglıklı olsun ınsallah...kemıklerı gelısmeye baslamıs dedımı dr un :26:
kan uyusmazlıgı bızdede var daha erken dedı bıze dr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…