Bende bugün rüyamda Antalya'da pişi diyorlar( mayalı hamur kızartılıyor böyle bişi) onu yapıyorlardı tabaklara koyuyorlardı.Çok ilginç değil mi:)
selam kızlar, bende bugün dr a gittim. ama güzel bi şekilde dönemedim malesef.biraz endielendim. ense kalınlığı fazla galiba. kesin bişey sölemedi dr um. kan testinin sonucunu beklicekmişiz esas o zaman belli olurmuş.öyle söledi ve endişelenme dedi.tabii ki elimde deil bu. kağıtta nt:2,4mm yazıodu. bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
iyi akşamlar
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. benim sormak istediğim şey şu.. bu elevit ile ferrum fort (demir ) aynı şey mi .. bu konuda çok bilgisizim yaa..bi de demirle foliği aynı anda kullanıyorum acaba birini kessem mi .. doktora sorayım gerçi reçeteye ikisini birden yazdı ama demir eğer elevit değilse bana neden bu vitamini yazmadı.. :84::84::84::84:
ay ben bi benim kojam böle sanıyordum
kojama söyleyeyim yanlız deilmiş...
bizimki de benle birlikte göbek büyütüyor...
beni beslerken kendine torpil geçiyor.[/QUOTE
slmm keramuss senin hamilelik belirtilernn neler anltırmısın bebişn de hayırlı oolsun allh tamamınıı erdrsın
slm
benim ilk belirtim bağırsaklarım bozulmuş gibi karnımda hareketlenmeler vardı. meger 4hafta imiş ve bebek kendine yer acmak istiyormuş.
sora çay içememeye-zeytin yiyememeye başladım: ağzının tadı deişmek dedikleri...
soraa aşırı uyku oldu. akşam 6da uyuyordum.
sora bulantı evresi oldu. çubuk kraker ve leblebi yedim
soraaadaaa et balık tavuk sevmemeye başladım.
şimdi hepsi gecti
sıra mide ekşimesindeyemeklerden sora sakız çiğneyip bastırıyorum
topikteki bi çok arkadasımıza göre benim hamileliğim sakin seyrediyor
senin kaçıncı haftan?
selam kızlar, bende bugün dr a gittim. ama güzel bi şekilde dönemedim malesef.biraz endielendim. ense kalınlığı fazla galiba. kesin bişey sölemedi dr um. kan testinin sonucunu beklicekmişiz esas o zaman belli olurmuş.öyle söledi ve endişelenme dedi.tabii ki elimde deil bu. kağıtta nt:2,4mm yazıodu. bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
iyi akşamlar
inanmıyorum sen demi hamur gördün... enteresannnn
Rüya tabirine baktım baksana ne yazıyor :))
Rüyada hamur görmek rahata kavuşmaya, kolay elde edilecek mala, rüyayı gören hamile ise doğuma yorumlanır. Rüyasında hamur işi yaptığını görenin hayırlı evladı olur, bekar ise evlenir. Rüyada hamur yoğurduğunu görmek ise gelecek misafire delalettir.
canım nt bebeğin ensesinin arkasında biriken sıvının miktarının ölçüsü.. tek başına yeterli değil kan sonucu ile birlikte değerlendirilir. o yüzden adına ensekalınlığı testi de denir. 3mm ve üzeri risklidir.ama kan sonucu çıkmadan karar verilmez.ve gebelik haftası arttıkça kalınlık artar. yani korkmana şuan gerek yok. ama merak ettim testi hangi dr yaptı?
gel ben yapayım sana... geçenlerde su böreği istemiş biri olarak bu isteğine çok anlam verdim
Bu altta bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteren avatarı nasıl yaptın acaba ?? Ne zamandır yapmaya çalışıyorum yapamıyorumm
mrb hanımlar...
bugün hastaneden geldim... ikili tarama testi için gitmiştim ama doğru düzgün ense kalınlığını bile ölçemedi doktor istediği pozisyonu almasını 20 dakika bekledik ama almadı. 4 boyutlu utrasonda da gördüm o kadar belirgin ki, kocaman olmuş. 1 hafta önde gösterdi ultrason bebeğimi. elleri ile gözlerini kapamış öylece duruyordu sonra bir ara açtı gözlerini ama öylece duruyordu, pek hareket etmiyordu. tatlı da yeyip gittim ama tembel olcak herhalde ağırkanlı bir çocuk ve bebekbir sorunu görünmüyor her şey normal dedi. kan uyuşmazlığımızla ilgili test falan istedi sonraki hafta yaptıralım da belki cinsiyetini görürüz dedim. 13 hafta da görebilirim dedi çünkü doktor. ayy çok güzeldi çok mutluyum. herkese anlattım bugün geldim geleli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?