• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

oooo çok sevindim canımmm belki benimki de erkektir:16:

aaaa ne güzel canım :)))) ben hep kız kız diyordum, yani öyle istiyordum, aman bebişim hissetmesinde :))) neyse tek çocuk düşünmüyorum zaten, Allah nasip ederse kızım olmasını çok istiyorum :16:

Son düzenleme:
yaaaaaaaa gercektenmıııııııı 36 haftaya kadar kalsa benle supper olur :10:
30 haftadan once doguyolarmıs genelde..banada sureklı ıstırahat ve kılo almıcaksın dıdı elımden gelenı yapıorum sımdıden bakalım..ınsallah benım sansımda arkadasınınkı gıbı guzel olur..
erken kavusma ıhtımalı supper eger saglıklı olacaksa tabı :49:

gem geçmiş olsun canım moralini bozma sana bir ebe olarak söylüyorum daha vahim durumda olan pek çok hasta sağlıklı bebek doğurdu. iyi tarafından bakmaya çalış pozitif düşün pozitif olsun dualarım seninle..

Çok güzel bir duygu değil mi :))):emir_bebek:
ahhh ahh kız hayalim hep vardı ama yaşadıklarım bana Allah ın verdiğine şükretmeyi öğretti.
evet süper bişey her merak ettiğimde dinlicem eve getirdim aletimi:)
bu kadar erken beklemiyordum ama duyduk eşimde çok şaşırdı
uyku vaktim geldi canım iyi bak kendine ve bebişe..

ahhh ahh kız hayalim hep vardı ama yaşadıklarım bana Allah ın verdiğine şükretmeyi öğretti.
evet süper bişey her merak ettiğimde dinlicem eve getirdim aletimi:)
bu kadar erken beklemiyordum ama duyduk eşimde çok şaşırdı
uyku vaktim geldi canım iyi bak kendine ve bebişe..

Evet evet şükretmeliyiz öncelikle...
İyi uykular canım, görüşürüz...:79:

günaydın kızlar zelica hayırlı olsun oğluşun
ulan bi benim mi doktor söylemedi galiba şuna benziyor diyo dövecem valla bir ay sonra gel demişti bana ozaman bakarız kim sabretcek doğrusu 1 haftası gitti ama bilmiyom off çokta kıs istiyom yaaa

Günaydın herkese,

Sizleri üzmemek için pek yazmak istemedim. Sizler de merak etmişsiniz bizi. Cuma günü doktora gittik doktor pek olumlu konuşmadı. Pazartesi çıkacak sonuca göre ne yapacağımıza karar veririz dedi. Akşam eve gittiğimizde aşırı derecede kanamam oldu. Ben kızım kesin düştü dedim. Hemen doktora gittik, kızım hala bizimleydi, doktorlar önleyici birşey yapmadılar zaten sağlıksız ise düşmesi daha iyi dediler ama kızım düşmedi. Doktor 1 hafta istirahat verdi. Şuan evde dinleniyorum. Pazartesi amniyo sonuçları çıkacak. Ödemin geçme ihtimali çok çok düşük olsa da var. Ama büyük bir ihtimal doktorlar sonlandırmayı düşünüyorlar. Ödemin yediklerimizden veya anne babadan kaynaklanan bir nedeni yokmuş. Sadece o bebeğe özgü şanssızlıkmış. Bundan sonraki gebeliklerde olma ihtimli de yok gibiymiş. Bizi psikolojik olarak herşeye hazırladılar. Hayırlısı ne ise o olur inşallah. Benim hala umudum var. Kuzum hala benimle.

Günaydın herkese,

Sizleri üzmemek için pek yazmak istemedim. Sizler de merak etmişsiniz bizi. Cuma günü doktora gittik doktor pek olumlu konuşmadı. Pazartesi çıkacak sonuca göre ne yapacağımıza karar veririz dedi. Akşam eve gittiğimizde aşırı derecede kanamam oldu. Ben kızım kesin düştü dedim. Hemen doktora gittik, kızım hala bizimleydi, doktorlar önleyici birşey yapmadılar zaten sağlıksız ise düşmesi daha iyi dediler ama kızım düşmedi. Doktor 1 hafta istirahat verdi. Şuan evde dinleniyorum. Pazartesi amniyo sonuçları çıkacak. Ödemin geçme ihtimali çok çok düşük olsa da var. Ama büyük bir ihtimal doktorlar sonlandırmayı düşünüyorlar. Ödemin yediklerimizden veya anne babadan kaynaklanan bir nedeni yokmuş. Sadece o bebeğe özgü şanssızlıkmış. Bundan sonraki gebeliklerde olma ihtimli de yok gibiymiş. Bizi psikolojik olarak herşeye hazırladılar. Hayırlısı ne ise o olur inşallah. Benim hala umudum var. Kuzum hala benimle.

canım yaaa insan ne diyeceğini şaşırıyor valla umarım melek kızın seni ve biz teyzelerini bırakmaz beraber büyütcez biz onları.....herşey olumlu gelişir inş allah büyüktür sen canını sıkma dualarımız seninle.....

bende sabah sağlık ocağına gittim doktorun yaptıgı testleri gösterdim kanım 11 sınırdaymış elevit yazdı bana foliği bırakıp elevite başlasam mı acaba.....kafası karışıyor insanın yaaa......

günaydın kızlar hafta sonu ankaradaydım dünde orda dr a gittik annemle oğlum olucak:)))
ama 3 lü tarama yaptıramadık günümüz dolmadan olmuyomuş napalım hayırlısı onuda yozgatta yaptırcaz artık.ben elevit kullanıodum en başından beri extra kan ilacı yazdı bide.herkese güzel bir gün diliyorum

bende sabah sağlık ocağına gittim doktorun yaptıgı testleri gösterdim kanım 11 sınırdaymış elevit yazdı bana foliği bırakıp elevite başlasam mı acaba.....kafası karışıyor insanın yaaa......

elevit multivitamin galiba dimi canım. ben decavit(multivitamin) le birlikte folik asit de kullanıyorum hala.
folik asiti 3. ayın sonuna kadar kullanacakmışım. yani haftaya kesicem.
benim hemoglobinim de 12 çıktı. dr. 4. ayda demire başalrız dedi.
onu da yazdı önceden.
4. ayda kullanmaya başlıycam

günaydın kızlar hafta sonu ankaradaydım dünde orda dr a gittik annemle oğlum olucak:)))
ama 3 lü tarama yaptıramadık günümüz dolmadan olmuyomuş napalım hayırlısı onuda yozgatta yaptırcaz artık.ben elevit kullanıodum en başından beri extra kan ilacı yazdı bide.herkese güzel bir gün diliyorum

hayırlı olsun canım çok sevindiiim. bende oğlum olsun istiyorum galiba.
allah sağlık versin:nazar::nazar::nazar:

oğluşun hayırlı olsun.....
elevitin içinde de folik varmış dedi bana onu bırak bunu kullan acaba doktoruma sormadan kullanmasam mı ne yapsam bilmiyorum yaa....

günaydın kızlar zelica hayırlı olsun oğluşun
ulan bi benim mi doktor söylemedi galiba şuna benziyor diyo dövecem valla bir ay sonra gel demişti bana ozaman bakarız kim sabretcek doğrusu 1 haftası gitti ama bilmiyom off çokta kıs istiyom yaaa

Teşekkürler canım, Allah gönlüne göre versin...

Günaydın herkese,

Arzum dualarım seninle...

çok teşekkür ederim hepinize canım. öyle tabi hayırlısı ne ise o olsun. Elimizden gelen bişey yok beklemekten başka.

Cinsiyetleri yavaş yavaş öğrenmeye başlamışsınız. Hepiniz adına çok sevindim.Hepiniz için hayırlısı olsun.

Hayatta herşey oluyor. İnsan alışıyor herşeye..

Günaydın herkese,

arzum geçmiş olsun ben de kaç gündür göremeyince merak etmiştim. du bakalım Allah ayarlamıştır herşeyi.. hayırlısı olsun sabır.. dua et ben de edicem...

Back