Kızlar benim kocam aşeriyorhergün canı bişi istiyor, benimse hiçbişi çekmio galiba psikolojik bizim ki :) Hafifte göbeği var eşimin bütün akşam şakalrıma maruz kaldı
Kızlar iyi akşamlar herkese....
Bugün 2'li test için gittim, çikolata yedim, bebeğim fıkır fıkırdı, 4 boyutludan baktı, Allah'ım alıp içime sokasım geldi,kollarıyla yüzünü kapattı, tam ense ölçümünü alıyordu, poposunu döndü takla attı, hiç yerinde durmadı doktor maşallah ne yedin böyle, bebeğin bir dakka yerinde durmuyor dedi %51 erkek ama kimseye söyleme yanılabilirim dedi benim çene durur mu herkese söledim bile ama yanılabilirmiş diye de ekledim
Gelişimi çok iyi dedi
Kızlar çok güzel bir duygu yaaa, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin Aminnnnn....
günaydın kızlar hafta sonu ankaradaydım dünde orda dr a gittik annemle oğlum olucak:)))
ama 3 lü tarama yaptıramadık günümüz dolmadan olmuyomuş napalım hayırlısı onuda yozgatta yaptırcaz artık.ben elevit kullanıodum en başından beri extra kan ilacı yazdı bide.herkese güzel bir gün diliyorum
Allah sağlık versin maşallahhhh
doktorunda tam politikacılık yapmış. hiç söylemese daha iyiydi. bizde biliyorduk %50kız %50 erkek olacağını... %1 lik tahminle olmazz
ben çok mu bilgisizim .. bu elevit denilen şey demir değil mi ?? elevit ayrı bir vitamin hapı mı ben on ikinci haftaya girdim bugün , bu elevit denilen ilacı hiç kullanmadıysam bir sakıncası olur mu hemen yarın doktoru arayacağım içime bi şüphe düştü şimdi
bi de ben folbiol kullanıyorum ferrum fort ( demir ) ile birlikte geceleri art arta atıyorum.. bu demir ilacının içinde de aynı zamanda folik asit içerir yazıyor.. kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz..
ben çok mu bilgisizim .. bu elevit denilen şey demir değil mi ?? elevit ayrı bir vitamin hapı mı ben on ikinci haftaya girdim bugün , bu elevit denilen ilacı hiç kullanmadıysam bir sakıncası olur mu hemen yarın doktoru arayacağım içime bi şüphe düştü şimdi
bi de ben folbiol kullanıyorum ferrum fort ( demir ) ile birlikte geceleri art arta atıyorum.. bu demir ilacının içinde de aynı zamanda folik asit içerir yazıyor.. kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz..
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. benim sormak istediğim şey şu.. bu elevit ile ferrum fort (demir ) aynı şey mi .. bu konuda çok bilgisizim yaa..bi de demirle foliği aynı anda kullanıyorum acaba birini kessem mi .. doktora sorayım gerçi reçeteye ikisini birden yazdı ama demir eğer elevit değilse bana neden bu vitamini yazmadı.. :84::84::84::84:gecenlerde bi arkadas elevitin içeriğini yazmıştı:
12 Vitamin: A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2µg), B1vitamini (tiamin HCl) 1.6 mg, B2vitamini(riboflavin) 1.8 mg, B6vitamini (piridoksin HCl) 2.6 mg, B12vitamini (siyanokobalamin) 4 µg, C vitamini (askorbik asit) 100 mg, D3vitamini (kolekalsiferol) 500 IU (12.5 µg), E vitamini (atokoferol asetat) 15mg, biotin (B8vitamini) 200 µg, kalsiyum pantotenat (B5vitamini) 10 mg, folik asit 0.8 mg, nikotinamid 19 mg.4 Mineral: Kalsiyum 125 mg, demir 60 mg, magnezyum100 mg, fosfor 125 mg.3 Eser element: Bakır1 mg, mangan 1 mg, çinko 7.5 mg.
içinde yok yok
ben 12 hft olunca doktor folik asiti kesip elevite başlattı
ay ben bi benim kojam böle sanıyordum
kojama söyleyeyim yanlız deilmiş...
bizimki de benle birlikte göbek büyütüyor...
beni beslerken kendine torpil geçiyor.[/QUOTE
slmm keramuss senin hamilelik belirtilernn neler anltırmısın bebişn de hayırlı oolsun allh tamamınıı erdrsın
rüyamda koca bir kap hamurdan açma yaptığımı gördüm.. ne garip dimi?
Bende bugün rüyamda Antalya'da pişi diyorlar( mayalı hamur kızartılıyor böyle bişi) onu yapıyorlardı tabaklara koyuyorlardı.Çok ilginç değil mi:)
canın pişi istemiş olmasın:26:
Ya aslında hiç aklımda yoktu,uyandığımda da ayyy yapsalarda yesem modunda değildim ama vardır bir hayır
benim de canım patatesli börek istedi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?