-----2010 KASIM hamişleri----

Arzum sadece senin bebeğin için değil, hepimizin bebeği için geçerli bu söyeleyeceğim : yiyeceği lokma varsa, gelecekler bu dünyaya... yoksa ne yaparsak yapalım, gideceği varsa gidecek...
Dediğim gibi dualarım seninle, hamile olduğumuz için hepimiz çok çok üzülüyoruz olumsuzluklara...

arzum, bebeğin için ne hayırlı ise Allah onu versin... sizin içinde öyle tabi ki de... inşallah alacak nefesi tadacak hayatı vardır. çok geçmiş olsun canım.

arzum A llah hepimizin gönlüne göre hakkımızda hayırlısını wersin işlhhh
herşey allahtan cnm bak hala bi ümit war eğer sağlıklı olucaksa seninle kalsın dua et bol bol.....
bizi hbrsiz bırakma

Kızlar benim kocam aşeriyorhergün canı bişi istiyor, benimse hiçbişi çekmio galiba psikolojik bizim ki :) Hafifte göbeği var eşimin bütün akşam şakalrıma maruz kaldı

ay ben bi benim kojam böle sanıyordum
kojama söyleyeyim yanlız deilmiş...
bizimki de benle birlikte göbek büyütüyor...
beni beslerken kendine torpil geçiyor.

Allah sağlık versin maşallahhhh

doktorunda tam politikacılık yapmış. hiç söylemese daha iyiydi. bizde biliyorduk %50kız %50 erkek olacağını... %1 lik tahminle olmazz

hayırlı olsun canım...
oğluma arkadas geldi:))))

Allah sağlık versin maşallahhhh

doktorunda tam politikacılık yapmış. hiç söylemese daha iyiydi. bizde biliyorduk %50kız %50 erkek olacağını... %1 lik tahminle olmazz

Amin amin :)))

Politikacı yaa, 4 ay olmadan söylemem dedi durdu, tahmin de mi yok dedim, erkeğe benziyor, ama kimseye söyleme dedi, yanılabilirim dedi

Son düzenleme:
ben çok mu bilgisizim .. bu elevit denilen şey demir değil mi ?? elevit ayrı bir vitamin hapı mı ben on ikinci haftaya girdim bugün , bu elevit denilen ilacı hiç kullanmadıysam bir sakıncası olur mu hemen yarın doktoru arayacağım içime bi şüphe düştü şimdi
bi de ben folbiol kullanıyorum ferrum fort ( demir ) ile birlikte geceleri art arta atıyorum.. bu demir ilacının içinde de aynı zamanda folik asit içerir yazıyor.. kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz..

folic asitimi 8. haftada bıraktım ve halen elevite başlamadım... ilaçlardan çok beslenmeye önem veriyorum ben. ilaçtan alınılan vitaminin doğal besinlerden daha kolay ve daha faydalı şekilde alınacağını düşünüyorum. kafan karışmasın bence, rahat bırak kendini, zamana bırak.

gecenlerde bi arkadas elevitin içeriğini yazmıştı:
12 Vitamin: A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2µg), B1vitamini (tiamin HCl) 1.6 mg, B2vitamini(riboflavin) 1.8 mg, B6vitamini (piridoksin HCl) 2.6 mg, B12vitamini (siyanokobalamin) 4 µg, C vitamini (askorbik asit) 100 mg, D3vitamini (kolekalsiferol) 500 IU (12.5 µg), E vitamini (atokoferol asetat) 15mg, biotin (B8vitamini) 200 µg, kalsiyum pantotenat (B5vitamini) 10 mg, folik asit 0.8 mg, nikotinamid 19 mg.4 Mineral: Kalsiyum 125 mg, demir 60 mg, magnezyum100 mg, fosfor 125 mg.3 Eser element: Bakır1 mg, mangan 1 mg, çinko 7.5 mg.

içinde yok yok

ben 12 hft olunca doktor folik asiti kesip elevite başlattı

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. benim sormak istediğim şey şu.. bu elevit ile ferrum fort (demir ) aynı şey mi .. bu konuda çok bilgisizim yaa..bi de demirle foliği aynı anda kullanıyorum acaba birini kessem mi .. doktora sorayım gerçi reçeteye ikisini birden yazdı ama demir eğer elevit değilse bana neden bu vitamini yazmadı.. :84::84::84::84:

Ya aslında hiç aklımda yoktu,uyandığımda da ayyy yapsalarda yesem modunda değildim ama vardır bir hayır

ben rüyamda ne görsem, anneme anlatırım annem de hep hayra yorarsın hayır olur der... rüyayı kötüye yorduğunda inanmakla ilgili herhalde yorumladığın kötü şey olurmuş. ondan her şeye ii demek lazım. hamur berekettir, pişi de güzel bişi... peynir domates olur arasında, yanına karpuz kesersin... ayy ben hamile topiğinde yazdığımı unuttum

selam kasım hamişleri uzun zaman giremedim bizde 12. haftadayız bugün ense ölçümü yapıldı iyi çıktı çok şükür 2 li test içinde kan verdik haftaya belli olacak hayırlısı olsun.bu arada sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum cinsiyet öğrenen arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum bizim dr da henüz bir şey demedi bekliyoruz hepinize iyi hamilelik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…