• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Geçmiş olsun, moralini bozma, aynı sorunu yaşayan bir tanıdığım var, zor bir hamilelik geçirdi sürekli dinlenmesi gerekti ama çok sağlıklı bir bebişi var şimdi :8: 36. haftada sezaryanla aldılar.. Kuvezde falan da kalmadı..
Şu taraftan bak: Bizden daha önce kavuşma ihtimalin var bebişine :76:

yaaaaaaaa gercektenmıııııııı 36 haftaya kadar kalsa benle supper olur :10:
30 haftadan once doguyolarmıs genelde..banada sureklı ıstırahat ve kılo almıcaksın dıdı elımden gelenı yapıorum sımdıden bakalım..ınsallah benım sansımda arkadasınınkı gıbı guzel olur..
erken kavusma ıhtımalı supper eger saglıklı olacaksa tabı :49:

yaaaaaaaa gercektenmıııııııı 36 haftaya kadar kalsa benle supper olur :10:
30 haftadan once doguyolarmıs genelde..banada sureklı ıstırahat ve kılo almıcaksın dıdı elımden gelenı yapıorum sımdıden bakalım..ınsallah benım sansımda arkadasınınkı gıbı guzel olur..
erken kavusma ıhtımalı supper eger saglıklı olacaksa tabı :49:

Hem dikkat etmelisin hem pozitif düşünmelisin..
İnşallah sağlıkla zamanında gelir meleğin :49:
Örnekleri var, sıkma canını..

Pur cnm merhaba, nasıl oldun? seni gördüğüme sevindim.

Merhaba canım, epey iyiyim eskiye göre.. Test sonuçlarımda git gide düzeliyor,
yani korktuğum başıma gelmeyecek..
Yine bulantı kusmalarım var ama her yediğim çıkmıyor en azından, buna da şükür :)
Teşekkür ederim ilgin için :)

seymacım daha öncede sölemiştim şimdiki ewim çatı katı akıyoo çok soğuk oluyo yazında çok sıcak oluyoo bide asansör yook çıkılmıyoo ilerde hiç çıkamıcam mecburuz taşınmaya yoksa kış günü zor iş ama karnım iice çıkmadan taşınalım dedikk

anladım cnm allah yardımcın olsunn
ozaman ama kendine dikkat et ağırfilan kaldırma sakınn

bende dükanları geziyorum bakınıyorum.
netten de arastırıyorum.
hatta listeler yapmaya başladım.
doğuma giderken bebek çantası-anne cantası-baba cantası
doğumdan sora bebeke neler lazım???

ama daha erken diye bişi almıyorum...

vee çilek te safari bebek odasını begendim.

annem kış için atkı bere ördü. bi da dantel battaniye yapacak!!!

bu arada bişi çıkmış adını bilen yazsın da netten bi arastıralım:
alt değiştirme takımı yerine bebek bezinin büyüğü tarzında bişeymiş.
bebeğin altını açınca çiş yapsa ben gibi çöpe atılıyormuş. alt deiştrime takımı yada battaniye vb gibi yıkamak gerekmiyormuş. 10 lu paketler halinde satılıyormuş. ben ilçedeyim burlarda öle bişi yok. büyük sehirlerdeki arkadaslar öğrensenize

aaa süper miş canbebenin örtüsü
bu arada bebek mama önlükleride var kızlar kullan at hemde bir markette 3 tl filandı ama
kaç adet olduğunu hatırlamıyorum
bende çok zaman geçmeden evi düzene sokmam lazım oda takımını son 3-4 ay kala alıcam
bu gidişle karnım çıkınca nefes nefese hiç gezemem
cinsiyeti öğrendiğim gibi odalara bakmaya başlıycam inş..

merhaba kızlar..kac gun oldu gıremedım nete ..bı sorun yoktur umarım kımsede:nazar:
cmtsı dr daydım yenı dr a basladım...ıyıkı baslamısım dırekt 4 boyutlu ultrasonda gosterıyo :21: cıldırdım şoka gırdım ..elı havada sankı el sallıyor pıtpıt 2 kere zıpladı..kolu bacagı ılk defa gordugum ıcın uzun sure kendıme gelemedım nezaman buyudu bukadar :49:

benım kanser oncesı hucre tespıt edıldıgı ıcın rahım agzım alındı ekım ayında hemen akabınde hamıle kaldım..dr bunun supper oldugunu soyledı o yuzden cıldırmıstım hamıle oldugumu ogrenınce cokta planlı degıldı sonucta...ancak yenı dr um rahım agzı yetmezlıgı olma ıhtımalının cok yuksek oldugunu bu yuzden erken dogum sebebı ıle bebgımı kaybetme rıskım oldugunu soyledı yanı ben bukadar mutlu bır hamılelık yasarken aslında cok rısklı bı hamılelıkmıs benımkı buda ıkıncı sok..2 hafta sonra olcum yapılcak eger bı sorun varsa rahım agzına dıkıs atılarak gıttıgı yere kadar hamılelıgım surdurulecekmıs..gerekırse her ay dıkıs atsınlaar ama bebegım benımle kalsın lutfen :59:

cnm bnm üzülme dua et
bak benim troitte yüksek çıktı doktor bebeği etkiliyor dedii
15 gündür dua ettim bugün tekrar kan verdim
normale dönmüş sen endişelenme çok inş. rabbim sıkıntılarını dindirsin cnm
bebiğine allahın izniyle bişey olmaz inş.:16:

keramos burda var canım

Canbebe

ben birçok markette görmüştüm.

süper yaaaaaaa:)))))))
çok beğendim aama
acaba
içinde kaç tane var ve ne kadar çok merak ettim:)

benım bu yenı dr butun usg boyunca cektıgı herseyı cd ye kaydedıyo veeeeeeee sonunda sana verıyo 3 gundur ızlıyıp duruyorum kesınlıkle alın kameraya :62:

aa ne hoş yaa
benim doktorun birşeyden haberi yok desenee
:)
renkli usg ye giren varmı aranızda
yada 3 boyutluya

Merhaba canım, epey iyiyim eskiye göre.. Test sonuçlarımda git gide düzeliyor,
yani korktuğum başıma gelmeyecek..
Yine bulantı kusmalarım var ama her yediğim çıkmıyor en azından, buna da şükür :)
Teşekkür ederim ilgin için :)

cnm bnm çok sevindim:) dün evde aklıma geldin biliyo musun? Burdaki ortam çok güzel. Sanki yıllardır tanışıyormuş gibiyiz ve kederlerimizi sevinçlerimizi rahatlıkla paylaşabiliyoruz. Umarım bir gün yüz yüze de buluşuruz bebişlerimiz ve biz cici anneler:)

Gem canım geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın.......

bende sağlık ocağına gittim kaydoldum kaydolmak gerekiyormuş....yarın sabah gidip hemşireciğimle eğitimlere başlıcaz ne eğitimiyse testlerimi felan istedi bir dünya soru felan.....
doktordan randevumuda aldım büyük gün 25 ocak 18,30....:)))

bende sağlık ocağına gittim kaydoldum kaydolmak gerekiyormuş....yarın sabah gidip hemşireciğimle eğitimlere başlıcaz ne eğitimiyse testlerimi felan istedi bir dünya soru felan.....

cnm, sağlık ocağına kaydolmak mı gerekiyor. Ben yeni öğrendim. Aşı takibi için falan mı? Yardımcı olursan sevinirim.

cnm bnm çok sevindim:) dün evde aklıma geldin biliyo musun? Burdaki ortam çok güzel. Sanki yıllardır tanışıyormuş gibiyiz ve kederlerimizi sevinçlerimizi rahatlıkla paylaşabiliyoruz. Umarım bir gün yüz yüze de buluşuruz bebişlerimiz ve biz cici anneler:)

Kesinlikle paylaşımlar harika,
ben buradaki arkadaşlarla konuşmuyor olsaydım hem sağlığımdan hem bebeğimden olacaktım muhtemelen..
Umarım o günler gelir de bebişlerle birlikte buluşur, anlatırız ne günlerdi şimdi nasıl diye :64:

cnm, sağlık ocağına kaydolmak mı gerekiyor. Ben yeni öğrendim. Aşı takibi için falan mı? Yardımcı olursan sevinirim.

bende cumartesi arkadaşımdan öğrendim bugun hemen gittim kaydoldum....hemşire aldı beni odaya sorular sordu kağıt doldurdu tansiyon kilo ölçtü evt aşı takibi felanda sağlık ocaklarında oluyormuş sanırım bugün zamanım olmadığı için pek detaylı konuşamadım yarın sabah 8 de gidicem tekrardan bakalım neler konuşcaz benimde pek bir bilgim yok henüz....ama aile hekimine gitmek gerekiyormuş onu biliyorum...:)))

cnm bnm üzülme dua et
bak benim troitte yüksek çıktı doktor bebeği etkiliyor dedii
15 gündür dua ettim bugün tekrar kan verdim
normale dönmüş sen endişelenme çok inş. rabbim sıkıntılarını dindirsin cnm
bebiğine allahın izniyle bişey olmaz inş.:16:
hep dua edıyorum..ama bana rahım agzı amelıyatı yapan dr bursada cok unlu bır prof ve bole bı rısk oldugunu soylememıstı mılyonlarca soru sormustum halbukı..benı delı eden bu..tek dılegım hepımız en osunda kavusalım bebeklerımıze herkes dualarıma dahıl ..

aa ne hoş yaa
benim doktorun birşeyden haberi yok desenee
:)
renkli usg ye giren varmı aranızda
yada 3 boyutluya
benımkı 4 boyutlu dıye gecıyor sarı sarı goruyorum bebısımı şaka gıbı bısey o kadar gercekkı dılım tutuldu benım :1:

saol canım ınsallah...beklekı gelsın 25 ocak :)

evet canım bende hemen yaptırdım yanlıs bılmıosam 14. haftada baslıo asılar saglık ocagı yapıo..muhakkak yaptır ;)

canbebe bebek bakım bezı 12 lı paketlerde 8,50 tl ye satılıyormus kızlar :10:

bende cumartesi arkadaşımdan öğrendim bugun hemen gittim kaydoldum....hemşire aldı beni odaya sorular sordu kağıt doldurdu tansiyon kilo ölçtü evt aşı takibi felanda sağlık ocaklarında oluyormuş sanırım bugün zamanım olmadığı için pek detaylı konuşamadım yarın sabah 8 de gidicem tekrardan bakalım neler konuşcaz benimde pek bir bilgim yok henüz....ama aile hekimine gitmek gerekiyormuş onu biliyorum...:)))
sunu ye bunu yeme egzersız yap kılonu kontrol atında tut heray ugra bıze gıbı seyler anlatıyorlar egıtım dedıklerınde :23:
aıle hekımıne gıdıyorsun evet.. bırde bebek olduktan sonra asılarının takıbınıde onlar yapıyor ;)

sunu ye bunu yeme egzersız yap kılonu kontrol atında tut heray ugra bıze gıbı seyler anlatıyorlar egıtım dedıklerınde :23:
aıle hekımıne gıdıyorsun evet.. bırde bebek olduktan sonra asılarının takıbınıde onlar yapıyor ;)

evt tansiyonumu baktıktan hemen sonra sen tuzlu yiyon dedi evet dedim...:))))azalt dedi :( kan grubumuda bilmiyom ben ne büyük ayip onuda bakcaklar işte gidelim bakalım hemşireciğimde çok tatlı....

evt tansiyonumu baktıktan hemen sonra sen tuzlu yiyon dedi evet dedim...:))))azalt dedi :( kan grubumuda bilmiyom ben ne büyük ayip onuda bakcaklar işte gidelim bakalım hemşireciğimde çok tatlı....

bu haftaya kadar dr un kan grubunu sormadımı:53:

benımkı 4 boyutlu dıye gecıyor sarı sarı goruyorum bebısımı şaka gıbı bısey o kadar gercekkı dılım tutuldu benım :1:

saol canım ınsallah...beklekı gelsın 25 ocak :)

evet canım bende hemen yaptırdım yanlıs bılmıosam 14. haftada baslıo asılar saglık ocagı yapıo..muhakkak yaptır ;)

aaa ne hoş cnm ben siyah beyaz görüyorum
bu maziden kalma makine sanırım bizimki:)))

canbebe bebek bakım bezı 12 lı paketlerde 8,50 tl ye satılıyormus kızlar :10:

iyiymiş acaba üzeri naylon mu :44:
yoksa bebişlerin popileri acır

ısırmalık popileri acır anneleri:1:

fiatı fena değilmiş bence hemen kirlenmesse bir kaç kezde kullanılabilir değil mi :40:

arkadaşlar ben ilk sağllık ocağında öğrendiğim için hemen kayıt yaptılar (aile hekimime bağlı hemşire)
sonra ara ara gel tahlil yapalım dediler gittinmi diye sorun gitmedim ama hamilelikte yapılması gereken aşılar orada yapılacakmış ayrıca bebişlerimizin aşılarıda orada yapıcakmış o gün tetanoz aşısı için gün verdi benimki 2 martta 1 doz tetanoz aşısı dio ( 20 haftamı dedi 21 haftamı dedi yalan olmasın öle bişi)bir kaç kere yapılması gerekiomuş

:49::49:haber verim diiimm kayıt yaptırın muhakkak aşı zamanına yakın arıyorlarmış gelmeniz lazım die bizler ne kadar takip etsekte bazı şeyleri bilmioz ondan kendimizi profesyonellere bırakmak lazım..:49::49:

Back