arkadaşlar ben ilk sağllık ocağında öğrendiğim için hemen kayıt yaptılar (aile hekimime bağlı hemşire)
sonra ara ara gel tahlil yapalım dediler gittinmi diye sorun gitmedim ama hamilelikte yapılması gereken aşılar orada yapılacakmış ayrıca bebişlerimizin aşılarıda orada yapıcakmış o gün tetanoz aşısı için gün verdi benimki 2 martta 1 doz tetanoz aşısı dio ( 20 haftamı dedi 21 haftamı dedi yalan olmasın öle bişi)bir kaç kere yapılması gerekiomuş
haber verim diiimm kayıt yaptırın muhakkak aşı zamanına yakın arıyorlarmış gelmeniz lazım die bizler ne kadar takip etsekte bazı şeyleri bilmioz ondan kendimizi profesyonellere bırakmak lazım..
canım senin ki ne aşısı ki tetanozmu??bana bugün aşı için 14 . hafta dedi...
ne asısı oldugun ubılmıorum ama banada 14. hafta dedıler :26:canım senin ki ne aşısı ki tetanozmu??
çünkü ben 14 haftadayım şuan :44: allah allah gitsem miki bi daha :44::44:
canım senin ki ne aşısı ki tetanozmu??
çünkü ben 14 haftadayım şuan :44: allah allah gitsem miki bi daha :44::44:
Bana sağlık ocağından "Gebe İzlem Randevu Kartı" verdiler.
Kartta tetanozun olduğu 2 dönem var. Biri 16-18. hafta diğeri 20-26. hafta.
ben o aşıyı doktoruma soracağım bu hafta gittiğimde ne diyecek vurulmam konusunda. olmak istemiyorum.
cnm, sağlık ocağına kaydolmak mı gerekiyor. Ben yeni öğrendim. Aşı takibi için falan mı? Yardımcı olursan sevinirim.
yarın bekleyeceğim
zelicka senin adına çok sevindim
sanki kendim hissetmişim gibi oldu
Allah sağlıkla kucağına nasip etsin
maşallah maşallah tosuna
dönünce hemen bize yaz lütfenmerak ediyorum.
rüyamda koca bir kap hamurdan açma yaptığımı gördüm.. ne garip dimi?
Kızlar benim kocam aşeriyorhergün canı bişi istiyor, benimse hiçbişi çekmio galiba psikolojik bizim ki :) Hafifte göbeği var eşimin bütün akşam şakalrıma maruz kaldı
oooo çok sevindim canımmm belki benimki de erkektirKızlar iyi akşamlar herkese....
Bugün 2'li test için gittim, çikolata yedim, bebeğim fıkır fıkırdı, 4 boyutludan baktı, Allah'ım alıp içime sokasım geldi,kollarıyla yüzünü kapattı, tam ense ölçümünü alıyordu, poposunu döndü takla attı, hiç yerinde durmadı doktor maşallah ne yedin böyle, bebeğin bir dakka yerinde durmuyor dedi %51 erkek ama kimseye söyleme yanılabilirim dedi benim çene durur mu herkese söledim bile ama yanılabilirmiş diye de ekledim
Gelişimi çok iyi dedi
Kızlar çok güzel bir duygu yaaa, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin Aminnnnn....
Hamur kısmet demek derler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?