-----2010 KASIM hamişleri----

yaaaaaaaa gercektenmıııııııı 36 haftaya kadar kalsa benle supper olur
30 haftadan once doguyolarmıs genelde..banada sureklı ıstırahat ve kılo almıcaksın dıdı elımden gelenı yapıorum sımdıden bakalım..ınsallah benım sansımda arkadasınınkı gıbı guzel olur..
erken kavusma ıhtımalı supper eger saglıklı olacaksa tabı

Hem dikkat etmelisin hem pozitif düşünmelisin..
İnşallah sağlıkla zamanında gelir meleğin
Örnekleri var, sıkma canını..

Pur cnm merhaba, nasıl oldun? seni gördüğüme sevindim.

Merhaba canım, epey iyiyim eskiye göre.. Test sonuçlarımda git gide düzeliyor,
yani korktuğum başıma gelmeyecek..
Yine bulantı kusmalarım var ama her yediğim çıkmıyor en azından, buna da şükür :)
Teşekkür ederim ilgin için :)

anladım cnm allah yardımcın olsunn
ozaman ama kendine dikkat et ağırfilan kaldırma sakınn

aaa süper miş canbebenin örtüsü
bu arada bebek mama önlükleride var kızlar kullan at hemde bir markette 3 tl filandı ama
kaç adet olduğunu hatırlamıyorum
bende çok zaman geçmeden evi düzene sokmam lazım oda takımını son 3-4 ay kala alıcam
bu gidişle karnım çıkınca nefes nefese hiç gezemem
cinsiyeti öğrendiğim gibi odalara bakmaya başlıycam inş..

cnm bnm üzülme dua et
bak benim troitte yüksek çıktı doktor bebeği etkiliyor dedii
15 gündür dua ettim bugün tekrar kan verdim
normale dönmüş sen endişelenme çok inş. rabbim sıkıntılarını dindirsin cnm
bebiğine allahın izniyle bişey olmaz inş.

keramos burda var canım

Canbebe

ben birçok markette görmüştüm.

süper yaaaaaaa:)))))))
çok beğendim aama
acaba
içinde kaç tane var ve ne kadar çok merak ettim:)

benım bu yenı dr butun usg boyunca cektıgı herseyı cd ye kaydedıyo veeeeeeee sonunda sana verıyo 3 gundur ızlıyıp duruyorum kesınlıkle alın kameraya

aa ne hoş yaa
benim doktorun birşeyden haberi yok desenee
:)
renkli usg ye giren varmı aranızda
yada 3 boyutluya

cnm bnm çok sevindim:) dün evde aklıma geldin biliyo musun? Burdaki ortam çok güzel. Sanki yıllardır tanışıyormuş gibiyiz ve kederlerimizi sevinçlerimizi rahatlıkla paylaşabiliyoruz. Umarım bir gün yüz yüze de buluşuruz bebişlerimiz ve biz cici anneler:)

Gem canım geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın.......

bende sağlık ocağına gittim kaydoldum kaydolmak gerekiyormuş....yarın sabah gidip hemşireciğimle eğitimlere başlıcaz ne eğitimiyse testlerimi felan istedi bir dünya soru felan.....
doktordan randevumuda aldım büyük gün 25 ocak 18,30....:)))

cnm, sağlık ocağına kaydolmak mı gerekiyor. Ben yeni öğrendim. Aşı takibi için falan mı? Yardımcı olursan sevinirim.

Kesinlikle paylaşımlar harika,
ben buradaki arkadaşlarla konuşmuyor olsaydım hem sağlığımdan hem bebeğimden olacaktım muhtemelen..
Umarım o günler gelir de bebişlerle birlikte buluşur, anlatırız ne günlerdi şimdi nasıl diye

cnm, sağlık ocağına kaydolmak mı gerekiyor. Ben yeni öğrendim. Aşı takibi için falan mı? Yardımcı olursan sevinirim.

bende cumartesi arkadaşımdan öğrendim bugun hemen gittim kaydoldum....hemşire aldı beni odaya sorular sordu kağıt doldurdu tansiyon kilo ölçtü evt aşı takibi felanda sağlık ocaklarında oluyormuş sanırım bugün zamanım olmadığı için pek detaylı konuşamadım yarın sabah 8 de gidicem tekrardan bakalım neler konuşcaz benimde pek bir bilgim yok henüz....ama aile hekimine gitmek gerekiyormuş onu biliyorum...:)))

benımkı 4 boyutlu dıye gecıyor sarı sarı goruyorum bebısımı şaka gıbı bısey o kadar gercekkı dılım tutuldu benım

saol canım ınsallah...beklekı gelsın 25 ocak :)

evet canım bende hemen yaptırdım yanlıs bılmıosam 14. haftada baslıo asılar saglık ocagı yapıo..muhakkak yaptır

canbebe bebek bakım bezı 12 lı paketlerde 8,50 tl ye satılıyormus kızlar

sunu ye bunu yeme egzersız yap kılonu kontrol atında tut heray ugra bıze gıbı seyler anlatıyorlar egıtım dedıklerınde
aıle hekımıne gıdıyorsun evet.. bırde bebek olduktan sonra asılarının takıbınıde onlar yapıyor

evt tansiyonumu baktıktan hemen sonra sen tuzlu yiyon dedi evet dedim...:))))azalt dedi kan grubumuda bilmiyom ben ne büyük ayip onuda bakcaklar işte gidelim bakalım hemşireciğimde çok tatlı....

evt tansiyonumu baktıktan hemen sonra sen tuzlu yiyon dedi evet dedim...:))))azalt dedi kan grubumuda bilmiyom ben ne büyük ayip onuda bakcaklar işte gidelim bakalım hemşireciğimde çok tatlı....

bu haftaya kadar dr un kan grubunu sormadımı

aaa ne hoş cnm ben siyah beyaz görüyorum
bu maziden kalma makine sanırım bizimki:)))

canbebe bebek bakım bezı 12 lı paketlerde 8,50 tl ye satılıyormus kızlar

iyiymiş acaba üzeri naylon mu :44:
yoksa bebişlerin popileri acır

ısırmalık popileri acır anneleri

fiatı fena değilmiş bence hemen kirlenmesse bir kaç kezde kullanılabilir değil mi

arkadaşlar ben ilk sağllık ocağında öğrendiğim için hemen kayıt yaptılar (aile hekimime bağlı hemşire)
sonra ara ara gel tahlil yapalım dediler gittinmi diye sorun gitmedim ama hamilelikte yapılması gereken aşılar orada yapılacakmış ayrıca bebişlerimizin aşılarıda orada yapıcakmış o gün tetanoz aşısı için gün verdi benimki 2 martta 1 doz tetanoz aşısı dio ( 20 haftamı dedi 21 haftamı dedi yalan olmasın öle bişi)bir kaç kere yapılması gerekiomuş

haber verim diiimm kayıt yaptırın muhakkak aşı zamanına yakın arıyorlarmış gelmeniz lazım die bizler ne kadar takip etsekte bazı şeyleri bilmioz ondan kendimizi profesyonellere bırakmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…