valla ben öyle bir geçer zamankinin olduğu gün öyle çok ağlıyorum ki... benim gibi bir odun nasıl bu hale geldi şaşırıyorum.
ooo ben bu cuma ikili test için gittiğimde yiyeyim o zaman :))) teşekkür ederim keramos. bir ikili test yaptırdın mı bilmyiorum ama, aç gitmiyoruz değil mi kan testi gibi? açlığa hiç dayanamıyorum da
patatesi kes kafana başına sar tülbentle birazda sık ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor ama patateste iz yapıyor bir kaç saat çıkmıyor ona göre dışarı çıkmayacağın zaman yap
yada nazdan öğrendim bunu yarım limonu sık içine biraz tuz at bir kerede iç canım bide bunları dene bakalım
seymacım daha öncede sölemiştim şimdiki ewim çatı katı akıyoo çok soğuk oluyo yazında çok sıcak oluyoo bide asansör yook çıkılmıyoo ilerde hiç çıkamıcam mecburuz taşınmaya yoksa kış günü zor iş ama karnım iice çıkmadan taşınalım dedikk
kızlarrrrr hiç bebeğine cici alan yukmu dahaaaaaaaaaa
şöyle resimler olsada izlesekk bebek odaları
patilerrr
:)
fırfırlı donlar
ay ne hoş
seymacım daha öncede sölemiştim şimdiki ewim çatı katı akıyoo çok soğuk oluyo yazında çok sıcak oluyoo bide asansör yook çıkılmıyoo ilerde hiç çıkamıcam mecburuz taşınmaya yoksa kış günü zor iş ama karnım iice çıkmadan taşınalım dedikk
lafı ağzımdan aldın...
çilekte indirim kampanyası da var dicektim bende
bende safariyi beğendim...
bende dükanları geziyorum bakınıyorum.
netten de arastırıyorum.
hatta listeler yapmaya başladım.
doğuma giderken bebek çantası-anne cantası-baba cantası
doğumdan sora bebeke neler lazım???
ama daha erken diye bişi almıyorum...
vee çilek te safari bebek odasını begendim.
annem kış için atkı bere ördü. bi da dantel battaniye yapacak!!!
bu arada bişi çıkmış adını bilen yazsın da netten bi arastıralım:
alt değiştirme takımı yerine bebek bezinin büyüğü tarzında bişeymiş.
bebeğin altını açınca çiş yapsa ben gibi çöpe atılıyormuş. alt deiştrime takımı yada battaniye vb gibi yıkamak gerekmiyormuş. 10 lu paketler halinde satılıyormuş. ben ilçedeyim burlarda öle bişi yok. büyük sehirlerdeki arkadaslar öğrensenize
merhaba kızlar..kac gun oldu gıremedım nete ..bı sorun yoktur umarım kımsede
cmtsı dr daydım yenı dr a basladım...ıyıkı baslamısım dırekt 4 boyutlu ultrasonda gosterıyocıldırdım şoka gırdım ..elı havada sankı el sallıyor pıtpıt 2 kere zıpladı..kolu bacagı ılk defa gordugum ıcın uzun sure kendıme gelemedım nezaman buyudu bukadar
benım kanser oncesı hucre tespıt edıldıgı ıcın rahım agzım alındı ekım ayında hemen akabınde hamıle kaldım..dr bunun supper oldugunu soyledı o yuzden cıldırmıstım hamıle oldugumu ogrenınce cokta planlı degıldı sonucta...ancak yenı dr um rahım agzı yetmezlıgı olma ıhtımalının cok yuksek oldugunu bu yuzden erken dogum sebebı ıle bebgımı kaybetme rıskım oldugunu soyledı yanı ben bukadar mutlu bır hamılelık yasarken aslında cok rısklı bı hamılelıkmıs benımkı buda ıkıncı sok..2 hafta sonra olcum yapılcak eger bı sorun varsa rahım agzına dıkıs atılarak gıttıgı yere kadar hamılelıgım surdurulecekmıs..gerekırse her ay dıkıs atsınlaar ama bebegım benımle kalsın lutfen
saol cnm e daha zor değilmi cnm doğuma az kalıck şimdi taşınsadınız szde keşkekolay gelsin canım. yeni evin hayırlı olsun. bizde doğumdan 1 - 2 ay önce taşıncaz galiba
amin cnm saol yormamaya çalışıyorum cnmm ewet çok gzl doğalgazlı ikinci kat geniş bi ew :)canım hayırlı olsun, inş. istediğin gibi bi ev bulmuşsundurkolay gelsin ama dikkat et yorma kendini
saol cnm bnm:)kolay gelsin canım...
yorma kendini ii bak bebişlerine...
cmtsı dr daydım yenı dr a basladım...ıyıkı baslamısım dırekt 4 boyutlu ultrasonda gosterıyocıldırdım şoka gırdım ..elı havada sankı el sallıyor pıtpıt 2 kere zıpladı..kolu bacagı ılk defa gordugum ıcın uzun sure kendıme gelemedım nezaman buyudu bukadar
benım kanser oncesı hucre tespıt edıldıgı ıcın rahım agzım alındı ekım ayında hemen akabınde hamıle kaldım..dr bunun supper oldugunu soyledı o yuzden cıldırmıstım hamıle oldugumu ogrenınce cokta planlı degıldı sonucta...ancak yenı dr um rahım agzı yetmezlıgı olma ıhtımalının cok yuksek oldugunu bu yuzden erken dogum sebebı ıle bebgımı kaybetme rıskım oldugunu soyledı yanı ben bukadar mutlu bır hamılelık yasarken aslında cok rısklı bı hamılelıkmıs benımkı buda ıkıncı sok..2 hafta sonra olcum yapılcak eger bı sorun varsa rahım agzına dıkıs atılarak gıttıgı yere kadar hamılelıgım surdurulecekmıs..gerekırse her ay dıkıs atsınlaar ama bebegım benımle kalsın lutfen
canım arzum arkadasımızdan haber alamadık...
sana da çok geçmiş olsun...
bir şeyi kırk defa dersen olurmuş derler yada duyduysanız: kendini gerçekleştiren kehanet!!! derler
neye inanırsak öyle olur. ben buna inanıyorum...
bebeğinin ii olmasını istiyorsan, ben iiyiyim diyorsan her şey daha kolay olur arkadasım.
Allah ikinize de sağlık versin. Bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur inşalah!!!
onu gorunce ınandım hamıle olduguma :) cok sagol canım hepımız cok guzel hamılelık yasarız ınsallah en sonunda bebıslerımız yanımızda olurbebişini böyle net ve neşeli görebildiğine çok sevindim canım. allah yardımcın olsun aklına kötü şeyler getirme. inşallah sende bebeğinde çok sağlıklı ve mutlu olursunuz. onu kucağına aldığında çok derin bir oh çekebilmeni dilerim.
benım bu yenı dr butun usg boyunca cektıgı herseyı cd ye kaydedıyo veeeeeeee sonunda sana verıyo 3 gundur ızlıyıp duruyorum kesınlıkle alın kamerayakıslarrrrrr
ikili test için toktora gidecek olanlar....
yanınıza kamera alın!!!
ben makineyi yanıma da almıştım ama heycandan çekmeyi unuttum çok üzüldüm
sonraki kontrolde taaaaa 16. haftada cekicem artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?