-----2010 KASIM hamişleri----

valla ben öyle bir geçer zamankinin olduğu gün öyle çok ağlıyorum ki... benim gibi bir odun nasıl bu hale geldi şaşırıyorum.

ben ağlamamak için islemiyorum o diziyi...
komedi dükkanı... cok güzel hareketler... arka sokaklar... muhtesem yüzyıl...veeee
çizgi film izliyorum...

bebem üzülmesin ağlamıyım ki o da doğunca ağlak olmasın uslu olsun

ooo ben bu cuma ikili test için gittiğimde yiyeyim o zaman :))) teşekkür ederim keramos. bir ikili test yaptırdın mı bilmyiorum ama, aç gitmiyoruz değil mi kan testi gibi? açlığa hiç dayanamıyorum da

yok canım ben ac gitmedim...
gerek yok!!!

seymacım daha öncede sölemiştim şimdiki ewim çatı katı akıyoo çok soğuk oluyo yazında çok sıcak oluyoo bide asansör yook çıkılmıyoo ilerde hiç çıkamıcam mecburuz taşınmaya yoksa kış günü zor iş ama karnım iice çıkmadan taşınalım dedikk

sağolun kızlar önerilerinizi deniycem.
şimdi işteyim ilaç da aldım ama nafile...
demekki herkeste olan bişey napalım buna da sabredicez

kolay gelsin canım. yeni evin hayırlı olsun. bizde doğumdan 1 - 2 ay önce taşıncaz galiba

kızlarrrrr hiç bebeğine cici alan yukmu dahaaaaaaaaaa

şöyle resimler olsada izlesekk bebek odaları

patilerrr
:)
fırfırlı donlar

ay ne hoş

bende dükanları geziyorum bakınıyorum.
netten de arastırıyorum.
hatta listeler yapmaya başladım.
doğuma giderken bebek çantası-anne cantası-baba cantası
doğumdan sora bebeke neler lazım???

ama daha erken diye bişi almıyorum...

vee çilek te safari bebek odasını begendim.

annem kış için atkı bere ördü. bi da dantel battaniye yapacak!!!

bu arada bişi çıkmış adını bilen yazsın da netten bi arastıralım:
alt değiştirme takımı yerine bebek bezinin büyüğü tarzında bişeymiş.
bebeğin altını açınca çiş yapsa ben gibi çöpe atılıyormuş. alt deiştrime takımı yada battaniye vb gibi yıkamak gerekmiyormuş. 10 lu paketler halinde satılıyormuş. ben ilçedeyim burlarda öle bişi yok. büyük sehirlerdeki arkadaslar öğrensenize

canım hayırlı olsun, inş. istediğin gibi bi ev bulmuşsundur kolay gelsin ama dikkat et yorma kendini

merhaba kızlar..kac gun oldu gıremedım nete ..bı sorun yoktur umarım kımsede
cmtsı dr daydım yenı dr a basladım...ıyıkı baslamısım dırekt 4 boyutlu ultrasonda gosterıyo cıldırdım şoka gırdım ..elı havada sankı el sallıyor pıtpıt 2 kere zıpladı..kolu bacagı ılk defa gordugum ıcın uzun sure kendıme gelemedım nezaman buyudu bukadar

benım kanser oncesı hucre tespıt edıldıgı ıcın rahım agzım alındı ekım ayında hemen akabınde hamıle kaldım..dr bunun supper oldugunu soyledı o yuzden cıldırmıstım hamıle oldugumu ogrenınce cokta planlı degıldı sonucta...ancak yenı dr um rahım agzı yetmezlıgı olma ıhtımalının cok yuksek oldugunu bu yuzden erken dogum sebebı ıle bebgımı kaybetme rıskım oldugunu soyledı yanı ben bukadar mutlu bır hamılelık yasarken aslında cok rısklı bı hamılelıkmıs benımkı buda ıkıncı sok..2 hafta sonra olcum yapılcak eger bı sorun varsa rahım agzına dıkıs atılarak gıttıgı yere kadar hamılelıgım surdurulecekmıs..gerekırse her ay dıkıs atsınlaar ama bebegım benımle kalsın lutfen

kolay gelsin canım...
yorma kendini ii bak bebişlerine...

lafı ağzımdan aldın...
çilekte indirim kampanyası da var dicektim bende

bende safariyi beğendim...

ben de safariyi beğendim ama pek bi boyalı.
mobilyadaki boya bile kanserojen risk taşıyomuş arkadaşlar.
almadan önce organik ürünleri araştırmak gerek.

canım o dediğin şeyi biliyorum. sadece can bebe üretiyor. bi bakayım nete. bulursam gösteririm sana

canım arzum arkadasımızdan haber alamadık...

sana da çok geçmiş olsun...
bir şeyi kırk defa dersen olurmuş derler yada duyduysanız: kendini gerçekleştiren kehanet!!! derler
neye inanırsak öyle olur. ben buna inanıyorum...
bebeğinin ii olmasını istiyorsan, ben iiyiyim diyorsan her şey daha kolay olur arkadasım.

Allah ikinize de sağlık versin. Bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur inşalah!!!

kolay gelsin canım. yeni evin hayırlı olsun. bizde doğumdan 1 - 2 ay önce taşıncaz galiba
saol cnm e daha zor değilmi cnm doğuma az kalıck şimdi taşınsadınız szde keşke
canım hayırlı olsun, inş. istediğin gibi bi ev bulmuşsundur kolay gelsin ama dikkat et yorma kendini
amin cnm saol yormamaya çalışıyorum cnmm ewet çok gzl doğalgazlı ikinci kat geniş bi ew :)
kolay gelsin canım...
yorma kendini ii bak bebişlerine...
saol cnm bnm:)

bebişini böyle net ve neşeli görebildiğine çok sevindim canım. allah yardımcın olsun aklına kötü şeyler getirme. inşallah sende bebeğinde çok sağlıklı ve mutlu olursunuz. onu kucağına aldığında çok derin bir oh çekebilmeni dilerim.

kıslarrrrrr
ikili test için toktora gidecek olanlar....

yanınıza kamera alın!!!
ben makineyi yanıma da almıştım ama heycandan çekmeyi unuttum çok üzüldüm
sonraki kontrolde taaaaa 16. haftada cekicem artık...

saol canım ..hıc kotu sey getırmemeye calısıyorum aklıma Allah ım yardımcım olur ınsalah..

onu gorunce ınandım hamıle olduguma :) cok sagol canım hepımız cok guzel hamılelık yasarız ınsallah en sonunda bebıslerımız yanımızda olur

benım bu yenı dr butun usg boyunca cektıgı herseyı cd ye kaydedıyo veeeeeeee sonunda sana verıyo 3 gundur ızlıyıp duruyorum kesınlıkle alın kameraya

Geçmiş olsun, moralini bozma, aynı sorunu yaşayan bir tanıdığım var, zor bir hamilelik geçirdi sürekli dinlenmesi gerekti ama çok sağlıklı bir bebişi var şimdi 36. haftada sezaryanla aldılar.. Kuvezde falan da kalmadı..
Şu taraftan bak: Bizden daha önce kavuşma ihtimalin var bebişine :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…