günaydın herkese,
Ben bugün doktora gideceğim bakalım o ne diyecek. Zaman geçmiyor.
banada büyük bi ihtimal amniyosantez yapılacak çnkü ikizlerde ikili üçlü işe yaramıyormuşikili testi yapamadılar canım. Zaten yapsak bile ödemden dolayı ense kalınlığı olacak dediler. O nedenle direkt amniyosentez yaptılar kesin sonucu öğrenmek için. Bakalım canım Bekleyeceğiz kromozomlarına bakacaklar ondan bişey çıkmazsa kalp onda da sorun yoksa organlara bakacaklar.
Teşekkür ederim şeymacım bol bol dua ediyorum bende. İnşallah bu hayırlı cuma gününde hayırlı haberlerle gelirim.
ikili testi yapamadılar canım. Zaten yapsak bile ödemden dolayı ense kalınlığı olacak dediler. O nedenle direkt amniyosentez yaptılar kesin sonucu öğrenmek için. Bakalım canım Bekleyeceğiz kromozomlarına bakacaklar ondan bişey çıkmazsa kalp onda da sorun yoksa organlara bakacaklar.
Teşekkür ederim şeymacım bol bol dua ediyorum bende. İnşallah bu hayırlı cuma gününde hayırlı haberlerle gelirim.
banada büyük bi ihtimal amniyosantez yapılacak çnkü ikizlerde ikili üçlü işe yaramıyormuş
cnm nasıl anlaşıldı ödem peki kan testindemi
cnm birazdan abdest alıp okuycan senin içinde okucam allaha emanet sende bol bol dua et
Evet canım aynen öyle yapacağım :))) ben yorulucam oda yorulsun
slm kizlar sabah sinir bozucu bi telefonla uyandim.belki hatirlayaniniz vardir benim doktor randevuyu hep 1 bucuk ay sonraya verdi diye yakiniyordum.subatin 1 indeydi kadin bi de arayip demezmi randevuyu anca marta verebilirim delirdim ya bu kadar bile zor bekledim manyamis bunlar dedim kalsin.baska birinden aldim bu ayin 28ine 3gun daha erken gidicem yani:))insallah hayirlisi olur..
Kızlaaaaaarrrrr,
Az önce bariz bir şekilde karnımda bebeğimi hissettim, tam yemekteyizi izliyodum, sırt üstü uzanmıştım, resmen yer değiştirdi, kımıldadı, doktorum 3,5 aylıkken bazı anneler hissetmeye başlar demişti... ben hissettimmmmm, 3,5 aylık değil ama hissettim
gözünaydın canım. bende bazen sırt üstü yatınca hareket ettiğini hissediyorum ama çok kısa süreli ve belirsiz hareketler
bunun 2li testi var bide daha onu bile yaptirmadim bu yurtdisindaki doktorlar bole iste cok rahatlar
gözünaydın canım. bende bazen sırt üstü yatınca hareket ettiğini hissediyorum ama çok kısa süreli ve belirsiz hareketler
canım ya hayırlı olsun ama şimdi senin yüzünden hepimiz akşam sırt üstü yatıp hiçbir iş yapmadan yatcaz adamlarda hizmet bekleye dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?