-----2010 KASIM hamişleri----

banada büyük bi ihtimal amniyosantez yapılacak çnkü ikizlerde ikili üçlü işe yaramıyormuş
cnm nasıl anlaşıldı ödem peki kan testindemi
cnm birazdan abdest alıp okuycan senin içinde okucam allaha emanet sende bol bol dua et

inş hiçbir sorun çıkmayacak canım içini ferah tut güzel haberlerle gelirsin buraya inş dualarımız seninle....:)

ultrasonda göründü canım. Zaten ödemei görünce ikili testi yapmadılar. Gerçi amniyosentez kolay oluyor ama sonucunu beklemek zor hele bi de risk olunca.

Çok teşekkür ederim canım dualarınıza ihtiyacımız var.

Evet canım aynen öyle yapacağım :))) ben yorulucam oda yorulsun

:)

arzum----CNM İİ şeyler düşün iyi olsun
tmm
kötü şeyler getirme aklınaa
rahatlat biraz kendini bebeğinde sıkılmasın
hadi öptüm seni a.eol
bende çıkıp bişeyler yiyim daha kahvaltı yapmadım
grşrz kızlar.:80:

Arzumcum iyi haberlerle geliceksin inş.
İyi düşün iyi olsun, dualarımız sizinle

slm kıslar!!!
arzum doktora gittin mi???
güzel haberlerini bekliyorus canım...

slm kizlar sabah sinir bozucu bi telefonla uyandim.belki hatirlayaniniz vardir benim doktor randevuyu hep 1 bucuk ay sonraya verdi diye yakiniyordum.subatin 1 indeydi kadin bi de arayip demezmi randevuyu anca marta verebilirim delirdim ya bu kadar bile zor bekledim manyamis bunlar dedim kalsin.baska birinden aldim bu ayin 28ine 3gun daha erken gidicem yani:))insallah hayirlisi olur..

Topuk....

Hemen başka doktora git, öyle saçmalık mı olurmuş...

he bide elevitin kilo aldirdigini yazmissiniz bende denedim sabah alirsam cok istahim aciliyo mide bulantimda geciyo.kilo almak istemeyenler gece yatmadan once icsin hic bisey olmaz

Kızlaaaaaarrrrr,

Az önce bariz bir şekilde karnımda bebeğimi hissettim, tam yemekteyizi izliyodum, sırt üstü uzanmıştım, resmen yer değiştirdi, kımıldadı, doktorum 3,5 aylıkken bazı anneler hissetmeye başlar demişti... ben hissettimmmmm, 3,5 aylık değil ama hissettim

gözünaydın canım. bende bazen sırt üstü yatınca hareket ettiğini hissediyorum ama çok kısa süreli ve belirsiz hareketler

bunun 2li testi var bide daha onu bile yaptirmadim bu yurtdisindaki doktorlar bole iste cok rahatlar

mrb arkadaşım
ben bu ikili üçlü testlere çok soğuk bakmaya başladım.
çünkü allah korusun bir anomali olduğunda anne karnında tedavi imkanı yok.
sadece sana bebeğini aldıracak mısın karar vermek düşüyor.
allah bebişlerimizi korusun hepimize sağlık versin inş.

Son düzenleme:
amca kızım hiçbir testi yaptırmadı 2li 3lü vs.
dediğin gibi ben hastada olsa aldıramam onu dedi bu 4. gebeliği çünkü yaptırmadı
ama ben yaptırdım ama dediğin gibi sonuçta kötü olsaydı ne yapardım bilmiyordum.
allah bize öyle karar anını bile yaşatmasın

gözünaydın canım. bende bazen sırt üstü yatınca hareket ettiğini hissediyorum ama çok kısa süreli ve belirsiz hareketler

canım ya hayırlı olsun ama şimdi senin yüzünden hepimiz akşam sırt üstü yatıp hiçbir iş yapmadan yatcaz adamlarda hizmet bekleye dursun

canım ya hayırlı olsun ama şimdi senin yüzünden hepimiz akşam sırt üstü yatıp hiçbir iş yapmadan yatcaz adamlarda hizmet bekleye dursun

Saol canım...

Aman kalksın onlar bize hizmet etsin :))) eşim hamileliğimden sonra evdeki bütün makineleri öğrendi biraz hamileliğin keyfini çıkartalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…