-----2010 KASIM hamişleri----

:))) canım benim eşimde öyle, mesela bugün iğrenç bir gündü, Kurtlar Vadisi günü bugün, bir çay verirken yüzünü görüyorum suratsızın

neyse bebişim gelsin de, zor bulur beni

:))) canım benim eşimde öyle, mesela bugün iğrenç bir gündü, Kurtlar Vadisi günü bugün, bir çay verirken yüzünü görüyorum suratsızın

neyse bebişim gelsin de, zor bulur beni

kim o kayınvaildenmi

sizde her dk berabersiniz cnmmm:S
:85:

Yok be canım, eşime diyom suratsız diye, gözü Polat'tan başkasını görmüyor

ay allahtan ben unutturdum o diziyi ve ezeli eşimee
çok şükürr
şuanda oyun oynuyor bizimki araba yarışı
çarpıp duruyo

kizlar elevitin icinde zaten vitaminlerle beraber folik asit yokmu??

Evet varmış

"12 Vitamin: A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2µg), B1vitamini (tiamin HCl) 1.6 mg, B2vitamini(riboflavin) 1.8 mg, B6vitamini (piridoksin HCl) 2.6 mg, B12vitamini (siyanokobalamin) 4 µg, C vitamini (askorbik asit) 100 mg, D3vitamini (kolekalsiferol) 500 IU (12.5 µg), E vitamini (atokoferol asetat) 15mg, biotin (B8vitamini) 200 µg, kalsiyum pantotenat (B5vitamini) 10 mg, folik asit 0.8 mg, nikotinamid 19 mg.4 Mineral: Kalsiyum 125 mg, demir 60 mg, magnezyum100 mg, fosfor 125 mg.3 Eser element: Bakır1 mg, mangan 1 mg, çinko 7.5 mg."

Yok yok

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
bugün hasta gibiyim başdönmem var ve öksürük grip ne olcam bilemedim halim keyfim hiçbir şeyim yok........

:))) ayyy bende bi unutturabilsem keşke

:) unutur bir gün bebek meşguliyetinden hı ne dersin
ver kucağına çocuğu görsün ozaman kurtlar vadisi izlemeyi
işim var de bırak git mutfağaa ki öyle olucak zatenn
:)
sabah bebekler fırsat vermiycekki iş yapmamıza
dk başı zırlarlar şimdikk

günaydın kızlarr

günaydın herkeseeee

günaydın kızlar......
ben çooook açımm
hadi kahfaltıyaaa

turKUAZM------geçmiş olsun cnm dikkat et
havaalar çok garip bii ılık bi çok soğuk
insan nasıl giyiniceğini bilemiyor ya:18:

günaydın herkesee:) arzum nolduki cnm ndn mutsuzsun dr için

inş. şimdi gittiğimizde kuzumun ödemi geçmiş olur. Daha sonuçları almak için de 10 gün var. Şuan başka doktora gideceğim ATIL YÜKSEL diye o sadece riskli gebeliklerle ilgili muayene yapıyormuş bakalım o ne diyecek.

cnm hayırlı haberlerle gel
allah yardımcın olsun sorunsuz ve mutlu şekilde dön evine inş.
duam seninle....
dua et bugün cumaa
allah yardım edicektir inş.

aaa cnm bnm bn bilmiyodum çok geçmiş olur allahın izniyle geçmiştir işlhh cnm ya ikili testtemi çıktı nasıl anladı dr

aaa cnm bnm bn bilmiyodum çok geçmiş olur allahın izniyle geçmiştir işlhh cnm ya ikili testtemi çıktı nasıl anladı dr

ikili testi yapamadılar canım. Zaten yapsak bile ödemden dolayı ense kalınlığı olacak dediler. O nedenle direkt amniyosentez yaptılar kesin sonucu öğrenmek için. Bakalım canım Bekleyeceğiz kromozomlarına bakacaklar ondan bişey çıkmazsa kalp onda da sorun yoksa organlara bakacaklar.

Teşekkür ederim şeymacım bol bol dua ediyorum bende. İnşallah bu hayırlı cuma gününde hayırlı haberlerle gelirim.

Evet canım aynen öyle yapacağım :))) ben yorulucam oda yorulsun

inş. canım güzel haberle gelirsin. ben de sabah allak bullak oldum bi rüya gördüm onun etkisinde kaldım daha yeni açılıyorum. kızlar bol bol dua edelim. dün cuma akşamıydı dua ediyim dedim, tembellik ettim sonra da içim içimi yedi. oyüzden heralde rüya gördüm. vesveselerden kurtulmam lazım.dua edince rahatlıyorum.
sen de içini ferah tut lütfen. biçok şeyin çaresi var. inş. düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…