kocacık gelmeden evi bi topliyim...
hem çalış hem ev hanımı ol hem de anne ol:)
nasıl olcak bakalım!!!
görüşürük kıslar...
oyyy kızlar oyy, ne kaynatmışsınız?ben bugün çok yoğunummm hiç bakamıom gelen giden trafiği yaşanıo ben de
kocacık gelmeden evi bi topliyim...
hem çalış hem ev hanımı ol hem de anne ol:)
nasıl olcak bakalım!!!
görüşürük kıslar...
oyyy kızlar oyy, ne kaynatmışsınız?ben bugün çok yoğunummm hiç bakamıom gelen giden trafiği yaşanıo ben de
bend ebutun gun yoktum laptopu aldım mutfaga bı yandan yemek yapıorum bı yandan okuyorumnereye kayboldunuz kızlar
bir mutfağa gittim yemek yaptım geldim yoksunuz
oh yemek yapmaz ne zevkliymiş
artık midem bulanmıyor
bu çok güzel
:80:
bend ebutun gun yoktum laptopu aldım mutfaga bı yandan yemek yapıorum bı yandan okuyorum
yemek yedik şimdi meyveee:)
eşim haberler izliyor-bende fatmagülü bekliyorum...
sizde haberler nedir???
bu arada aklıma gelmişken: sol tarafımıza doğru yatmalıyız, biliyorsunuz değil mi???
bebeğin dolaşımı daha rahat olsun diye. hatta 8.ayında bi arkadasım var. artık kanepede yatıyorum, kanepeyide acmıyorum sırtımı dayıyorum, dönmeyeyim diye dedi.:44:
afiyet olsun desene ayvayı yedik ben yüzüstü bile yatıyorum bacağımın tekinden
destek alarak tabii
napıyım yaa şimdi yatım bariii
ayy cnm yandık bis hee ileriyi düşünemiyorum
ben çıkıyorum canlarım acıktım artıkın yemek yiyim
benim bebişimin 178 normal dedi doktor ama 8 haftada bakıldı tabii o zman demişti şimdi yarın kontrole gidicem onu görmek için sabırsızlanıyorum tam 1 ay oldu çok özledimm ikili testte yapılacak kızlar dua edin hayırlı sonuçlarla döneyim öpüyorum sizziiKızlar bebeklerinizin kalp atışı ne kadar? benim yawrumun ki 170'di bu gittiğimde söyledi doktor
afiyet olsun...
bende bebekimize neler almaıyıs listelerine bakıyorum.
3 hafta sora ankaraya gidicem...
gözüm tükanlarda olsun diye ön hazırlık:))
ayy okudukca guldum bugun kaynanalar gunuymus :)) bende kaynanamdaydım bugun
zelıcka geldıgın de yaz senınkı usg gormeye geldım cok merak ettım
herkes ıyıdır umarım
Merhaba kızlar, bende bütün gece bi sağıma bir soluma dönüyorum, sırt üstü yatarsam ağrıyla uyanıyorum
Canım gelemedi, çünkü eşimin işi çıktı onu alamadı dolayısıyla ablamla gittim ben de...
Ama bu demek değil ki, pes edecek, eşimin arar durur, beynini yer artık, Pazartesi tekrar gideceğiz, damlar yanımıza :84::84::84:
Şeymacım ya bu yatış şeklini ben de çok yapıyorum, dikkat de ediyorum ama senelerin alışkanlığı, gece bir farkına varıyorum, hemen düzeltiyorum...
Merhaba kızlar, bende bütün gece bi sağıma bir soluma dönüyorum, sırt üstü yatarsam ağrıyla uyanıyorum
cnm gelsin kadın okadarda istiyorlar torunlarını görmek benimkide gelir yani:)
ay sormaa cnm birkeresinde karnımın üstüne yattım bir baktım karnımda pıt die birşey sola kaydı
ama hissettim sanmıştım doktor 5. ayda anca hissedersin diyerek tüm umutlarımı suya attı
zelicka sen çok neşeli birisin bu topikte bir iki kişi daha var böyle hayat dolu
yaşın kaç cnm senin merak ettim eğer sakıncası yoksaa tabü
a ben sırtımın üstünde uyuyamam hiçç
en güzeli yüz üstü onada birkaç ay sonra elvedA
aman canım zaten görecek ne gerek var, her dakka dibimde
Ben de elimi koyduğumda kalp atışını hissediyorum dedim doktoruma, yok canım bağırsak atışındır dedi,hevesimi kırdı, ukela
Canım genel anlamda neşeliyim, hatta eşim normal durduğum zamanlarda çıldırtıyo beni, neyin var aşkım, ne oldu, bişey mi var, yüzün niye böyle, be adam dakka başı gülecek miyim ?ben sana öyle alıştım diyor, suskunluk, durgunluk bana göre değil, 4 kız 1 oğlanız biz, babamız bizi çok şımarttı çoookkk, Allah uzun ömürler, sağlıklı ömürler versin sevdiklerimize 23 yaşındayım canım, 24'te anne olacağım inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?