hosgeldın..hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah bebısınıMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde s.a.t 16 kasım şu an 8 haftalık hamileyim. nasip olursa 8 yıl aradan sonra 2. kez anne olacağım. hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
hosgeldın..hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah bebısını
ne guzel 2. kez anne olacaksın
cogumuzdan deneyımlısın aramızda olmana sevındım
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde s.a.t 16 kasım şu an 8 haftalık hamileyim. nasip olursa 8 yıl aradan sonra 2. kez anne olacağım. hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Hoş geldin cnm...
hoşbulduk çok tşk ederim sanırım hepimiz nasip olursaağustos ta anne olacağız
Ben Temmuz sonu Ağustos başı cnm kısmetse...
20 temmuz -9 agustos butarıhler arasında dedı dr ama Allah bılır
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum, mutfakta biraz işim var... görüşürüz, Öyle Bir Geçer Zaman Ki Bugün var, kaçırmayınnn :)))
Evet cnm öle, ama bel fıtığı nedeniyle sezaryen doğum yapacağım... net bi tarih verir doktor bana...
Ben Ağustos'un 18 'i gibi kısmet olursa ve sanki hiç o tarih gelmeyecekmiş gibi geliyor.
Evet canım tahmin edebiliyorum ama bak bu okurken bile insanı üzen yazının sonu ne kadar güzel bitiyor, arzum'da bize güzel haberlerini verecek... hepimiz şahit olacağız inşallah....
inşallah...Allah meleklerimizi korusun..
cooook guseeelHamile olduğumu öğrendiğimde 9 Kasımda Fransadaydım eşime ise gelmeden 2-3 gün önce ümidini yitirmesi için bu ayda bebek yok dedim (ki 2.denememizdi) .Hep hamileliğimi söylerken sürpriz yapmak istiyordum ama beraber olsaydık günü bildiğinden çok da sürpriz olmayacaktı.Döndüğümde eşim havaalanından aldı , o anda söylemedim eve geldik, eşim lavabodayken valizden orada aldığım bebek tulumu ile biberonu yatağın üstüne en altada laboratuvar sonuç kağıdını koydum ve köşeye geçip izledim :)) İlk önce tulumu aldı sonra biberonu ve sonra aman allahımmm hamile misin diye bi sevinç haykırışıKolay unutamıcam,,, paylaşmak istedim
Hamile olduğumu öğrendiğimde 9 Kasımda Fransadaydım eşime ise gelmeden 2-3 gün önce ümidini yitirmesi için bu ayda bebek yok dedim (ki 2.denememizdi) .Hep hamileliğimi söylerken sürpriz yapmak istiyordum ama beraber olsaydık günü bildiğinden çok da sürpriz olmayacaktı.Döndüğümde eşim havaalanından aldı , o anda söylemedim eve geldik, eşim lavabodayken valizden orada aldığım bebek tulumu ile biberonu yatağın üstüne en altada laboratuvar sonuç kağıdını koydum ve köşeye geçip izledim :)) İlk önce tulumu aldı sonra biberonu ve sonra aman allahımmm hamile misin diye bi sevinç haykırışıKolay unutamıcam,,, paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?