-----2010 KASIM hamişleri----

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde s.a.t 16 kasım şu an 8 haftalık hamileyim. nasip olursa 8 yıl aradan sonra 2. kez anne olacağım. hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde s.a.t 16 kasım şu an 8 haftalık hamileyim. nasip olursa 8 yıl aradan sonra 2. kez anne olacağım. hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
hosgeldın..hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah bebısını
ne guzel 2. kez anne olacaksın
cogumuzdan deneyımlısın aramızda olmana sevındım

hosgeldın..hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah bebısını
ne guzel 2. kez anne olacaksın
cogumuzdan deneyımlısın aramızda olmana sevındım

Çok teşekkür ederim ben de burda benimle aynı duyguları paylaşan anne adaylarıyla beraber olmaktan çok mutluyum

Hoş geldin cnm...

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum, mutfakta biraz işim var... görüşürüz, Öyle Bir Geçer Zaman Ki Bugün var, kaçırmayınnn :)))

Ben Ağustos'un 18 'i gibi kısmet olursa ve sanki hiç o tarih gelmeyecekmiş gibi geliyor.

Ben Ağustos'un 18 'i gibi kısmet olursa ve sanki hiç o tarih gelmeyecekmiş gibi geliyor.

ben 4.haftadaydım ogrendıgımde su an 10. haftanın ıcındeyım ..6 hafta nasıl gectı anlamadım kaldı 30 hafta umarım sorunsuz gecer

endıseler yuzunden gecmıcekmıs gıbı gelıyor ama cooook cabuk gececek emınım:89:

Hamile olduğumu öğrendiğimde 9 Kasımda Fransadaydım eşime ise gelmeden 2-3 gün önce ümidini yitirmesi için bu ayda bebek yok dedim (ki 2.denememizdi) .Hep hamileliğimi söylerken sürpriz yapmak istiyordum ama beraber olsaydık günü bildiğinden çok da sürpriz olmayacaktı.Döndüğümde eşim havaalanından aldı , o anda söylemedim eve geldik, eşim lavabodayken valizden orada aldığım bebek tulumu ile biberonu yatağın üstüne en altada laboratuvar sonuç kağıdını koydum ve köşeye geçip izledim :)) İlk önce tulumu aldı sonra biberonu ve sonra aman allahımmm hamile misin diye bi sevinç haykırışı Kolay unutamıcam,,, paylaşmak istedim

cooook guseeel

ne kadar güzel...2 yıldır bebek haberini vereceğim günü iple çekmiştim ama birtakım insanlar yzünden bu haberi eşime geç ve alakasız bir şekilde vermek zorunda kaldım.. asla unutmayacağım beni üzenleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…