How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

-----2010 KASIM hamişleri----

N__a__z cım keseyi gördüğüne çok sevindim hayırlı olsun Allah kalp atışlarını da duymayı her ikimize ve henüz duymamış diğer hamile arkadaşlara da nasip etsin. Ben bugun ilk doktor randevuma gidecegim. Umarım keseyi görebiliriz...

Bildiğim kadarıyla ve bir doktor torunu olarak vajinal ultrasonografinin hamileliğin ilk aylarında kesinlikle sakıncalı bir takip yöntemi olmadığıdır. Hatta karından bakılan ultrasondan daha saglıklı yorum yapıldığını biliyorum. Doktorunun sözleri dışında sağdan soldan kulağına gelen hurafelere inanıp kendini üzmemelisin.

Ben her gece yatmadan önce Allah'ıma dua edip uyuyorum. Biliyorum ki bebeğimi koruyacak tek varlık o. Sen içinde büyüterek sağlıklı yaşayıp kendine dikkat ederek, doktorun da gerekli uyarıları yapıp aydan aya bebeğinin gelişimini kontrol ederek inşallah 8 ay sonra hayatının en büyük mucizesini kucağına alacaksın :) İnşallah hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlara sahip oluruz Allah'ın izniyle...

Son düzenleme:
N__a__z cım keseyi gördüğüne çok sevindim hayırlı olsun Allah kalp atışlarını da duymayı her ikimize ve henüz duymamış diğer hamile arkadaşlara da nasip etsin. Ben bugun ilk doktor randevuma gidecegim. Umarım keseyi görebiliriz...

Bildiğim kadarıyla ve bir doktor torunu olarak vajinal ultrasonografinin hamileliğin ilk aylarında kesinlikle sakıncalı bir takip yöntemi olmadığıdır. Hatta karından bakılan ultrasondan daha saglıklı yorum yapıldığını biliyorum. Doktorunun sözleri dışında sağdan soldan kulağına gelen hurafelere inanıp kendini üzmemelisin.

Ben her gece yatmadan önce Allah'ıma dua edip uyuyorum. Biliyorum ki bebeğimi koruyacak tek varlık o. Sen içinde büyüterek sağlıklı yaşayıp kendine dikkat ederek, doktorun da gerekli uyarıları yapıp aydan aya bebeğinin gelişimini kontrol ederek inşallah 8 ay sonra hayatının en büyük mucizesini kucağına alacaksın :) İnşallah hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlara sahip oluruz Allah'ın izniyle...
saol cnmm içimi rahatlattın... amin cnmm Allaha sanada banada herkesede sağlıklı hamilelikler sağlıkla kucağımıza almayı göstersin doktordan gelir gelmez bze yaz mrk ettirme cnmmm:))

saol cnmm içimi rahatlattın... amin cnmm Allaha sanada banada herkesede sağlıklı hamilelikler sağlıkla kucağımıza almayı göstersin doktordan gelir gelmez bze yaz mrk ettirme cnmmm:))

sen bende 2 rakam var diye endişelen ben senin kalp atışların duyulmuş benimki duyulmamış diye endişeleneyim???
kaç haftalıktın canım???

benim ölcüler 1. boyuna, 2.side enine olarak ölçtü. resmide tam fasulye gibi.
ama bende ikis olmasını istiyorum fasulyem bölümdüyse kesesi genişlemiştir:)))
eşim ve benim ailemde ikisler varda:)))
bugun 6 hafta 4 günlüğüm canım
bende anlamadım zaten bir sorun osla kalp atışı da görülmezdi
görülmezdi diyorum ekranda görülmesi lazımmış duyulmasa da olur
hayırlısı artık hepimiz için

aminn..ne güzel anlatmış gerçekten koruyacak tek güç 'O'..
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

selam tüm annelere bende cuma günü test yaptım silik 2.çizgi çıktı sanırım 2.geliyo hayırlısı ve sağlıkla inşallah...
geçen sefer rahattım baya bakalım bu nasıl geçecek:97:

selam tüm annelere bende cuma günü test yaptım silik 2.çizgi çıktı sanırım 2.geliyo hayırlısı ve sağlıkla inşallah...

hakkında hayırlısı olsun cnmm tebrik ederim şimödiden....

kızlar canım çok sıkkın dün doktara gittim 5+3 dü 5.4 mm lik bir gebelik kesesi göründü ama normalde bu boyut 4.haftada olurmuş 1 hafta gerideymiş yani doktor olabilir dedi 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için ama çok korkuyorum önceki gebeliğim de böyle başlamıştı ve gelişmemişti kürtaj olmak zorunda klamıştım off nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorum.

Canım, içini ferah tutmaya çalış, fazla ağır kaldırma, beslenmene dikkat et. Sen sadece bu kadarını yapabilirsin. Ancak, stres hem seni hem de bebeğini kötü etkiler. Çok evhamlanmamaya çalış. Umarım gönlünden geçen olur :)

canlarım her şey için tşk ederim sizlerle paylaşmak gerçekten güzel.biraz önce yine açık kahverengi lekem geldi aslında bu bir akıntı biliyorum.ama işte evham hepimiz yapıyoruzdur.göğüslerim yavaş yavaş dolgunlaşmaya başladı ben 4 hafta 3 günlük gebeyim.yavaştan heyecan sardıı.sormayın grip oldum ve sürekli hapşırıyorum bebeğe zararı olur mu çok korkuyorum.

Hayırlı olsun canım, tebrikler :)

Adına çok sevindim canım :) Tebrikler.

Kızlar,
Dün internette sağda solda hamilelikte uçuğun tehlikeli olabileceğine dair haberler okudum, doktorumu aradım. Aldığım bilgiyi sizlerle de paylaşayım:
Eğer daha önce uçuk çıkardıysam sorun yokmuş, eğer bu ilkse bazı testler yapmak gerekirmiş. Allahtan bende uçuk çıkar, teste gerek yok :) İlaç olarak da asiviral ve ya zovirax kullanabilirmişim.
Bugün 6. haftamızzzz :))) Pastamızı istiyoruz :)

İpolicim, hayırlı olsun. Umarım doktordan harika haberlerle gelirsin :)))

merhaba bayanlar
nasılsınız?
umarım herkes iyidir
ufak tefek detaylara takılmayın kızlar:45:
kahve lekelenmeden ben çok panik yapmıştım
çok korktumm:44:
amaa doktorum birşey olmaz
demişti gayet normal:1:
siz içinizi ferah tutun herzaman ve
allaha dua edinn:71:

geçen hafta bende kanama olduğu için gittim dr. çok korktum ama.. ya gebe değilim yada düştü dedim kendi kendime . ilaç verdi dr yatacaksındedi bugün gittik çok şükür önemli bişey yok dedi..insan çok tedirgin oluyor Allah yardımcımız olsun ...:26: :nazar:

bugün öğrendim evde testle ama adet sancısı gibi ağrılarım oluyo normalmi bide teste güvenilirliği yüksekmiş değilmi

kızlar merhaba bende kasım hamılesıyım daha once yazmıstım zaten. elifyok arkadasım ıdrar testlerınde dogru cıkıyor %99 eger emın olmıyorsan baska marka test al tekrarla canım benımde gece hafta adet gunlerımdı ozellıkle adetı bekledıgım gun ve ondan oncekı gun agrılarım vardı karın ve kasık agrısı dedım kesın olcam ama olmadım ama adetımın bugun gecıkmesının 4.gunu sabah tekrardan test yaptım anında 2.cızgı cok koyu bır sekılde belırdı. ve hamıle arkdaslarıma soruyorum canım cogu dıyo ılk aylarda boyle agrılar olabılıyor kanama olursa kork yoksa tek agrı bısey olmaz

sağol naciye benimkide aynı şekilde oldu 2 gün önce adet olmam gerekiyordu hatta ilaç bile aldım ağrılarım çok olmasın diye gecikince test yaptım 2. çizgi silik çıktı ama

Keske almasaydın canım ılac ama artık olan olmus bence sen 2 gun sonra aynı marka testle yıne yap gorursun zaten degerının artıp artmadıgını sılık olan cızgı netlesıyor derlerdıde ben hıc goremıcem sanırdım oyle cıft cızgıyı bu sabah ıdrara batırır batırmaz anında 2.cızgı koyu bır sekılde cıktı canım

ağrım olunca hamilelik falan aklıma hiç gelmediki sınavım vardı etkilemesin diye aldım.senin ilkmi naciye arkadaşım
hayırlı olsun ben farklı hissediyom kendimi heyecanmı bilmiyorum

Benım ılk canım daha dogrusu agustos ayında kımyasal gebelık yasadım sımdı tekrar hamıle kaldım ama bende bır garıpım bende korku cok fazla ya tekrar duserse dıye ama sımdılık ıyı gıdıyor cunku ben gecen gebelıgımde hıc net pozıtıf test gormemıstım sılık cıkınca hemen doktora gıttım sonrada dusuk yaptım yanı daha kese falan olusmamıstı kısmet degılmıs bakalım ınsallah bu hamılelıgımın sonu gelır. Yanı bendede garıp duygular canım hem heycan hem korku yanı bır garıp

Back