How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın..
seyma güle güle kullanın cicileri dayanmak zor ama ben daha almayı düşünmüyorum
rabbim izin versin alışveriş günlerini göstersin ne ciciler alıcam ben ona

Son düzenleme:
Tatlım dut şurubu ağız yaralarına birebir. Aktarlarda bulunur. Ben kendim yapıyorum dut mevsiminde.
Kızlar, çok komik bi şey oldu yaa :)) Dilimde aft, dudağımda uçuk çıktı. Malum ilaç da kullanamıyorum, evde elimde buzla geziyorum. Uçuğu geçtim de aft çok ağrılı oluyor. İnşallah yarına büyümez :(
Aft için bildiğiniz bir kocakarı ilacı var mı?

bi saat sora çıkıcas evden
doktora gidices...
Allah'ım nolur her şey yolunda gitsin...
heycan ve meraktan çatlayacağım...:18:

Hadi, bol şans canım :) İyi haberlerini bekliyoruz :))

Tatlım dut şurubu ağız yaralarına birebir. Aktarlarda bulunur. Ben kendim yapıyorum dut mevsiminde.

Evde dut pekmezi var senemocum, olur mu? Nasıl kullanayım, ağzıma alıp kaç dakika tutacağım ya da pamuğa bandırıp kompres gibi mi yapacağım?

Hadi, bol şans canım :) İyi haberlerini bekliyoruz :))

Evde dut pekmezi var senemocum, olur mu? Nasıl kullanayım, ağzıma alıp kaç dakika tutacağım ya da pamuğa bandırıp kompres gibi mi yapacağım?

O da olabilir tabi. Ben ağzımda tutuyorum tutabildiğim kadar. Ara ara yap. hem acısını alır, hem iyileştirir. En azından seni bir süre ilaçtan uzak tutar ;)

kızlar birşey sorcam kasık ağrılarım hiç geçmiyor hele akşamları daha bi çok ağrıyor önceden böyle olmazdım birde akıntımla beraber çok açık renkte pembemsi leke geldi dün akşam ve bu sabah adetimede 3-4 gün var acep hamile olabilir miyim size de böyle şeyler oldu mu midemde de hep bir bulantı umarım psikolojik değildir.

merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama üye olmak ancak nasip oldu.işten fırsat bulamadım.bende hamileyim 8 haftalık gün boyu mide bulantısı yaşıyorum ve tansiyonum sürekli düşük.benim gibi rahatsızlıkları başlayan var mı?:49:

1 aralık a randevu aldım şuanda bebeğim 7 hafta 1 günlük :)) bel ağrılarım ara sıra da kasık ağrılarım var onun dışında bulantım olmuyo ama 2 aydan sonra başladı diyenler var inşallah olmaz :))

TurkuazM lekeler yerleşme lekeleri olabilir hamile olabilirsin benimde kasık ağrılarım çoktu adet olcam sanmıştım ama hamileyim :)) günün geçince kan testi yaptır

ama yapılan-heryerde gecerli olan- hesaplama:
son adetin ilk gününü alarak yaptığın hesaptır.
doktorlar böyle hesaplıyor.
9ay ın 10 günlük ek payı da burdan geliyor zaten

bilemiyorum ama
benim hesabım o şekilde
doktorumunda aynı
hesabımız aynı gidiyor
doktorumla şuanda:26:

günaydın..
seyma güle güle kullanın cicileri dayanmak zor ama ben daha almayı düşünmüyorum
rabbim izin versin alışveriş günlerini göstersin ne ciciler alıcam ben ona

günaydın cnmmm
sağol ben dayanamıyorum işte:))
amaa çok almıyıcam cinsiyetini öğrendikten sonra:69: almaya başlarım artık
yerim ben onu:69:

doktordan geldik teyzeelerriiii...
ilk fotomuzu aldık. :61:
6haftalık
14.5 mm 7.8 mm kesemizi gördük.
dış gebelik yok.:3:
2hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı.
kahve ve kola gibi kafeinli içeçeklerden uzak dur dedi.
ceviz badem ye beyin gelişimi için dedi.
folikplus içiyordum günde 3 e cıkardı.
başka ilaç vermedi. mümkün olduğunca az ilaçla gecirelim gebeliği dedi.
minik fasulyem benim:9:

arkadaşlar herkese merhabaaaaaaaaaaaaa ben de hiç bulantı yok ama ara ara kasık ve bel ağrıları var ve karnım içeriye giriyo gibi korkuyorum.acayip gazım var.haftaya cuma kese oluşumunu görücem nasip olursa benim daha 4 hafta +2 günlük allah herkese nasip etsin inşallah .arkadaşlar bunlar normal dimi.bir de ben grip olduım ondan da korkuyorum hapşırırken göbeğim oynuyo bişey olucak diye bir de sabahları acayip şekilde kendimi kasarak esniyorum bebeğime birşey olur mu acaba

aslında son adet tarihim 28 ekimbugün yine test yaptım 2.çizgi silik bu testlere güvenmemek mi lazım acaba 28 kasım dan sonra bekle dedi amahala 2.çizginin silik olması beni endişelendiriyo.bebeğimiz bize süpriz oldu eşim hala ban yaklaşmıyo bana gülmüyo yani memnun değil gibi ne yapayım onunla nasıl konuşayım da bu hamilelik moduna girelim hiç bu konu hakkında konuşmuyoruz bile yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar birşey sorcam kasık ağrılarım hiç geçmiyor hele akşamları daha bi çok ağrıyor önceden böyle olmazdım birde akıntımla beraber çok açık renkte pembemsi leke geldi dün akşam ve bu sabah adetimede 3-4 gün var acep hamile olabilir miyim size de böyle şeyler oldu mu midemde de hep bir bulantı umarım psikolojik değildir.

Canım, en sağlıklısı adetini beklemen olacaktır. Dediğin gibi hamile de olabilirsin ama eğer değilsen hayal kırıklığına uğramamak için fazla bu düşünceyi kafandan geçirmemeye çalış :)) Hayırlısı olsun arkadaşım..

merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama üye olmak ancak nasip oldu.işten fırsat bulamadım.bende hamileyim 8 haftalık gün boyu mide bulantısı yaşıyorum ve tansiyonum sürekli düşük.benim gibi rahatsızlıkları başlayan var mı?:49:

Tebrik ediyorum canım, hoşgeldin. Ben de 5 hafta 5 günlüğüm :) Bende daha bulantı olmadı, umarım olmaz ama kasık ağrısı ve gazdan muzdaripim.

1 aralık a randevu aldım şuanda bebeğim 7 hafta 1 günlük :)) bel ağrılarım ara sıra da kasık ağrılarım var onun dışında bulantım olmuyo ama 2 aydan sonra başladı diyenler var inşallah olmaz :))

İnşallah canım.

doktordan geldik teyzeelerriiii...
ilk fotomuzu aldık. :61:
6haftalık
14.5 mm 7.8 mm kesemizi gördük.
dış gebelik yok.:3:
2hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı.
kahve ve kola gibi kafeinli içeçeklerden uzak dur dedi.
ceviz badem ye beyin gelişimi için dedi.
folikplus içiyordum günde 3 e cıkardı.
başka ilaç vermedi. mümkün olduğunca az ilaçla gecirelim gebeliği dedi.
minik fasulyem benim:9:

Hoşgeldiniz :))) Fasülyenin iyi olmasına sevindimm :))))

arkadaşlar herkese merhabaaaaaaaaaaaaa ben de hiç bulantı yok ama ara ara kasık ve bel ağrıları var ve karnım içeriye giriyo gibi korkuyorum.acayip gazım var.haftaya cuma kese oluşumunu görücem nasip olursa benim daha 4 hafta +2 günlük allah herkese nasip etsin inşallah .arkadaşlar bunlar normal dimi.bir de ben grip olduım ondan da korkuyorum hapşırırken göbeğim oynuyo bişey olucak diye bir de sabahları acayip şekilde kendimi kasarak esniyorum bebeğime birşey olur mu acaba

İçini ferah tut canım, inşallah hiç bi şey olmayacak :)

Bendeniz de ağzımda dut pekmezi ile geziyorum, aftım daha büyümesin diye. Uçuğum iyice büyüdü, artık ona yapacak bi şey yok. Kardeşim nezle, evde birbirimizden kaçmaca oynuyoruz :))

aslında son adet tarihim 28 ekimbugün yine test yaptım 2.çizgi silik bu testlere güvenmemek mi lazım acaba 28 kasım dan sonra bekle dedi amahala 2.çizginin silik olması beni endişelendiriyo.bebeğimiz bize süpriz oldu eşim hala ban yaklaşmıyo bana gülmüyo yani memnun değil gibi ne yapayım onunla nasıl konuşayım da bu hamilelik moduna girelim hiç bu konu hakkında konuşmuyoruz bile yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

alışır cnm eşin
benim eşim istediği halde
bebeği duyduğunda
3 gün ruh gibi gezdi
sonra düzelir
bence üzerine varma fazlaa
düzelicektir:16:

slm...
test tarihi gecmemişse genelde doğru cıkıyorlar.
bikaç gün sonra yeniden test yap. regl gününün geçmesini beklemen önemli
eşinede zaman ver. alışır benimki 2 ayda alıştı düşüncesine. ben de eşim alıtıktan snra bebek çalışmasına basladım.
suan fasulye kadar ve esim bana benziyor diye geziyor ortalıkta:9:

slm...
test tarihi gecmemişse genelde doğru cıkıyorlar.
bikaç gün sonra yeniden test yap. regl gününün geçmesini beklemen önemli
eşinede zaman ver. alışır benimki 2 ayda alıştı düşüncesine. ben de eşim alıtıktan snra bebek çalışmasına basladım.
suan fasulye kadar ve esim bana benziyor diye geziyor ortalıkta:9:

benim testin tarihi geçmişti ama yine doğru sonuç veriyor cnm
farketmiyo yaniii
hadi bebekini görmüşün darısı kalp atışını dinlemeye inş.

canalarım hepinize teşekkürler iyi kivar sınız birşey daha sorucam benim dinlenmem mi lazım acaba biraz hareket edince kasıklarım daha çok ağrıyo ve en korktuğum ara sıra devamı gelmeyen açık kahverengi akıntım geliyo bu beni korkutuyo bişi olmazzz dimiiiiiiiiiiiii ne olur yarrrrrrrrrrrrdıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

sanırım sadece ben 8 haftalığım:) biçoğunuzda kasık ağrısı şikayeti var gördüğüm kadarıyla ve endişeleniyosunuz bendede ilk zamanlar felaket derecede vardı ama geçiyo korkmayın 2. ay daha başka şeyler başlıo şimdi mide bulantım fazla mesela sersem gibiyim çalışıyorum bide çok zor yani.Ama Allahıma şükrediyorum bi çocuğum olucak ya bunların hepsi boş.bebklerimizi kucağımıza alınca herşeyi unutucaz inş.

benim son adetim de seninle aynı. ayın 20'sinden beri hissediyordum,akıntı, ağzımın tadı,memelerin acıması...test yaptım her gün. 24 kasımdan beri de silik çizgi çıkıyor. dün hcg bakıldı 25 çıktı. o yüzden korkuyorum.çok erken hissettim, hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum.değer çok düşük.inşallah hepimiz bebeklere kavuşuruz. bu arada 24 kasımda 2.çizgi 1 saatte çıktı,25'inde yarım,dün sabah 10 dk sonra,bugün 5 dk sonra.inşallah eşinle sorunlarını çözersiniz.

Son düzenleme:
Back