aslında son adet tarihim 28 ekimbugün yine test yaptım 2.çizgi silik bu testlere güvenmemek mi lazım acaba 28 kasım dan sonra bekle dedi amahala 2.çizginin silik olması beni endişelendiriyo.bebeğimiz bize süpriz oldu eşim hala ban yaklaşmıyo bana gülmüyo yani memnun değil gibi ne yapayım onunla nasıl konuşayım da bu hamilelik moduna girelim hiç bu konu hakkında konuşmuyoruz bile yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar merhaba benıde aranıza alın gercı cogunuzu kasım ayında hamıle kalmak ısteyenlerın topıgınden tanıyorum benımde son adet tarıhım 30 ekımdı dun adet olmam gerekıyordu olmadım bu sabah test yaptım cıft cızgıyı gorduk gercı ben pztsınden berı test yapıyorum bastan cok sılıklerle basladık bugun cıfttı gorduk cok guzel bır duyguymus.ama ben agustos ayında kımyasal gebelık yasadım bebegım dustu. sımdı cok korkuyorum yıne aynı seyler basıma gelır dıye ama ınsallah aynısı olmaz. kızlar sız ne zaman ılk kontrole gıttınız ben hemen gıtmek ıstemıyorum bırhafta 10 gun beklıyım dıyom cunku gecen seferkı hamıleleıgımde erkenden gıtmıstım 2 gunde bır kan almıslardı falan cok sıkıntılı oluyor oyle bır gıdıyımkı dıyom keseyı gorsun. ınternettekı hesaplayıcılara gore bugun tam 4 haftalık
doktordan geldik teyzeelerriiii...
ilk fotomuzu aldık.
6haftalık
14.5 mm 7.8 mm kesemizi gördük.
dış gebelik yok.
2hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı.
kahve ve kola gibi kafeinli içeçeklerden uzak dur dedi.
ceviz badem ye beyin gelişimi için dedi.
folikplus içiyordum günde 3 e cıkardı.
başka ilaç vermedi. mümkün olduğunca az ilaçla gecirelim gebeliği dedi.
minik fasulyem benim
hadi hayırlısı canım benim sonuna kadar böyle devam etsin inşallah
seninle aynı gitmişiz dr.a bende aldım foto ama 2.4 mm yazıyor
sen kalp atışı duymamışsın bzide kalp atışı duyuldu
anlamadığıms ende 2 rakam var niye öyle?
bende sadece 2.4 mm yazıyor
hep değerlere bakıyorum az geldi bana çok canım sıkıldı
canalarım hepinize teşekkürler iyi kivar sınız birşey daha sorucam benim dinlenmem mi lazım acaba biraz hareket edince kasıklarım daha çok ağrıyo ve en korktuğum ara sıra devamı gelmeyen açık kahverengi akıntım geliyo bu beni korkutuyo bişi olmazzz dimiiiiiiiiiiiii ne olur yarrrrrrrrrrrrdıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?