-----2010 KASIM hamişleri----

Pazartesi doktora gidicem ilk ama acayip heyecanlıyım. İdrar ve kan testleri pozitif. Ama ne kasık ağrısı, ne mide bulantısı ne de hamile olduğuma dair sizlerin yazdığı gibi bi işaret var. Bir tek eşimin sürekli gülümseyerek gezmesi ve içimdeki tatlı heyecan :) Akıntı var bir tek ama koyu renk değil. Hesaplamalarıma göre 5+4 günlük. Çok korkuyorum olumsuz birşey olur diye. Ovülasyon testi ile ilk seferde hamile kaldım, belki de ondan inanamıyorum :) Öğretmenim ya, kontrol bende olacak illa ki :))

Canım kısmet olur da bebişin ilk görüntülerini görürseniz, değişecektir. Sadece olayın kendi dışında geliştiğine inanıyor şu anda. Kendini dışlanmış hisseder erkekler böyle durumlarda. Mümkünse tüm kontrollerde beraber olun. Her anı yaşasın seninle o da. Biliyor musun, kardeş kıskançlığı konusundaki önerimizle eş kıskançlığı önerileri neredeyse aynı :) Evindeki koca bebeği bu duruma alıştırman uzun sürmez

Son düzenleme:

Canım kısmet olur da bebişin ilk görüntülerini görürseniz, değişecektir. Sadece olayın kendi dışında geliştiğine inanıyor şu anda. Kendini dışlanmış hisseder erkekler böyle durumlarda. Mümkünse tüm kontrollerde beraber olun. Her anı yaşasın seninle o da. Biliyor musun, kardeş kıskançlığı konusundaki önerimizle eş kıskançlığı önerileri neredeyse aynı :) Evindeki koca bebeği bu duruma alıştırman uzun sürmez

Son düzenleme:
Ay kusura bakmayın arkadaşlar, batırdım mesaj panosunu :) Alıntı yapayım dedim, saçmaladım Heyecan böyle bir şey işte

kızlar merhaba benıde aranıza alın gercı cogunuzu kasım ayında hamıle kalmak ısteyenlerın topıgınden tanıyorum benımde son adet tarıhım 30 ekımdı dun adet olmam gerekıyordu olmadım bu sabah test yaptım cıft cızgıyı gorduk gercı ben pztsınden berı test yapıyorum bastan cok sılıklerle basladık bugun cıfttı gorduk cok guzel bır duyguymus.ama ben agustos ayında kımyasal gebelık yasadım bebegım dustu. sımdı cok korkuyorum yıne aynı seyler basıma gelır dıye ama ınsallah aynısı olmaz. kızlar sız ne zaman ılk kontrole gıttınız ben hemen gıtmek ıstemıyorum bırhafta 10 gun beklıyım dıyom cunku gecen seferkı hamıleleıgımde erkenden gıtmıstım 2 gunde bır kan almıslardı falan cok sıkıntılı oluyor oyle bır gıdıyımkı dıyom keseyı gorsun. ınternettekı hesaplayıcılara gore bugun tam 4 haftalık

Canım hoşgeldin :) Benim de adet olmam gereken gün pozitif çıktı. İşte 1 hafta sonrasına da randevu aldım. Pazartesi gidicem. İnşallah doğru zamandır. Çok telaşlı yapım var zira :) Doktorun yüz ifadeleri bile benim anlık yıkılma sebebim olabilir anlayacağın :) Allah hepimize sabır ve bebeklerimize doğru zamanda kavuşma mutluluğu versin inşallah.

hadi hayırlısı canım benim sonuna kadar böyle devam etsin inşallah
seninle aynı gitmişiz dr.a bende aldım foto ama 2.4 mm yazıyor
sen kalp atışı duymamışsın bzide kalp atışı duyuldu
anlamadığıms ende 2 rakam var niye öyle?
bende sadece 2.4 mm yazıyor
hep değerlere bakıyorum az geldi bana çok canım sıkıldı

slm kıslar ya biz böle 9 ayı nasıl geçircez allahaşkına baksanıza herkes bırbırınden panık halde yandık valla uykularım kaçıyor gecelerı ya napcam bılmem daha bunun 2li testı 3 lü testı var ohooo yandık valla yandık arco cum canım sabret erkekler ılk başta korkuyo sonra lışıyorlar sabırlı ol memnun olmuştur muhakkak ama alışması için zaman ver kan testi yaptır bence bı an önce için rahatlasın hzursuzluk cok zor dıkkat et kendıne bu arada

kızlar bende günlük tutmak istıyorum aslında ama bıraz daha sabretcem düşük falan olursa allahhh korusunnnnnnnnnnnnnnnnn üzülmeyeyım dıye içimden ne gelıyorsa yazcam oraya ultrason resımlerınıde eklıycem neden olsa ılk fotosu onlar dimi :) bakalım artık kısmet gunler neden bu kadar yavaşki yaaaaaaaa

bende benzer şeyler yasadım bence sabredebılrsen bı hafta sonra gıt keseyı gorursun ufak mufak için rahatlar bende 6 gun sonra gıtmiştim doktorum minicikk bı kese gormuştu detyalı bakıp rahatladım sende aynısını yapabılırsın sabırlı ol allah yardımcın olsun

arkadaşlar destek olduğunuz için çok teşekür ederim.aslında bende herşeyin yolunda gittiğini,üzülmek için bi neden olmadığını biliyorum.yani 6.hafta bebeği falan görmek için henüz erken olabilir diyede düşünmüyor değilim.benim durumumda olan çok arkadaşta var.ama öte yandan bebeğimi gördüm,kalp atışını duydum diyenleri okuyunca şaşkına uğradım.hayal kırıklığı oldu.buda olumsuz düşünmeme yetti.birazda internette fazla okuyunca bunalım oldum.bazı şeyleri bilmekte iyi değil.ben oğluma tüp bebek tedavisiyle kavuştum.bu kendiliğinden odu.yani ilk gebeliğim kıymetliydi ama buda onun kadar kıymetli.düşünüyorumda herşey ilk hamileliğimdeki gibi aslında normal seyrinde.belirtilerde aynı...
ama kendi kendime karar aldım.bugün ilk defa açtım bilg.oda sadece direk bu sayfaya girdim.bidahaki dr.kontrolüme kadar da elimden geldiğince açmamaya çalışacağım.aslında sizlerle çok güzel paylaşımlar içine girmek istiyorum.ama hepimiz en panik dönemlerimizi geçiriyoruz şu anda.yani ilk üç ay böle stresle geçmeye devam edecek belliki.birbirimize elbetteki faydalarımız dokunuyor ama benim yapım gereği olsa gerek nerde olumsuz şey varsa onları cımbızla çekiyorum mesela herkeste aynı belirti olmayabilir.ama neden midem bulanmıyor diye üzülüyorum.anlayacağınız midesi bulananda zor durumda,bulanmayanda...
inş.salı günkü kontrolümden sonra güzel haberler almak nasip olurda şu sıkıntılı dönemimden kurtulurum bi an önce.hep derim hamile kalmakla bitmiyor.sonrası dahada zor.
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın arkadaşlar...

Son düzenleme:

sen bende 2 rakam var diye endişelen ben senin kalp atışların duyulmuş benimki duyulmamış diye endişeleneyim???
kaç haftalıktın canım???

benim ölcüler 1. boyuna, 2.side enine olarak ölçtü. resmide tam fasulye gibi.
ama bende ikis olmasını istiyorum fasulyem bölümdüyse kesesi genişlemiştir:)))
eşim ve benim ailemde ikisler varda:)))

arkadaşlaaar dün dr gittim kesem gözüktü minnacık bi siyah noktacık:) ama 14 gün snr bebişim anca oluşurmuş klp atışlarınıda ozmn duyuycaz dedi drım ama 2 hafta nasıl geçicek şimdi??
ya bide bişey danışıcam rahmim ter olduğu için normal ultrasonda gözükmedi vajinal ultrasonla baktı dr ama kulaktan duyduklarım yanni konu komşunu dediği bidaha baktırma alttan ii değil fln dediler kafam karıştı sizin fikriniz warmı yaani gerçekten bi sakıncası warmıdır arkadaşlar

bişey olmaz
cnm korkma
adet tarihine denk gelincede
oluyormuş kahve lekelenmeler
doktorum birşey olmaz dedi

kızlar canım çok sıkkın dün doktara gittim 5+3 dü 5.4 mm lik bir gebelik kesesi göründü ama normalde bu boyut 4.haftada olurmuş 1 hafta gerideymiş yani doktor olabilir dedi 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için ama çok korkuyorum önceki gebeliğim de böyle başlamıştı ve gelişmemişti kürtaj olmak zorunda klamıştım off nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorum.

canlarım her şey için tşk ederim sizlerle paylaşmak gerçekten güzel.biraz önce yine açık kahverengi lekem geldi aslında bu bir akıntı biliyorum.ama işte evham hepimiz yapıyoruzdur.göğüslerim yavaş yavaş dolgunlaşmaya başladı ben 4 hafta 3 günlük gebeyim.yavaştan heyecan sardıı.sormayın grip oldum ve sürekli hapşırıyorum bebeğe zararı olur mu çok korkuyorum.

gnl84 canım sıkma canını stres en büyük düşmannnn kalbini ferah tut beslenmene dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…