-----2010 KASIM hamişleri----

kizlar yine 4. aya sukredin ben yurtdisindayim burda genelde 5. ayda soyluyolar ben ne yapicam bilmiyorum cooook merak ediyorum

aaaa
benim bir arkadaşım yeni öğrendi
kızmış ve 4. buçuk aylık

Allah Allah :))))

Pipi görene kadar bekliyorlar heralde, görmezerse kız diyorlar demekki...Tövbe Yarabbimmm :))))

hehehhe
kesin kesinnn

iyi akşamlar kızlar , ben dün bişey duydum sizede tanışayım istedim bilen varmı?
Diş macunu gebelikte bebeğe zarar verirmiş, böyle bişey duydunuz mu siz :26:

zannetmiyorum cnm
sonuçta 2 dk sonra çalkalıyorsun ağzını
ilk defa duydum :44:

bende araştırıyorum da hep zararlı diye çıkıyor :18::18: sabun erken sıvı el sabunu da dahilmidir buna birde kullandığımız şampuanlarda dahilmidir :18::18:

bende araştırıyorum da hep zararlı diye çıkıyor :18::18: sabun erken sıvı el sabunu da dahilmidir buna birde kullandığımız şampuanlarda dahilmidir :18::18:

Canım diş fırçalamadan duramayacağımıza göre, bol suyla ağzımızı çalkalıcaz... yapacak bişey yok...

slm kızlar ben doktrdan geldim iki test yapamadık pazartesi olacak.

doktor %90 kız dedi. Hatta yok yok kesin kız bu dedi
Ayy ne güzel yaa.. İnş bizim dr lar da nazlanmadan söyler
Ben de kız istiyorumm
yeni hamileler var hayırlı olsun arkadaşlar.inş güzel bi hamilelik geçiririz.
benim bulantılarım geçmedi hala ama bebişim oynamaya başladı:)
Hissediyorsun yani, çok erken değil mi
Güzel bir his olsa gerek
Bana önceki dr 20 haftadan önce mümkün diil demişti..

Kızlar bu arada ilk defa bugun sabah yediklerimi çıkarmadım :86::92:
Bir öğün bir öğündür pek bir sevindim

ayaklarını usutmemeye dıkkat et patık fılan gııy :44:

Çalışıyorum ne yazık ki isteyim 

Ya bu dis macunu muhabbetine takılırsak ohooo ona bakarsanız yedigimz ürünlerin cogunda kanserojen madde var.madem öyle bizi cam odaya kapatsınlar. Valla bence takılmayın böyle seylere. Kac tanenizin annesi bu kadar takmış bunları bi sorun.eskiden Dr.a bile böyle sık gidilmezmis.ben bosverelim her şeyi demiyorum elbette ama bunlar da biraz abart geliyor. Ne yani aranızda dis macunu yiyen var mi?? Varsa bu yazı ona olsun.yoksa digerleri bu yazıyı unutsun otursun.kızdırmayın beni

kızlar ufak detaylara takılmayın
öyleyse doğala yakın eczanelerde diş macunları var
ben aldım geçenlerde
ama bebeği düşünerek almamıştım doğrusu
ona bakarsak
yediklerimiz nekadar doğal meyveler sebzeler
yaptığımız makyaj yüzümüze sürdüğümüz cilt kremleri
nekadar masum ki sizcee
:44:

emzirme koltukları çok hoş ama
900 küsür fiyatı var

bu sitede bi bayan yapmış kızına bu odayı
harika dimiii

selam hamiş arkadaslarım benim nasıl gecti gününüz bakalım ben bütün gün eşimle erik aramakla gecti ama malesef bulamadık mor ancelica olanından aldık ama yesil erigin yerini tutmuyor bu rada cinsiyetini öğrenen arkadasım hayırlı ugurlu olsun cok sevindim adına tam olarak kac haftalıkken söledi doktorun masllahı varmıs cok erken sölemiş

bursada var bızım manavda

2 Kilo aldım ve gobisim büyüdü.şimdiden boyleyse 3-4 aya kalmaz yuvarlanarak gezmeye baslarım 

Böyle bi site varmış canım ama erik fiyatı uçmuş..site ne kadar güvenilir bilmiyorum bu arada..
aşeriyorum

bende hemen gidip alacağım bebe yağı, sen hangi markanınkini kullanıyorsun cnaım ? Tamam kaşımam öyle , uyurken kaşırsam bilmiyorum artık

benim tüm kozmetik ürünleri nivea nın o yuzden baska marka almadım karışınca alerji vb yapar diye.
nivea baby bebek yağı badem yağlı

2 Kilo aldım ve gobisim büyüdü.şimdiden boyleyse 3-4 aya kalmaz yuvarlanarak gezmeye baslarım 

iyi akşamlar kızlar aynen bende öyleyim en son 2 aylıkken gitmiştim 2 kilo almıştım bu ay 2 daha aldım yani 3 ayda 4 kilo sonumu düşünemiyorum.
bu arada ben ilk başta sepet alcam yatak odasında yanımda durcak meleğim 2-3 aylık olunca ona ayrı oda açcam çilekte beğendim harika odalar var 2000-2500 arası değişiyor peşin fiyatları doğum parası ile almayı düşünüyorum bende bakalım kısmet allah inş. gösterir o günleri.

bu arada arzumu tebrik ediyorum inş. benimde kızım olur yaaa
acaba salı günü gütcem doktor banada söylermi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…