kizlar yine 4. aya sukredin ben yurtdisindayim burda genelde 5. ayda soyluyolar ben ne yapicam bilmiyorum cooook merak ediyorum
Allah Allah :))))
Pipi görene kadar bekliyorlar heralde, görmezerse kız diyorlar demekki...Tövbe Yarabbimmm :))))
iyi akşamlar kızlar , ben dün bişey duydum sizede tanışayım istedim bilen varmı?
Diş macunu gebelikte bebeğe zarar verirmiş, böyle bişey duydunuz mu siz :26:
bende araştırıyorum da hep zararlı diye çıkıyor :18::18: sabun erken sıvı el sabunu da dahilmidir bunabirde kullandığımız şampuanlarda dahilmidir :18::18:
Ayy ne güzel yaa.. İnş bizim dr lar da nazlanmadan söylerslm kızlar ben doktrdan geldim iki test yapamadık pazartesi olacak.
doktor %90 kız dedi. Hatta yok yok kesin kız bu dedi
Hissediyorsun yani, çok erken değil miyeni hamileler var hayırlı olsun arkadaşlar.inş güzel bi hamilelik geçiririz.
benim bulantılarım geçmedi hala ama bebişim oynamaya başladı:)
Canım diş fırçalamadan duramayacağımıza göre, bol suyla ağzımızı çalkalıcaz... yapacak bişey yok...
ayaklarını usutmemeye dıkkat et patık fılan gııy :44:
bu sitede bi bayan yapmış kızına bu odayı
harika dimiii
oyoyoyooyoyoyoyoyoyoy :)))
ne kadar güzel olmuş, maşallah
bursada var bızım manavdaselam hamiş arkadaslarım benim nasıl gecti gününüz bakalım ben bütün gün eşimle erik aramakla gecti ama malesef bulamadık mor ancelica olanından aldık ama yesil erigin yerini tutmuyor bu rada cinsiyetini öğrenen arkadasım hayırlı ugurlu olsun cok sevindim adına tam olarak kac haftalıkken söledi doktorun masllahı varmıs cok erken sölemiş
Böyle bi site varmış canım ama erik fiyatı uçmuş..site ne kadar güvenilir bilmiyorum bu arada..selam hamiş arkadaslarım benim nasıl gecti gününüz bakalım ben bütün gün eşimle erik aramakla gecti ama malesef bulamadık mor ancelica olanından aldık ama yesil erigin yerini tutmuyor bu rada cinsiyetini öğrenen arkadasım hayırlı ugurlu olsun cok sevindim adına tam olarak kac haftalıkken söledi doktorun masllahı varmıs cok erken sölemiş
kizlar bu arada benim gobegimdeki cizgi simdiden belirgin herhalde bebisim erkek olucak
2 Kilo aldım ve gobisim büyüdü.şimdiden boyleyse 3-4 aya kalmaz yuvarlanarak gezmeye baslarım 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?