-----2010 KASIM hamişleri----

ayy canim benim hayirli olsun benim daha 9 haftalik

Allah sağlık versin bebişlerimize de bizede...
şaka gibi geçiyor günler...

kıslar bu arada ben günlük tutmaya başladım.
arada bebeğimle konuşup yazıyorum.
canımın cektiklerini yiyemediklerimi babamızın davranışlarını
yazıyorum...:62:

valla canim benimde oyle oldu 7 hafta hesapladik ultrasonda anca 5 5,5 haftaliktir dedi ama herseyi cok guzel dedi.senin asilama durumun varsa bi problem olcagini sanmiyorum.sen dua et 1 ay benimki 1 bucuk ay sonraya verdi daha 3 haftam var napcam bilmiyorum.
dimi hergün gel bakalım dese dr koşa koşa gideriz:1: bizim drumuz aramız çok iyi merak ettiğinde baakrız bizde dedi, benda dayanabilirsem 2-3 hafta sonra gideyim diyorum bakalım hayırlısı, demek seninde öyle oldu, herşey normal olduğuna göre çok düşünmemek gerekli hafta hesabını demekki
cnm ikili test bebeğin down sendromunun olup olmadığını belirliyor
ense kalınlığıda eğer belirli düzeyin üstünde ise
bebek anormal olabiliyormuş
allah korusunnnnn

yok benim göğslerim büyüdü çok yaa
sizin kiler ne durumda?
bende göbik hiç yokk

cnm merak etme bi sorun olmaz
doktoruna güven sen
ayrıca belkii senin hesapladığın zamandan sonra tuttu belki bebek ondan
doktorun hesabına göre küçük olabilir
canım aşılama olduğu için o tarih de olmuştur diyoruz, ama aşılama adetin 18. gün yapıldı o yüzden sanırım normalde 14. günde falan yapılırmış,
masallah canim ben 2 kilo verdim hic bisey yiyemiyorum
bende 2 kilo verdim bişey yiyemiyorum:58:
:72:

valla senle hemen hemen aynıyıs galiba:)
benim göbik cıktı. 2 kiloda aldım.
hatta 3-4 gündür karnımın yanları kaşınıyor
çatladım catlayacam diyor:52:

maşallah canım, benimde göbeğim kaşınıyor çatlayacak mı demekki :53: birde ben kilo alınca göbekten alıyordum şimdi daha belli gibi dar bişey giyince hemen çıkıyor göbüşüm, eşimde öyle diyor:27:

Allah sağlık versin bebişlerimize de bizede...
şaka gibi geçiyor günler...

kıslar bu arada ben günlük tutmaya başladım.
arada bebeğimle konuşup yazıyorum.
canımın cektiklerini yiyemediklerimi babamızın davranışlarını
yazıyorum...:62:

canım 2 li test kaç haftalıkken bakılıyor , ne güzel bende henüz yazmadım ama yazacağım herşey aklımda yarından itibaren yazayım diyorum bende :1:ilerde okuturuz bebişlerinize :34:

maşallah canım, benimde göbeğim kaşınıyor çatlayacak mı demekki :53: birde ben kilo alınca göbekten alıyordum şimdi daha belli gibi dar bişey giyince hemen çıkıyor göbüşüm, eşimde öyle diyor:27:[/QUOTE]

ben ergenlikten biliyorum önce böle tatlı tatlı kaşınma hissi oluyor.
sonra da çatır çatır kaşı beni diyor.
sakın tırnaklarınla çatır çatır kaşıma.
atlet üzerinden ovuştur.
ben bebe yağı aldım bile...:66:

bende hemen göbekten kilo alıyorum ondan hemen çıktı benim göbüş...:49:

canım 2 li test kaç haftalıkken bakılıyor , ne güzel bende henüz yazmadım ama yazacağım herşey aklımda yarından itibaren yazayım diyorum bende :1:ilerde okuturuz bebişlerinize :34:

12-15 hafta arası diye biliyorum.

ben tarihleri olayları unuturum diye defter işini ertelemedim.
renkli kalemlerle yazıyorum. stickerlarla süslüyorum.
ult.fotolarını yapıştrdım:9::nazar::9:

maşallah canım, benimde göbeğim kaşınıyor çatlayacak mı demekki :53: birde ben kilo alınca göbekten alıyordum şimdi daha belli gibi dar bişey giyince hemen çıkıyor göbüşüm, eşimde öyle diyor:27:

ben ergenlikten biliyorum önce böle tatlı tatlı kaşınma hissi oluyor.
sonra da çatır çatır kaşı beni diyor.
sakın tırnaklarınla çatır çatır kaşıma.
atlet üzerinden ovuştur.
ben bebe yağı aldım bile...:66:

bende hemen göbekten kilo alıyorum ondan hemen çıktı benim göbüş...:49:[/QUOTE]
bende hemen gidip alacağım bebe yağı, sen hangi markanınkini kullanıyorsun cnaım ? Tamam kaşımam öyle , uyurken kaşırsam bilmiyorum artık
12-15 hafta arası diye biliyorum.

ben tarihleri olayları unuturum diye defter işini ertelemedim.
renkli kalemlerle yazıyorum. stickerlarla süslüyorum.
ult.fotolarını yapıştrdım:9::nazar::9:

oyy maşallahh , pek bi heves ettim bak şimdi yarın ona özel ajanda alayım öyle yapayım demiştim,unutmadım ben herşeyi tekrar edip duruyorum aklımdan:1:daha yeni yeni şaşkınlığımı attım geçiktim tabi gnlük için

slm bende siteye yenı katıldım hamıle oldugumu ogrendım dırek buraya yapısdım ıns ıyı vakıt gecırırız arkadaslarr

tünaydınnnn..kimsecikler yok görünürde.. bu sabah inanılmaz bir bel ağrısıyla kalktım.hala da ağrıyo.bir kaç yere bakmıştım normal diyordu ama ne bileyim yaa.. gerçi bel ağrısı orada bi yerlerde tutunmak için çabaladığını gösteriyor.pofz kötü şeyler de geliyo aklıma ama düşünmicem.

şu kız mı erkek mi yazısını okudum da.. yaş ve ayı toplayınca tek çıkıyo.buna göre kızmış.kıza dair bir kaç şey daha tuttu.ama erkek tarafından da tutanlar var.bir de kim duysa erkek diyo.bir kişi bile abartmıyorum yaa kimmmse kız demedi.he tabi onlar deyince olmuyor o ayrı :) ya annem yıllar önce antalyada bi kadına fal baktırmış.senin kızının ikizleri olacak demiş.hani fala inanma falsız da kalma demişler.içimde hala bir ümit var.her ne kadar ultrasonda kesesinde yalnız başına gözükse de belki bir yerlerde kardeşi de vardır.olmaz mı :44:

Son düzenleme:
tünaydınnnn..kimsecikler yok görünürde.. bu sabah inanılmaz bir bel ağrısıyla kalktım.hala da ağrıyo.bir kaç yere bakmıştım normal diyordu ama ne bileyim yaa.. gerçi bel ağrısı orada bi yerlerde tutunmak için çabaladığını gösteriyor.pofz kötü şeyler de geliyo aklıma ama düşünmicem.

şu kız mı erkek mi yazısını okudum da.. yaş ve ayı toplayınca tek çıkıyo.buna göre kızmış.kıza dair bir kaç şey daha tuttu.ama erkek tarafından da tutanlar var.bir de kim duysa erkek diyo.bir kişi bile abartmıyorum yaa kimmmse kız demedi.he tabi onlar deyince olmuyor o ayrı :) ya annem yıllar önce antalyada bi kadına fal baktırmış.senin kızının ikizleri olacak demiş.hani fala inanma falsız da kalma demişler.içimde hala bir ümit var.her ne kadar ultrasonda kesesinde yalnız başına gözükse de belki bir yerlerde kardeşi de vardır.olmaz mı :44:
bel ağrısı çok normal, çevremde beli ağrımayan hamile bir ben varım :1: sıkma canını :6:
valla hala benim de bir ümidim var ikiz olabilir diye :17:

kızlar slm nasılsınız ii kaynatmışınız gene:)
walla bnm kızada erkeğede uyuyyo yazdıklarınız bnde çok mrk ediyoruum

canım o bel ağrısı bende de mevcut hele ki az bi iş yapınca eşimde o senin huyundandır dio yaa sinir oluyorum...:)))

bu sabah benide bi arkadasım aradı rüyasında beni görmüş hamilemisin diyo haberi yoktu evt dedim hamileyim...pembe bir elbise giyiyormuşum ayy kızım yolda demek...:52::52::52:

canım o bel ağrısı bende de mevcut hele ki az bi iş yapınca eşimde o senin huyundandır dio yaa sinir oluyorum...:)))

bu sabah benide bi arkadasım aradı rüyasında beni görmüş hamilemisin diyo haberi yoktu evt dedim hamileyim...pembe bir elbise giyiyormuşum ayy kızım yolda demek...:52::52::52:
hayır olsun cnm bnmde rüyamda kız çocuk dördüm yani kız bebk doğurmusum acaba ne demek???

:72:

valla senle hemen hemen aynıyıs galiba:)
benim göbik cıktı. 2 kiloda aldım.
hatta 3-4 gündür karnımın yanları kaşınıyor
çatladım catlayacam diyor:52:

çatlarsak yanddık yaa:((((

ayy insallah oyledir canim benimde cikmadi daha zaten eminim catir catir catliycam

:(((

slm bende siteye yenı katıldım hamıle oldugumu ogrendım dırek buraya yapısdım ıns ıyı vakıt gecırırız arkadaslarr

hşg. cnm aramıza sende ziyaretçi üyelerden birisin sanıırım

slm kızlar ben doktrdan geldim iki test yapamadık pazartesi olacak.

doktor %90 kız dedi. Hatta yok yok kesin kız bu dedi :16::16::16:

Back