iyi akşamlar kızlar gelemedim baua oldu nasılsınız
dün kontrolümüz vardı ende ölçümü yapıldı çok iyi maşallah
kan verdim tarama testi daha çıkmadı
bebişimiz oynuyor içerde izlemeye doyamadık
dr tahminde bulundu kıza benziyor dedi kısmet bakalım sağlıklı olsun da önemli değil ne olduğu
günaydın kızlar
akşamları baya kaynatıyorsunuz.
iyi ki bu sayfayı bulmuşum diyorum.
aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek güzel şey.
daha önce hiç merak etmiyordum ama şimdi
bebişimin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum.
aliş veriş yapmak istiyorum sevgili kocişim engelliyor.
dur bi cinsiyeti belli olsun diye
folbiol du benimki 5 mg dı galiba 1 tane içiyordum.
kızlar siz foliği bıraktınız mı kaçıncı haftada bıraktınız ben görümdüğü gibi 9. haftayı bitirmek üzereyim.....
Daha iyiyim canım,tesekkurler canım hep beraber ınsallah :)
10 gun once 1 cm dı ..artık cok hızlı buyumeye basladılar
sen nasılsın bı sorun yok dımı yolundadır herseypur dan haber varmı
doğum günün kutlu olsun gem, eşinle bebişinle heralde en güzel doğumgünündür
---------------------------GEMMMMMMMMMMMMMMMMM------------------------------------
DOĞUM günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn cnmmmmm
en güzel doğum günü yılı olsun bu sene senin için
sağlıkla yavrunu kucağına al inşaaaaaaaallah
cooook tesekkur ederım en guzel hedıyemı Allahım yolladı bana bu sene ..bu sene ıcın dılegım o hepımız kucagımıza alalım bebıslerımızı hayırlısıyla
guzel haberler beklıyorum sendeenDaha iyiyim canım,
p.tesi dr a gideceğim, umarım yolundadır herşey..
Ayrıca nice mutlu yıllara, herşey gönlünce olsun :92:
tesekkurler canım ne guzel bır dılek bu boyleGem mutlu yıllar, doğum günün kutlu olsun..
inşallah 31 yaşına da kucağında bebeğinle girersin :)
gunaydın kızlarrr bugun benım dogumgunum 30 uma anne adayı olarak gırdım ck mutluyuuummmmm
guzel haberler varmı ..dun kontroldeydık bız 2.1 cm olmus benım badem kalbı patapata atıyodu kuzucumun
tesekkurler canım hep beraber ınsallah :)
10 gun once 1 cm dı ..artık cok hızlı buyumeye basladılar
sen nasılsın bı sorun yok dımı yolundadır herseypur dan haber varmı
ben iyiyim çok şükür yaa allah hepimize iyilik versin....
bende ayın 24 nü bekliyorum hayatta gelmezzz artık...:)))
tesekkurler canımdoğum günün kutlu os-lsun canım benimde 6 aralıktı doğum günüm o gün kanamam olmuştu korkuyla gitmiştim doktora ama kalp atışlarını duymuştum ve bir problem yoktu. bana en güzel doğum günü hediyesi olmuştu.
ben de ayın 24 ünü bekliyorum ama farklı br sebepten dolayı :))
kıslar selam, ya benim acayip başım dönüyo, tuzlu ayran içiyorum yemek yiyorum yine geçmiyor aynı durumu yaşayan var mı ? progestandan olabilir mi ? fenayım biraz :26::26:
slm kizlar yaa bi kac kisinin bebegini kaybettigini okudum cok uzuldum ve endiselendim.cunku yazdiklarina gore gec dollenme olmus benimde oyle doktora gittigimde 7 haftalik hesapladi ultrasonda baktiginda anca 5 yada 5 bucuk haftaliktir dedi.ama hersey gayet guzel dedi.randevuyu 1 bucuk ay sonraya verdi 3 haftasi gecti daha 3 hafta var meraktan olucem.belirtilerim aynen devam ediyo bulantilar falan ama cok korkuyorum kizlar sizce bisey olabilirmi??
kizlar bi cevap vermediniz he(
slm kizlar yaa bi kac kisinin bebegini kaybettigini okudum cok uzuldum ve endiselendim.cunku yazdiklarina gore gec dollenme olmus benimde oyle doktora gittigimde 7 haftalik hesapladi ultrasonda baktiginda anca 5 yada 5 bucuk haftaliktir dedi.ama hersey gayet guzel dedi.randevuyu 1 bucuk ay sonraya verdi 3 haftasi gecti daha 3 hafta var meraktan olucem.belirtilerim aynen devam ediyo bulantilar falan ama cok korkuyorum kizlar sizce bisey olabilirmi??
kizlar bi cevap vermediniz he(
hayırdır....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?