-----2010 KASIM hamişleri----

---------------------------GEMMMMMMMMMMMMMMMMM------------------------------------
DOĞUM günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn cnmmmmm
en güzel doğum günü yılı olsun bu sene senin için
sağlıkla yavrunu kucağına al inşaaaaaaaallah

DENİZ CİM seninle aynı gidiyoruz
ama bana doktorum daha cinsiyetini söylemedi
şubatın 11 ine kadar bekliycemmm
herkese birşeyler demiş doktor
:18:

al benden de okadar ŞULE cim
bir an önce öğrensekte cinsiyetleri alışverişe vursak kendimiziii

folbiol du benimki 5 mg dı galiba 1 tane içiyordum.

ben bıraktım cnm elevit verdi doktor
günde bir adet tok karınla alıyorum
daha kapsamlı bu ilaç
birsürü vitamin var içersinde

kızlar siz foliği bıraktınız mı kaçıncı haftada bıraktınız ben görümdüğü gibi 9. haftayı bitirmek üzereyim.....

cnm ben 3 gün önce bırakıp elevite geçtim
doktorum bırakabilirsin dedi folik asiti
:80:

tesekkurler canım hep beraber ınsallah :)

10 gun once 1 cm dı ..artık cok hızlı buyumeye basladılar

sen nasılsın bı sorun yok dımı yolundadır hersey pur dan haber varmı
Daha iyiyim canım,
p.tesi dr a gideceğim, umarım yolundadır herşey..

Ayrıca nice mutlu yıllara, herşey gönlünce olsun :92:

Son düzenleme:

cooook tesekkur ederım en guzel hedıyemı Allahım yolladı bana bu sene ..bu sene ıcın dılegım o hepımız kucagımıza alalım bebıslerımızı hayırlısıyla

Gem mutlu yıllar, doğum günün kutlu olsun..
inşallah 31 yaşına da kucağında bebeğinle girersin :)

cooook tesekkur ederım en guzel hedıyemı Allahım yolladı bana bu sene ..bu sene ıcın dılegım o hepımız kucagımıza alalım bebıslerımızı hayırlısıyla

amin cnmmm aminnn

Daha iyiyim canım,
p.tesi dr a gideceğim, umarım yolundadır herşey..

Ayrıca nice mutlu yıllara, herşey gönlünce olsun :92:
guzel haberler beklıyorum sendeen
cok tesekkur ederım hepberaber ınsallah

gunaydın kızlarrr bugun benım dogumgunum 30 uma anne adayı olarak gırdım ck mutluyuuummmmm

guzel haberler varmı ..dun kontroldeydık bız 2.1 cm olmus benım badem kalbı patapata atıyodu kuzucumun

doğum günün kutlu os-lsun canım benimde 6 aralıktı doğum günüm o gün kanamam olmuştu korkuyla gitmiştim doktora ama kalp atışlarını duymuştum ve bir problem yoktu. bana en güzel doğum günü hediyesi olmuştu.

tesekkurler canım hep beraber ınsallah :)

10 gun once 1 cm dı ..artık cok hızlı buyumeye basladılar

sen nasılsın bı sorun yok dımı yolundadır hersey pur dan haber varmı

ben iyiyim çok şükür yaa allah hepimize iyilik versin....
bende ayın 24 nü bekliyorum hayatta gelmezzz artık...:)))

tesekkurler canım

sonuna kadar hıc problem olmasın ınsallah

kıslar selam, ya benim acayip başım dönüyo, tuzlu ayran içiyorum yemek yiyorum yine geçmiyor aynı durumu yaşayan var mı ? progestandan olabilir mi ? fenayım biraz :26::26:

kıslar selam, ya benim acayip başım dönüyo, tuzlu ayran içiyorum yemek yiyorum yine geçmiyor aynı durumu yaşayan var mı ? progestandan olabilir mi ? fenayım biraz :26::26:

ilaçtan mıdır bilmiyorum ama benimde başım dönmüştü uyuyup dinlenmiştim geçmişti sonrasında...

slm kizlar yaa bi kac kisinin bebegini kaybettigini okudum cok uzuldum ve endiselendim.cunku yazdiklarina gore gec dollenme olmus benimde oyle doktora gittigimde 7 haftalik hesapladi ultrasonda baktiginda anca 5 yada 5 bucuk haftaliktir dedi.ama hersey gayet guzel dedi.randevuyu 1 bucuk ay sonraya verdi 3 haftasi gecti daha 3 hafta var meraktan olucem.belirtilerim aynen devam ediyo bulantilar falan ama cok korkuyorum kizlar sizce bisey olabilirmi??
kizlar bi cevap vermediniz he(

hıc bı fıkrım yok vallahı bu konuda...sadece ıcını ferah tutman lazım cok mınık su an zaten..3 hafta sonra gıttıgınde hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyucaksın zaten
Allah o bebegı sıze yazdıysa o senınle kalmaya devam edecektır kendıne dıkkat et kı bebsınde ıyı olsun

Yok canım benimde geç döllenmiş hatta senden daha da geç. Normalde 25 Eylül dü adet tarihim ultasona göre 12 Ekime aldı doktor. Düşük olmasının geç döllenmesiyle alakası yok endişelenme. Ama yine içine sinmiyorsa tekrar git doktora. ama bir sorun olmaz. Yanlız beni 3 haftada bir çağırmıştı. Hala da öyle devam ediyoruz Genelde 3 haftayı geçmiyorum.:

slm kıslar. çalışma temposundan dolayı muhabbeti hep geçmişten takip ediyordum.
bugun geldim de azcık cene calayım...

kızlar... bir sorum var:
hangi hamileleik sitelerini
hangi bebek sitelerini
hangi alışveris sitelerini
hangi markalaraın bebek-kıyafet sitelerini takip ediyorsunuz???

ben ülkemin ucra bi köşesindeyim
buralarda hamile pant bile bulamıyorum. netten alışveriş yapacak gibiyim

fikirlerinizi kendi favorilerinizi paylaşır mınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…