gidin gidin cnm
görün bebişinisi:)
arada belde kasıkta batma bendede oluyor
yorgunluktan ve ayakta kalmaktan oluyor cnm
bende uykuya bayılıyorum artık
bu arada bende bugün ceviz içi-----kuru incir ve siyah kayısı aldım
arada yemem gerekiyor
bebekimmm sağlıklı olsun
buarada meyvede yiyorus biss
ayrıca tadımca nın doğal meyveli kuruyemiş ve tahıllı
ürünleri var ufak fıstıklı fındıklı vs...
onlardan aldım onlardan yiyelim birazdaa
birde çiklatalı süt:))
normal sütten midem bulandı azcik ara veriyim çiklatalı içiyim dedim
bugün çarşıdaydım 2 saat bile belimin ağırmasına yetiyor vallahii
ilerde nolucak karnımız çıktığında bilmiyorum
çok içmeye çalışıyorum ama 1,5 litre anca
ama çay ve süt ile ne alırsam
daha çok içmemiz lazım
bende albüm şeklinde günlükler varmış onlardan almayı düşünüyorum etst çubuğum ve ilk fotomuzu saklarız:))
iyiyiz canım
bak seninden 6 haftalık 7 mm
benim 2.4 anlamadım bu işi
neyse perşembeye bir daha gideceğiz o zamana kadar sıkmalıyım dişimi
efet teyzelerii biz bugun yıne benım merakım yuzunden dayanamayıp doktora gıttık kalp atışını duymaya ama maalesef o alet yokmuş duyamadım((((((((((((( ama doktorum saolsun kalbini gosterdı bana ekranda buyutup o kadar mınık o kadar guzel atıyorki kalbi allahım ya anlatamam o duyguyu bız 7hafta 2 gunluk olmuşuz bugun doktor teyzesı doguma 9 temmuz dedi bakalım artık hayırlısı cok kabızım dedım bu ay ıdare et gelecek ay olmazsa surup vercem dedı kan testlerı ıstedı p tesi alıp gıtcez açlık şekerimede bakılcak o gun bakalım artık hayırlısı
Aromalı süt iyi fikirmiş :) Sütü pek severek içmem, mideme dokunur, bu nedenle yağsız sütü şifa niyetine içerim. Ama gün gelir içim almazsa ben de meyveliye falan geçerim herhalde.
Saydığın kuruyemişlere ek olarak kuru üzüm de aldım. Her girdiğim site kuru üzüm diyordu, bi bildikleri vardır herhalde :)
Ayakta durduğumda belimden ziyade kasıklarım beni zorluyor. Aman neyse, sağlıklı olsun fındığım..
Geçen yıl günlük tutarım hevesyile aldığım üzerinde ayçiçekleri olan bi defter vardı, ben de onu kullanıyorum :) İleride okutursam herhalde salyalarla ağlar miniğim..
Canım, en azından görmüşsün kalp atışlarını. Ne güzeldir mutlaka :)) Meraktan çatlıyorum. Senin miniğin benim fındığımın ablası/abisi olmuş, biz daha 5 hafta 4 günlüğüz :)
ben hazır günlükleri karıştırdım ama kendi elimle scrapbooking tarzında bişiler yapmayı planlıyorum bebişimie:)
ilk el izi ve ayak izini alıcam. saç telini de koyucam:))
arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmmm ltf hangi günü baz alıcaz kaç haftalık acaba 3 haftalık mı 4 haftalık mı
herkese merhabalar.
arkadaşlar bana yardım edin yoksa kafayı yemek üzereyim.bu benim ikinci gebeliğim.bi tane oğlum var şimdi 2,5 yaşında.
en son adet tarihim 10-12 ekim gibiydi.10 kasımda kandaki gebelik testim 676.2 çıktı.12 kasımda üstten usgde kese 4mm çapında görüldü.araya bayram girdi.bayramdan sonraki ilk pazartesi yine dr.a gittim.6 haftalık olmuşuz.kese boyutu 18mm çıktı.ama dr.henüz bebeği göremiyoruz dedi.ve 2hafta sonra tekrar çağırdı.gittiğim dr.özel değildi.o gün çok kalabalıktı.fazla incelemedi.bu arada5.haftamda böle çok ama çok az açık kahve akıntım oldu.birkaç gün sürdü ama böle afedersiniz genelde tuvalete gittiğim zaman görüyordum silince.normalde olmuyordu yani.neyse bikaç gün sürdü ve geçti.dr.söledim her ihtimale karşı progestan verdi.
şimdi olmuyor geçti ama ben çok tedirginim kızlar boş gebelik falanmı diye.hemen hemen hepiniz 5-6.haftalarda bebişlerinizi hatta kalp atışlarınızı bile görmüşsünüz.belki alttan bakılsa görünürdü bilmiyorum.ama içim içimi yiyiyor.iyi düşünmek istiyorum ama delircem.oğlumda 8.haftada görmüştük.günler geçmiyor.özel dr.dan randevu aldım önümüzdeki hafta salıya verdiler.ben napıcam geceleri rüyalarımda kabuslar görür oldum bu yüzden.offf yaaa niye böleyim ben biraz rahatlatayım diye uğraşıyorum kendimi.ama olmuyo.nerdeyse kendimi boş gebeliğe alıştırmak üzereyim.hamile olduğuma sevinemedim bileki ben oğluma tedaviyle hamile kalmıştım bu kendiliğinden oldu.şu anda 6+3 olması lazım.psikolojim çok bozuldu.kimseye bişeyde demiyorum.keşke yolk kesesi falan yokmu diye sorsaydım.
bu arada mide bulantım falan yok.oğlumdada olmamıştı zaten.sadece uyku halim,göğüslerde hassasiyet ve kabızlık sorunum var.ne dersiniz arkadaşlar?sabahtan beri her fırsat bulduğumda internetin başında buluyorum kendimi.okudukça moralim bozuluyo.
üzerinde günde üç defa dio.benim doktorum da üç defa dedi:)canım üzülme bence stres yapma.bi doktordan kesin sonucu al sonra rahatlarsın zaten. kendini olumsuz etkileme...
ben de bugün doktora gittim folic plus yazdı ama günde 1 yazdı. günde 3 olması gerekmior muydu. kişiye göre değişio mu bu şey
herkese merhabalar.
arkadaşlar bana yardım edin yoksa kafayı yemek üzereyim.bu benim ikinci gebeliğim.bi tane oğlum var şimdi 2,5 yaşında.
en son adet tarihim 10-12 ekim gibiydi.10 kasımda kandaki gebelik testim 676.2 çıktı.12 kasımda üstten usgde kese 4mm çapında görüldü.araya bayram girdi.bayramdan sonraki ilk pazartesi yine dr.a gittim.6 haftalık olmuşuz.kese boyutu 18mm çıktı.ama dr.henüz bebeği göremiyoruz dedi.ve 2hafta sonra tekrar çağırdı.gittiğim dr.özel değildi.o gün çok kalabalıktı.fazla incelemedi.bu arada5.haftamda böle çok ama çok az açık kahve akıntım oldu.birkaç gün sürdü ama böle afedersiniz genelde tuvalete gittiğim zaman görüyordum silince.normalde olmuyordu yani.neyse bikaç gün sürdü ve geçti.dr.söledim her ihtimale karşı progestan verdi.
şimdi olmuyor geçti ama ben çok tedirginim kızlar boş gebelik falanmı diye.hemen hemen hepiniz 5-6.haftalarda bebişlerinizi hatta kalp atışlarınızı bile görmüşsünüz.belki alttan bakılsa görünürdü bilmiyorum.ama içim içimi yiyiyor.iyi düşünmek istiyorum ama delircem.oğlumda 8.haftada görmüştük.günler geçmiyor.özel dr.dan randevu aldım önümüzdeki hafta salıya verdiler.ben napıcam geceleri rüyalarımda kabuslar görür oldum bu yüzden.offf yaaa niye böleyim ben biraz rahatlatayım diye uğraşıyorum kendimi.ama olmuyo.nerdeyse kendimi boş gebeliğe alıştırmak üzereyim.hamile olduğuma sevinemedim bileki ben oğluma tedaviyle hamile kalmıştım bu kendiliğinden oldu.şu anda 6+3 olması lazım.psikolojim çok bozuldu.kimseye bişeyde demiyorum.keşke yolk kesesi falan yokmu diye sorsaydım.
bu arada mide bulantım falan yok.oğlumdada olmamıştı zaten.sadece uyku halim,göğüslerde hassasiyet ve kabızlık sorunum var.ne dersiniz arkadaşlar?sabahtan beri her fırsat bulduğumda internetin başında buluyorum kendimi.okudukça moralim bozuluyo.
benim uykular geliyor gene...
doktora gidices böcükümle yarın, heycan var...
kıslar buarada hurafelere inanıyor musunuz?
tenine ciğer değse bebekte iz olur
kiraz ye kiraz dudaklı bebekin olsun.
kabak suyunu vücuduna sürersen bebek tüysüz olur.
nar çilek vb. bebekte is bırakır
az önce kocaman bir nar yedim-hapur hupur
nolcek bebişime
herkese merhabalar.
arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmmm ltf hangi günü baz alıcaz kaç haftalık acaba 3 haftalık mı 4 haftalık mı
limonu kabuğuyla yemek ağız yaralarına ve diş eti sorunlarına iyi gelir.
bende karbonatlı su ile ağızı çalkalamak ii gelir diye biliyorum.
cnm sakin ol önce
kahve akıntı bendede oldu ama doktorum birşey olmaz dedi
ben özele gidiyorum
bence bu konuda durumunuz var ise özele gitmelisiniz
devlet hastanelerinde çoğu zaman yeterince ilgilenilmiyor
ayrıca ilk çocuğunuzdada 8. haftada öğrenmişsiniz bence tedirgin olmayın
test yaptıysanız ve pozitifse sonuç korkmayın hiç
belki
doktorunuz tecrübesizdi ondan anlıyamadı
doktor çok önemli çünkü
kahve lekelenmelerden korkma
bende çok korktum
ama kimse zahmet edip korkma yazmadı
aksine düşük olabilir yazdılar
oysaki doktor birşey olmaz
dedii
kan görürsen korkucaksın
neden bukadar strest yapıyorsun
sakin ol
benceee
ben adetin bitiminden sonraki 4 günüde atlayıp öyle saydım
cnm
bazıları adetin başından sayıyor
amaa
adetliyken hamile olamıyacağına göre
aDET bitimine 3-4 gün pas
geç
öyle
say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?