How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

-----2010 KASIM hamişleri----

selm kızlar tek kesemiz görüldü ve kalp atışımız duyuldu ama ben duymadım tabi:))
dr hanımcım duymuş ama sonra aldım ahberi değrim 31.000
alttan muayene etti
kistimiz duruyor ağrı yaparsa sorun yoksa sorun değil
birşey olmaz dedi

ilk foto muzu aldık ama ben birşey göremiyorum ki 2.4 mm
ölçüme göre 1 gün geride 5 hafta 6 günlük ben bugun tam 6 haftalığım ama olsun dedi dr sorun yooookkkkk

Hayırlı olsun ilk fotonuz :) Daha nicelerine diyelim :)) Doktorunun miniğin kalp atışlarını duymasına da sevindim, inşallah sen de bir dahaki kontrolde duyarsın. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması :) Tebrikler

o maşallahhh 2.4 mm olan bebegn boyu kese ölçüsümü merak ettım ya ben bayramdan sonra gıttıgımde 5 haftalık 13mm demişti cünki kafam karıştı sımdı 6 haftamısın sonundayız hayırlısıyla pzrtesi de kalp atışına gıtcemm cok heyecanlıyım allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh :49: buna hep tıklamak istemiştimmm :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

sağolun kızlar darısı isteyen herkese inşallah

seçkin canım sen yazınca tekrar ultrasyon kağıdını aldım elime 2.4 mm yazıyor kese ölçüsü galiba boyu mu bilmiyorum
acaba seninki 1.3 mm miydi?
çünkü 13 mm demek 1.3 cm demek daha 5 haftalıkta 1.3 cm olmaz bence:))
5 haftaya göre 1.3 mm normal ama
benim bugun 6 hafta bitiyor

bugun fenayım ben
midem altüst sabah zor kalktım
sütte içemiyorum ama zorla içmem lazım
sonraki kontrolumde haftaya perşembe başka doktorla başlıyoruz yolculuğumuza inşallah doğuma kadar devam ederiz

şeyma son adet tarihin kaç canımcım merak ettim benim 15 ekim sen benden öncesin diye hatırlıyorum

hadi hayırlı olsun korkma güzel duygular yaşıyoruz:43:

gezmiş annesiyle bak sen minişe:))
benimde odam yok
tayinciyiz zaten yatak odam müsait çilek te gördüm gardolap ve büyüyen beşik kafama yattı
8 yaşına kadar yatar sonra da oda takımı alınır zaten

benimde adetime 5 gün kala kahverengi akıntı olmuştu hatta adet oldum sanmıştım:))

cnm bnmmmm
benim sat 2 ekimm

[
ayy sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da bi heves kaplıyor içimi zamanda hiç geçmiyor kiii ahhh ay sonu adet olmam inş...:))) :97:

cnm hayırlısı olcun
birgün olur cnm üzülme hiççç
yeterki rabbimden iste:16:

slm kızlaaaaaaar bnde hamileyim:66: dün kan testi yaptırmıştım bgn sonucunu aldım 445.1 çıkmış:)) cmt ultrasona giricem nasipse keseyi görmedende inanamıyorum yaaaaaaaaaaaa

gözünaydın hayırlı olsun cnmmmmmmm:))):49:

selm kızlar tek kesemiz görüldü ve kalp atışımız duyuldu ama ben duymadım tabi:))
dr hanımcım duymuş ama sonra aldım ahberi değrim 31.000
alttan muayene etti
kistimiz duruyor ağrı yaparsa sorun yoksa sorun değil
birşey olmaz dedi

ilk foto muzu aldık ama ben birşey göremiyorum ki 2.4 mm
ölçüme göre 1 gün geride 5 hafta 6 günlük ben bugun tam 6 haftalığım ama olsun dedi dr sorun yooookkkkk

gözün aydın cnm allah tamamına erdirsn inşallahhh :)))
bizim fasülyede 6mm çıktı yerim onu ben :))))

Selam kızlar,
Bütün anne adaylarını ve bebişlerini kocaman öpüyorum :9:
bende yeni öğrendim hamiş olduğumu :69: son adet tarihim 21 ekim ama geç yumurtlamışım bu ayın 20sinde gittik dr a kan testi yaptı iki haftalıkmış daha mercimeğimmmm :52: :52: :52: aralığın 4 ünde 4 haftalık olucak inş. keseyi görüces belkim

Merhabalar, benim SAT ım 18 ekimdi, 15 kasımda regl olmam gerekiyordu ve 20 sinde test yaptım ve iki çizgiyi gördüm :)) Salı günü de doktorumuza gittik, kesemizi gördük, sevindik :) Doktor, normal 5 haftalık görünüyor dedi.
Bi süredir bu başlığı takip ediyorum, benim de beslenmem aşağı yukarı sizlerinki gibi. Bitki çaylarından zencefil, nane ve ıhlamurun bizlere zararı yokmuş. Özellikle nane-limon için hamile çayı diyorlarmış. Bir de şeker katılmamış meyve suyunu soda ile karıştırıp içiyorum, fanta içiyormuşum gibi oluyor, bayağı lezeetli. Doktorumuza 2 hafta sonra gene gideceğiz, herhalde kalp atışlarını :69: görmek istiyor. Şu anda 5. haftamdayım, 6. haftamı bi geçsem içim bayağı rahatlayacak.
Eskiden beri alışmışım, dersleri ayakta anlatıyorum, şimdi endişeleniyorum, mümkün mertebe oturmaya çalışıyorum ve özellikle akşamları kasık ağrılarım oluyor, özellikle ayakta çok durduğumda ve gaz sancılarım da çok oluyor. Fındığım sağlıklı olsun da gerisi mühüm değil :)

öğretmen misin?
bende mümkün olduğunca oturuyorum ama lisede sınıfı oturarak yönetmek zor. çalışmayı cok severim ama keşke evde olsam hep-bebişimle beraber diyorum...
okula beslenme çantamla gidiyorum...:34:

hepinizin bebeği sağlıkla dünyaya gelir inşallah.. bende hamile oldugumu geçen hafta öğrendim.. çok mutluyum. her şey yolunda gider ve sağlıkla dünyaya getiririm bebeğimi inşallah...:emir_bebek:

Selam kızlar,
Bütün anne adaylarını ve bebişlerini kocaman öpüyorum :9:
bende yeni öğrendim hamiş olduğumu :69: son adet tarihim 21 ekim ama geç yumurtlamışım bu ayın 20sinde gittik dr a kan testi yaptı iki haftalıkmış daha mercimeğimmmm :52: :52: :52: aralığın 4 ünde 4 haftalık olucak inş. keseyi görüces belkim

hayırlı olsun canım herşey istediğin gibi gider inşallah
ama 4 haftalık kese biraz zor görünür
ben 6. haftada gördüm keseyi bebişimi ve o minik kalbini :69: :69: :69: :69:

Selam arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum ama bu 2.yazışım. Bende bugün hamile olduğumu öğrendim ama şoktayım hala inanamıyorum.İnşallah hepimiz sağlıklı dünyaya getiririz bebişlerimizi :)

hşg. srplm
çok güzel duygular
allah kucağına almayıda nasip etsin cnm:16:

öğretmen misin?
bende mümkün olduğunca oturuyorum ama lisede sınıfı oturarak yönetmek zor. çalışmayı cok severim ama keşke evde olsam hep-bebişimle beraber diyorum...
okula beslenme çantamla gidiyorum...:34:
Evet canım, anadolu lisesindeyim. Alışacağım artık bir şekilde.
Bu yıl okulumuza binasında deprem tadilat çalışması yapılan bir okul geldi. Bu yüzden sabahları okula gidiyoruz, ders 1 de bitiyor. Okula sadece ara öğünlerimi götürüyorum. Ara öğünlerimden biri kesin yağsoz süt oluyor, diğeri de meyve oluyor. BAzen midem kazınırsa bi kaç dilim etiform yiyorum.

Kızlarrrrrrrr bu gün doktora gittim bebeğimi gördüm...7,5 milimcik 5+1 günlük 11 aralığa gün verdii kalp atışlarını duyalım dedi güzel görünüyo dedi :)) çok mutlu oldum yaaa

Selam arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum ama bu 2.yazışım. Bende bugün hamile olduğumu öğrendim ama şoktayım hala inanamıyorum.İnşallah hepimiz sağlıklı dünyaya getiririz bebişlerimizi :)

srplm gözün aydın, genelde o ilk inanamayı herkes yaşıyor emin ol ben ilk öğrendiğim gece sabaha kadar uyuyamadım, nasıl yani dedim durdum :))sonrasında kabullenmesi güzel oluyor.

hayırlı olsun cnmm bnde bgn sabah öğrendim ama şaka gibi geliyoo inanamıyorum halaa cmt dr gidicem blkii ozmn inanırım şuan sewinemedim bilee..Allah sağlıklı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin işlhh...

hoşgeldin aramıza srplm. hayırlı olsun meleğin....:49:

günaydın arkadaşlar nasıl bugün melekleriniz? bel ağrısı olanlar varmı? ayakta durunca belim arıyo korkuyorum ben de. akıntısı olan varmı?:44: bir arkadaşıma doktor demir ve kalsiyum hapı da vermiş ben sadece folik acit içiyorum onlar daha sonra diye biliyorum.

Back