kızlar benim bulantılarım 4-5 gün sürdü
ama çok şiddetliydi
hiçbişi yiyemedim
yediğimi de çıkardım sürekli
iki hafta önce falan
ama artık hiç bulantım yok
her istediğimi yiyebiliyorum
slm kızlar
sabah dr daydık. bebişim bu defa insan görünümündeydi
minicik ellerini ayaklarını parmaklarını bile gördük.
çok hareketliydi yavrucum kıpır kıpır
nasıl mutlu oldum anlatamam.
darısı görmeyenlerin başına
kızlaarrr isim düşündünüz mü, veya ne isim düşünüyosunuz veya eşiniz,anneniz,kayınvalideniz ne diyo
ya bizimde erkek olursa şevket efe olacak inş. ama ben bu durumdan şikayetçi değilim. benim canım dedemin adı şevket ve anlamı da güzel azametli heybetli anlamında.
hiç yemedim yiyemem de..
ya kokulara karşı aşırı duyarlı oldum.deri çantamın kokusu beniş bitiriyır.bir de havuç yiyemiyorum.görünce bile midem bulanıyor.hatta yazarken bile ekrana bakmıyorum :) ıyyy :26:
ben 5 aylıktan sonra bitkisel boya ile boyatmayı düşünüyorum
ohh gidip orda yersiniz ya da onlar getirir... biz çok alakasız bir memleketteyiz kendi ailelerimizden uzaktayız... o tarafı değil ama annemi aramıyor değilim. yemek konusunda...
günaydın kızlaarr
dün bebişimi gördüğümü söylemiştim.
dr um 6 hafta sonra çağırdı. 2 test yapılmayacak mı dedim.
geldiğinde 3 lü test yaparız ikisi de aynı işe yarıyor dedi
ama acaba başka yere gidip yaptırsam mı diyorum.
bir de yine paranoyaklığın tuttu güven dr una diyorum.
siz ne düşünüyorsunuz:18:
kızlar vücüdunuz için yağ yada krem kullanmaya başladınızmı
canım krem için daha erken bence bebek yağı kullan ben başladım bu hafta kullanmaya....
Bende doktoruma sordum, krem için erken dedi, kimyasal kullanmaya gerek yok dedi, bebe yağı, badem yağı, fındık yağı .... bunları kullanabilirsin dedi ama badem yağı tüylenme yapar... bebe yağı kullanmaya başlıcam...
Kızlar sabah yeni doktoruma gittim.
Beni hemen acil servise yönlendirdi, biraz geç kalsaymışım diyaliz hastası olabilirmişim, bağırsak ameliyatı olmam gerekebilirmiş, en berbatı gebeliği sonlandırmak durumunda kalabilirlermiş
Şimdi tedaviye cevap verip vermemesine bağlı durumum..
Off..((
Beni hemen acil servise yönlendirdi, biraz geç kalsaymışım diyaliz hastası olabilirmişim, bağırsak ameliyatı olmam gerekebilirmiş, en berbatı gebeliği sonlandırmak durumunda kalabilirlermiş
Off..((
çok geçmiş olsun canım yaaaa....
hastalığın tam olarak ne çıktı ki ayy iyi kide başka doktora gitmişsin...
umarım tedaviye cevap verirde bebeğine birşey olmadan atlatırsın bu durumu.....:18:
Off..((
Off..((
Serumla verilecek bir sürü ilaç verdiler. Bu ilaçlarla yemeye ve çıkarmamaya başlamam lazım.
Böylelikle bağırsak ve böbreklerim yine çalışmaya başlayacaklar, bir böbreğimin fonksiyonları %20 azalmış. Şayet iyi giderse gebeliği sonlandırmayacaklar..
_arzum_ sağol canım..
Off..((
Serumla verilecek bir sürü ilaç verdiler. Bu ilaçlarla yemeye ve çıkarmamaya başlamam lazım.
Böylelikle bağırsak ve böbreklerim yine çalışmaya başlayacaklar, bir böbreğimin fonksiyonları %20 azalmış. Şayet iyi giderse gebeliği sonlandırmayacaklar..
_arzum_ sağol canım..
Off..((
_arzum_ sağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?