-----2010 KASIM hamişleri----

bende hamileyim allah tüm isteyenlere nasip etsin bende polikistikover vardı ve bicok doktor olmaz dedi ama oldu olmaz die korkuya kapılmayın er gec oluyomus :):89:

gozunaydın ...saglıkla kucagınada alırsın ınsallaahh

senden korkulur ama çok ısrarcı bi tutuma karşı etkili yöntem tebrikler

bende hamileyim allah tüm isteyenlere nasip etsin bende polikistikover vardı ve bicok doktor olmaz dedi ama oldu olmaz die korkuya kapılmayın er gec oluyomus :):89:

gözün aydın allah doğduğu büyüdüğü günleri görmeyi nasip etsin inş...

kızlar ben 15 gün sonra 36 yaşında olacak birisi olarak bu topicten ayrılsam iyi olacakkkkk ne gençsiniz ya bu ne ya bunalıma girdim şimdi
benim bulantı facia boyutlarda saat 3 daha bir lokma yeni yedim

kızlar ben 15 gün sonra 36 yaşında olacak birisi olarak bu topicten ayrılsam iyi olacakkkkk ne gençsiniz ya bu ne ya bunalıma girdim şimdi
2. bebıs sanırım sızın o yuzden burda kalmalısınız

bnde leblebı yıorum sabahtan berı

Ben de daha bişey yiyemedim, boşa yiyorum zaten

canımmm boşver bu konuyu ben başlattım , bi baktım 22 23 yaşındayız diyolar Allah bunalıma girdim sonra bi düşündüm kendim için konuşuyorum 22 yaşında daha aklım bi karış havadaydı zaten 26 yaşında evlendim 28 hamilelik için iyi bir yaş ya da mecbur öyle olmak zorunda
neyse anneliğin yaşı yok bi kadın çocuğunu ne zaman kucağına alırsa anneliğe o zaman hazırdır demektir, sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz inşallah

senin bu fikre bayıldım... gerçi isim konusunda bir derdim yok. eşimin annesi vefat etmiş yıllar önce ona rağmen eşim anne baba adları koyma taraftarı biri değil Allahtan... istediğim adı seçebilirim ki kızımın adı da oğlumun da adı da değişmeyecek gibi görünsede belki değişir, şuanda hali hazırda bekliyorlar.
çocuğun ömrü kısalır derler

bana bu inanç çok batıl gibi geliyor ama herhalde ben de cesaret edip kestiremem.

kızlar hamıleyken sac kestırılmıyormmu nedendır bu

bi rivayete göre ömrü kısa olur deniliyo. ben bu yüzden biliyorum. ama bi de hamilelikle ilgili bi sitede okumuştum işte saç kestirmek ya da boyatmak şu haftada yapılabilir diyodu. demek ki var bi şey ama ne kesin olarak bilmiyorum.

4. haftadan sonra organık boya ıle boyanabılır dıyolarda bana kuaforum dedı kes bıraz dedıgımde sacmalama hamılesın olmaz dedı neden dedım olmaz ıstee dıyıp kapattı konuyu :44:neysee sonuc olarak kestıremem artık :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…