-----2010 KASIM hamişleri----

hurafelere göre kızın olacak

Kızlar bende akıntı olmadı ama birkaç gün kaşıntı oldu, doktorum Travazol krem verdi zararı yokmuş hemen geçti..
Ben Antalya Tıp Fakültesinde bi bayan hocaya gidiyorum memnunum, en azından kafama soru takılsa mail atıyorum cevap yazıyor.
Benim 12.haftada folik asidi bırakalım elevite öyle geçelim dedi.11 haftalıkken bebeğim 5cm 33 mm di, yarın da ikili test sonucunu göstercez bakalım...
İznimde perşembe günü bitiyor, (( Evde iyiydim yaaa

ben evde sabah tuvalete girdikten sonra tartılırım hep.ona göre 57 kiloyla hamile kaldım.şuan 58 kiloyum.dr a idrara sıkışık gidiyorum alttan bakmasına gerek kalmasın diye(kendi demişti.gerçi hiç faydası olmadı o ayrı :) )neyse işte geçen gittiğimde tarttı beni 60 kilo çıktım.dedim ben bunu saymam.hadi giysi ağırlığını geçtim,bekleyin tuvalete gidip geleyim en azından,eşit şartlarda dövüşelim dedim,yemedi :) nasılsa hep bu tartıda tartılacaksın.20 kilo da fazla tartsa önemli olan aradaki artış dedi.hayat çok acımasız kızlar :)

neyse hayırlısı dielim o zaman ne diyebiliriz ?

bu arada ben yemek yiyemiyorummm

herşeyden midem bulanıyo bide dktor folic die bişi verdi ! sabah öğle akşam içmeliyim bazen gecikebiliyo bilgisi olan varmı ?

Folic asid benim 400 mg lıktı , günde bir kere alıyordum 12.haftaya kadar kullanacaksın doktorum sonra elevite geçecek büyük ihtimalle.

kızlar bende ist.esenlerde oturuyorum evime 10 dakika olan avicenna hastanesine gidiyorum. doktorumdanda çok memnunum bide ssk gibi kalabalık olmasa bazen gına geliyo beklemekten ama kadının güler yüzü iyi ilgilenişi beklemede oluşan sinirlerimi alıyo

Folic asid benim 400 mg lıktı , günde bir kere alıyordum 12.haftaya kadar kullanacaksın doktorum sonra elevite geçecek büyük ihtimalle.

bana folicplus vermişti ilk kantesti yapan dr.sonra seçtiğim dr a gittiğimde ilacı gösterdim ve bana günde 3 defa kullanmamı söylediğini söyledim.bana cevabı 'bu ilacı pahalı diye vermiştir.1 tane iç yeter 3 e gerek yok' dedi. 'ama 3 yazıyo üstünde' deme gafletinde bulundum.baktı bana.sustum :)

bende 1982 doğumluyum kızlar ama uykucu panda rkadasın dedği gibi kendimi artık orta yas katogorisine koyuyorum genliğim yavas yavas gidiyor sanki ya ah ahha bide erik bulabilsem

gencim güzelim yaşın ortası mı olurmuş hıhh hem daha bizim yaşımızda olup koca bulamayanlar var.

bana da 3 dedi canım 60 tane falan içtim bıraktım kendiliğimden hiç içmeyenleri duyup... kendi kendime...

Kızlar geçen gün bi arkadaşımın eşi kendisi ebe, tetanoz aşısı olacaksın aile hekimliğin neresi ise orası yapacak dedi ama ben Mayıs'ta görev için yurt dışına çıktığımda bana tetanoz aşısı yapmışlardı, tekrar yapmaya gerek var mı acaba? Doktorumda hiç bahsetmedi ama aşı olacaksın diye,sizin doktorlarınız bahsettimi böle bişiden..

ya dr.undan başkasını dinlemeeeee bak kızıyorum ama

Doktor neye göre 3 yada 1 diyor bilmiyorum ama benim doktorum 400 mg lık hap için günde bir kere alman yeterli dedi ama çevremde günde 3 tane folic içenleri biliyorum.

bir arkdşm ne elevit ne folic hiç birini içmemiş... ve böyle her şeyin daha ii olduğunu idda edio.5 aylık filan.

canım ben ebeyim ve biz gebelere tetanoz aşısı yapıyoruz..
sana tek doz mu yaptılar yurt dışına çıkarken?
gebelere 2 doz yapılıyor 20. haftadan sonra 1. doz. ondan 1 ay sonra 2. doz..
doğum sonrası 3 tane daha var isteyen yaptırıyor.
eğer bi rdoz olduysan 1 tane daha yaptırman yeterli

benim bir arkadaşımda 6 aylık hamile geçenlerde oda vurulmuştu sağlık ocağında aile hekiminde yaptırdı oda aşısını sen ilk önce doktoruna bi sor ondan sonra aşı gerekiyorsa yaptırırsın......

oo ebemizde varmış artık sırtımız yere gelmez :))) 2009 Kasım da bir , 2010 Mayıs ta bir kere daha yapıldı..

canlarım ben medical parka gidiyorum.burada biraz bakındım.gidenler memnun ama herkes kan aldırmaktan yakınmış.ben daha önce de gittim ama bir sıkıntı hatırlamıyorum.var mı başka buraya gidennnn

oo ebemizde varmış artık sırtımız yere gelmez :))) 2009 Kasım da bir , 2010 Mayıs ta bir kere daha yapıldı..

hımm.. 2 doz olmuşsun ama doğru zamanlarda değil olsun biz böyle durumlarda 2 tane aşısı var kabul edip 3. dozu yapıyoruz.. bence 22 haftada falan 1 doz yaptır yeter sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…