tünaydın kızlar, geçmişi okudum, baya kaynamışben de 28 yaşındayım. pendik - kaynarca da medicine asya hastanesine gidiyorum.oraya giden varsa sölesin lütfen.
ya şimdiden kilo aldım ben kalçalarım büyüdü ve göğüslerimi solladıyüzüm ergenlik dönemi gibi oldu. aynalarla eskisi gibi değilim artık
bi de sinirlerim çok bozuk ama bu duygusallıktan değil heralde, eşimle bi gerginlik var. ben böyle olabileceğini hiç düşünmemiştim. hamile kalınca herşey vız gelip tırıs gider diyodum. şimdi çok yorgun hissediyorum ama bebeğim için hep şükür ediyorum tabii ki.
allah'ım bütün güzellikleri birarada vermiyo, napalım kısmetimizde ne varsa. öptüm sizi. iyi ki varsınız
neyse hayırlısı dielim o zaman ne diyebiliriz ?
bu arada ben yemek yiyemiyorummm
herşeyden midem bulanıyo bide dktor folic die bişi verdi ! sabah öğle akşam içmeliyim bazen gecikebiliyo bilgisi olan varmı ?
Folic asid benim 400 mg lıktı , günde bir kere alıyordum 12.haftaya kadar kullanacaksın doktorum sonra elevite geçecek büyük ihtimalle.
faya biz senle aynııydık dimi?
8+4 düz dimi?
bende 1982 doğumluyum kızlar ama uykucu panda rkadasın dedği gibi kendimi artık orta yas katogorisine koyuyorum genliğim yavas yavas gidiyor sanki ya ah ahha bide erik bulabilsem
bana folicplus vermişti ilk kantesti yapan dr.sonra seçtiğim dr a gittiğimde ilacı gösterdim ve bana günde 3 defa kullanmamı söylediğini söyledim.bana cevabı 'bu ilacı pahalı diye vermiştir.1 tane iç yeter 3 e gerek yok' dedi. 'ama 3 yazıyo üstünde' deme gafletinde bulundum.baktı bana.sustum :)
Folic asid benim 400 mg lıktı , günde bir kere alıyordum 12.haftaya kadar kullanacaksın doktorum sonra elevite geçecek büyük ihtimalle.
Kızlar geçen gün bi arkadaşımın eşi kendisi ebe, tetanoz aşısı olacaksın aile hekimliğin neresi ise orası yapacak dedi ama ben Mayıs'ta görev için yurt dışına çıktığımda bana tetanoz aşısı yapmışlardı, tekrar yapmaya gerek var mı acaba? Doktorumda hiç bahsetmedi ama aşı olacaksın diye,sizin doktorlarınız bahsettimi böle bişiden..
günde 3 tane içiyorum :S
ya dr.undan başkasını dinlemeeeee bak kızıyorum ama
Doktor neye göre 3 yada 1 diyor bilmiyorum ama benim doktorum 400 mg lık hap için günde bir kere alman yeterli dedi ama çevremde günde 3 tane folic içenleri biliyorum.
Kızlar geçen gün bi arkadaşımın eşi kendisi ebe, tetanoz aşısı olacaksın aile hekimliğin neresi ise orası yapacak dedi ama ben Mayıs'ta görev için yurt dışına çıktığımda bana tetanoz aşısı yapmışlardı, tekrar yapmaya gerek var mı acaba? Doktorumda hiç bahsetmedi ama aşı olacaksın diye,sizin doktorlarınız bahsettimi böle bişiden..
canım ben ebeyim ve biz gebelere tetanoz aşısı yapıyoruz..
sana tek doz mu yaptılar yurt dışına çıkarken?
gebelere 2 doz yapılıyor 20. haftadan sonra 1. doz. ondan 1 ay sonra 2. doz..
doğum sonrası 3 tane daha var isteyen yaptırıyor.
eğer bi rdoz olduysan 1 tane daha yaptırman yeterli
oo ebemizde varmış artık sırtımız yere gelmez :))) 2009 Kasım da bir , 2010 Mayıs ta bir kere daha yapıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?