ben bu aralar oturup kalkarken hamile olduğumu hissetmeye başladım.ani kalkışlarımda kasıklarım acıyo.ufak bir göbişim var ama ne yazık ki o hep vardı :93:
ben istanbuldayım ve medical parka gidiyorum.faha önceleri de o hastaneye gitmişliğim vardı.dolayısıyla dr.um eski kayıtlarımdan daha önce gidiş sebeplerimi ve sıkıntılarımı biliyor.bu da bence güzel bir şey.
birrr deee çok tembelleştim yaa.işe gitmek zaten işkence de banyo yapmak inanılmaz zor geliyor.hatta o kadar ki geçen gün eşime masum kedi bakışı atıp 'noolur çok yorgunum beni yıkar mısın' bile dedimhatta yine banyo yapıcam ve elimden geldiğince geciktiriyorum.yanlış anlamayın üşene üşene yapıyorum yine de :)
tünaydın kızlar, geçmişi okudum, baya kaynamışben de 28 yaşındayım. pendik - kaynarca da medicine asya hastanesine gidiyorum.oraya giden varsa sölesin lütfen.
ya şimdiden kilo aldım ben kalçalarım büyüdü ve göğüslerimi solladıyüzüm ergenlik dönemi gibi oldu. aynalarla eskisi gibi değilim artık
bi de sinirlerim çok bozuk ama bu duygusallıktan değil heralde, eşimle bi gerginlik var. ben böyle olabileceğini hiç düşünmemiştim. hamile kalınca herşey vız gelip tırıs gider diyodum. şimdi çok yorgun hissediyorum ama bebeğim için hep şükür ediyorum tabii ki.
allah'ım bütün güzellikleri birarada vermiyo, napalım kısmetimizde ne varsa. öptüm sizi. iyi ki varsınız
şimdi benim midem çok bulanıyo ama kusmuyorum çenemde de muhteşem bi sivilce çıktı
çin takvimi erkek diyor , söyleyin kıslar benim bebişimin cinsiyeti ne
aminnnn hepimize hayırlısını versin inşşş :) bide şey var kime bakarsan ona benzer :d aynaya bak , kocana bak vs :d
o ne kız aynaya bak kocana bak
ya en yaşlınız ben miyimyok mu burda 82 doğumlu olan
o 21 mm kesenin boyutu olmasın turkuazm... sanki bana aşırı uzun gibi geldi... basketçi yapabilirsiniz bu azimle doğarsa...
teyzemlerin bir komşusu dergiden bir bebek resmi kesmiş ve hamileliği boyunca ona bakmış.ister inanın ister inanmayın çocuk tıpatıp ona benzemiş.artık nasıl bir bakışsa onunki :) internette bazen bakıyorum öyle.ama şimdi cinsiyeti de belli değil ya korkuyorum.kıza bakarım erkek olur,erkeğe bakarım kız olur.riske atmamak gerek :)
faya biz senle aynııydık dimi?
8+4 düz dimi?
canım netten araştırdım 9. hafta bebekler baş ve popo mesafesi 20-28 mm oluyor ağırlığıda 2 kilo oluyormuş.........
aaa anne bile 3. ayda kilo alıyorrrr
canım netten araştırdım 9. hafta bebekler baş ve popo mesafesi 20-28 mm oluyor ağırlığıda 2 kilo oluyormuş.........
ya en yaşlınız ben miyimyok mu burda 82 doğumlu olan
Yaw 2,5 cm olan bebeğin kilosu 2 kilo olur mu:)) 2 gr olmasın
Yaw 2,5 cm olan bebeğin kilosu 2 kilo olur mu:)) 2 gr olmasın
Canım ben hiç kilo almadım, bugün doktora da söyledim. gayet iyi dedi. İlk 5 aya maximum 3 kilo almalısın zaten dedi..bu arada oğluna da geçmiş olsun canım, Allah şifa versin...
canım cok teskkür ederim oğlumu gecegene acile götürdük banada gececek diye korkuyorum ama ona sarılmadanda yapamıyorum o cok sevdiği banmalı yumurtasını bile yemedi bu sabah anne sen bitir kusacam yoksa dedi ya ama ben öle yiyiorum simdiden 2 kilo aldım ve daha 9 haftalıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?