selm kızlar tek kesemiz görüldü ve kalp atışımız duyuldu ama ben duymadım tabi:))
dr hanımcım duymuş ama sonra aldım ahberi değrim 31.000
alttan muayene etti
kistimiz duruyor ağrı yaparsa sorun yoksa sorun değil
birşey olmaz dedi
ilk foto muzu aldık ama ben birşey göremiyorum ki 2.4 mm
ölçüme göre 1 gün geride 5 hafta 6 günlük ben bugun tam 6 haftalığım ama olsun dedi dr sorun yooookkkkk
şeyma son adet tarihin kaç canımcım merak ettim benim 15 ekim sen benden öncesin diye hatırlıyorum
hadi hayırlı olsun korkma güzel duygular yaşıyoruz
gezmiş annesiyle bak sen minişe:))
benimde odam yok
tayinciyiz zaten yatak odam müsait çilek te gördüm gardolap ve büyüyen beşik kafama yattı
8 yaşına kadar yatar sonra da oda takımı alınır zaten
benimde adetime 5 gün kala kahverengi akıntı olmuştu hatta adet oldum sanmıştım:))
ayy sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da bi heves kaplıyor içimi zamanda hiç geçmiyor kiii ahhh ay sonu adet olmam inş...:))) :97:
slm kızlaaaaaaar bnde hamileyimdün kan testi yaptırmıştım bgn sonucunu aldım 445.1 çıkmış:)) cmt ultrasona giricem nasipse keseyi görmedende inanamıyorum yaaaaaaaaaaaa
selm kızlar tek kesemiz görüldü ve kalp atışımız duyuldu ama ben duymadım tabi:))
dr hanımcım duymuş ama sonra aldım ahberi değrim 31.000
alttan muayene etti
kistimiz duruyor ağrı yaparsa sorun yoksa sorun değil
birşey olmaz dedi
ilk foto muzu aldık ama ben birşey göremiyorum ki 2.4 mm
ölçüme göre 1 gün geride 5 hafta 6 günlük ben bugun tam 6 haftalığım ama olsun dedi dr sorun yooookkkkk
Merhabalar, benim SAT ım 18 ekimdi, 15 kasımda regl olmam gerekiyordu ve 20 sinde test yaptım ve iki çizgiyi gördüm :)) Salı günü de doktorumuza gittik, kesemizi gördük, sevindik :) Doktor, normal 5 haftalık görünüyor dedi.
Bi süredir bu başlığı takip ediyorum, benim de beslenmem aşağı yukarı sizlerinki gibi. Bitki çaylarından zencefil, nane ve ıhlamurun bizlere zararı yokmuş. Özellikle nane-limon için hamile çayı diyorlarmış. Bir de şeker katılmamış meyve suyunu soda ile karıştırıp içiyorum, fanta içiyormuşum gibi oluyor, bayağı lezeetli. Doktorumuza 2 hafta sonra gene gideceğiz, herhalde kalp atışlarınıgörmek istiyor. Şu anda 5. haftamdayım, 6. haftamı bi geçsem içim bayağı rahatlayacak.
Eskiden beri alışmışım, dersleri ayakta anlatıyorum, şimdi endişeleniyorum, mümkün mertebe oturmaya çalışıyorum ve özellikle akşamları kasık ağrılarım oluyor, özellikle ayakta çok durduğumda ve gaz sancılarım da çok oluyor. Fındığım sağlıklı olsun da gerisi mühüm değil :)
Selam kızlar,
Bütün anne adaylarını ve bebişlerini kocaman öpüyorum
bende yeni öğrendim hamiş olduğumuson adet tarihim 21 ekim ama geç yumurtlamışım bu ayın 20sinde gittik dr a kan testi yaptı iki haftalıkmış daha mercimeğimmmm aralığın 4 ünde 4 haftalık olucak inş. keseyi görüces belkim
Evet canım, anadolu lisesindeyim. Alışacağım artık bir şekilde.öğretmen misin?
bende mümkün olduğunca oturuyorum ama lisede sınıfı oturarak yönetmek zor. çalışmayı cok severim ama keşke evde olsam hep-bebişimle beraber diyorum...
okula beslenme çantamla gidiyorum...
Selam arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum ama bu 2.yazışım. Bende bugün hamile olduğumu öğrendim ama şoktayım hala inanamıyorum.İnşallah hepimiz sağlıklı dünyaya getiririz bebişlerimizi :)
saol cnmm Allah razı olsun.))[
cnm hayırlısı olcun
birgün olur cnm üzülme hiççç
yeterki rabbimden iste
gözünaydın hayırlı olsun cnmmmmmmm:)))
Selam arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum ama bu 2.yazışım. Bende bugün hamile olduğumu öğrendim ama şoktayım hala inanamıyorum.İnşallah hepimiz sağlıklı dünyaya getiririz bebişlerimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?