• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

lütfennnnnnnnnnnnnn sesimi duyunne olur bu ağrılar iltihaplanmadan mı yoksa üşütmeden mi acaba

lütfennnnnnnnnnnnnn sesimi duyunne olur bu ağrılar iltihaplanmadan mı yoksa üşütmeden mi acaba

canım sakin oll lütfennn, adet döneminde adet sancısı gibi ağrı çeken arkadaşlarımız oluyo. geçiyo sonra. ama için rahat etmiyosa bi doktora görün istersen.

Merhabalar, benim SAT ım 18 ekimdi, 15 kasımda regl olmam gerekiyordu ve 20 sinde test yaptım ve iki çizgiyi gördüm :)) Salı günü de doktorumuza gittik, kesemizi gördük, sevindik :) Doktor, normal 5 haftalık görünüyor dedi.
Bi süredir bu başlığı takip ediyorum, benim de beslenmem aşağı yukarı sizlerinki gibi. Bitki çaylarından zencefil, nane ve ıhlamurun bizlere zararı yokmuş. Özellikle nane-limon için hamile çayı diyorlarmış. Bir de şeker katılmamış meyve suyunu soda ile karıştırıp içiyorum, fanta içiyormuşum gibi oluyor, bayağı lezeetli. Doktorumuza 2 hafta sonra gene gideceğiz, herhalde kalp atışlarını :69: görmek istiyor. Şu anda 5. haftamdayım, 6. haftamı bi geçsem içim bayağı rahatlayacak.
Eskiden beri alışmışım, dersleri ayakta anlatıyorum, şimdi endişeleniyorum, mümkün mertebe oturmaya çalışıyorum ve özellikle akşamları kasık ağrılarım oluyor, özellikle ayakta çok durduğumda ve gaz sancılarım da çok oluyor. Fındığım sağlıklı olsun da gerisi mühüm değil :)

Son düzenleme:
arkadaşlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.ben de bugün silik olarak ama dünküne göre daha net çizgi gördüm.zaten hastalığıma da 4 gün var.ama erkenden öğrendim ama acil bir şey sormam gerek benim biraz fazlaca arara kasıklarımda ağrı oluyo.bu kötüye işaret değildir.değil mi lütfen yardım edin

Canım, umarım herşey gönlünce olur :)) Benim de reglimin olması gereken tarihten beri kasıklarımda ağrı var. Doktorum, normal dedi. Ama sen adetin geçtikten sonra gene de bi doktora git, onun görüşlerini dinle bence :)

ayy sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da bi heves kaplıyor içimi zamanda hiç geçmiyor kiii ahhh ay sonu adet olmam inş...:))) :97:

slm kızlaaaaaaar bnde hamileyim:66: dün kan testi yaptırmıştım bgn sonucunu aldım 445.1 çıkmış:)) cmt ultrasona giricem nasipse keseyi görmedende inanamıyorum yaaaaaaaaaaaa

merhaba naz topicte öyle dolanırken gördüm hebrini tanışmıyoruz ama hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına anlmayı nasip etsin inşallah:emir_bebek:

ayy sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da bi heves kaplıyor içimi zamanda hiç geçmiyor kiii ahhh ay sonu adet olmam inş...:))) :97:

İnşallah canım :)

slm kızlaaaaaaar bnde hamileyim:66: dün kan testi yaptırmıştım bgn sonucunu aldım 445.1 çıkmış:)) cmt ultrasona giricem nasipse keseyi görmedende inanamıyorum yaaaaaaaaaaaa

Hayırlı olsun nazcım :)) Ama keseyle bitmiyor. Keseyi görüyorsun, bu sefer kalp atışlarını görmem lazım diyosun. Herhalde 9 ay böyle geçecek...

merhaba naz topicte öyle dolanırken gördüm hebrini tanışmıyoruz ama hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına anlmayı nasip etsin inşallah:emir_bebek:

İnşallah canım :)

haklısın cnmm yaaa daha hçbşy görmedim ya inanamıyorum saol cnm

Kaç haftalıksın nazcım, ben 5. haftamda kesemi gördüm şimdi, 2 hafta sonrası için gün sayıyorum :)

selm kızlar tek kesemiz görüldü ve kalp atışımız duyuldu ama ben duymadım tabi:))
dr hanımcım duymuş ama sonra aldım ahberi değrim 31.000
alttan muayene etti
kistimiz duruyor ağrı yaparsa sorun yoksa sorun değil
birşey olmaz dedi

ilk foto muzu aldık ama ben birşey göremiyorum ki 2.4 mm
ölçüme göre 1 gün geride 5 hafta 6 günlük ben bugun tam 6 haftalığım ama olsun dedi dr sorun yooookkkkk

Back