Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lütfennnnnnnnnnnnnn sesimi duyunne olur bu ağrılar iltihaplanmadan mı yoksa üşütmeden mi acaba
ayy canım hayırlı olsun allah herkese nasip etsin inşallah
doktoro gittin mi sende keseyi görürsün heralde
arkadaşlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.ben de bugün silik olarak ama dünküne göre daha net çizgi gördüm.zaten hastalığıma da 4 gün var.ama erkenden öğrendim ama acil bir şey sormam gerek benim biraz fazlaca arara kasıklarımda ağrı oluyo.bu kötüye işaret değildir.değil mi lütfen yardım edin
ayy sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da bi heves kaplıyor içimi zamanda hiç geçmiyor kiii ahhh ay sonu adet olmam inş...:))) :97:
slm kızlaaaaaaar bnde hamileyim dün kan testi yaptırmıştım bgn sonucunu aldım 445.1 çıkmış:)) cmt ultrasona giricem nasipse keseyi görmedende inanamıyorum yaaaaaaaaaaaa
merhaba naz topicte öyle dolanırken gördüm hebrini tanışmıyoruz ama hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına anlmayı nasip etsin inşallah
haklısın cnmm yaaa daha hçbşy görmedim ya inanamıyorum saol cnmİnşallah canım :)
Hayırlı olsun nazcım :)) Ama keseyle bitmiyor. Keseyi görüyorsun, bu sefer kalp atışlarını görmem lazım diyosun. Herhalde 9 ay böyle geçecek...
merhaba naz topicte öyle dolanırken gördüm hebrini tanışmıyoruz ama hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına anlmayı nasip etsin inşallah
haklısın cnmm yaaa daha hçbşy görmedim ya inanamıyorum saol cnm
wallaa cnm bn daha bgn öğrendim herhalde 4 yada 5 cmt öğrencem :)İnşallah canım :)
Kaç haftalıksın nazcım, ben 5. haftamda kesemi gördüm şimdi, 2 hafta sonrası için gün sayıyorum :)
wallaa cnm bn daha bgn öğrendim herhalde 4 yada 5 cmt öğrencem :)
Zaten biliyorsundur ama son sat a göre sayıyorsun. Bir de internetten de son sat ını girerek kaç haftalık olduğunu öğrenebileceğin siteler var :)
5 fafta 1 günlük olmuş cnmm
Keseni cumartesi kesin görürsün :) Benim de 5 hafta 3 gün :)
anaaaamm aynı gün doğururuz bakarasıınn amann allah saklasın korusun bebekerimizi işlhh
İnşallah canım yaa :))) 9 ay sağlıkla geçsin de..