ya en yaşlınız ben miyimyok mu burda 82 doğumlu olan
seninde mi ilk hamileliğin uykucupanda?
ewet cnm bndim ii geldimi snada bnm dün gece gene tutuu yaa
ya en yaşlınız ben miyimyok mu burda 82 doğumlu olan
sendende allah razı olsun cnm şifa olsun bzm başımız fena tutuyo walla su kat brz cnm daha ii gelir mideni ağrıtmazya evet geçen yaptım ama çok ekşi geldi azcık sulandırdım gerçekten çok iyi geldi
allah razı olsun
annem aradı az önce
kızzzzzzzzz
esra erolda hamileymiş temmuzda doğuracakmış 40 larınız karışacak valla dedi
eee anne napayım şimdi kırklar karışacaksa ben anlamıyorum bu kadını bazenn
bu 40 karışacak ne demekse yaaa? hiç blmediğim bişi...
ikili testi soran arkdşm bana doktor 12. hafta dedi ama topikte 10. haftada yaptıran arkdaşlarımız da var.
kızlar selam,
daha önce bu topike yazdım fakat uzayan giden sayfalarda farkedilmedim
ikili testi ne zaman yaptırmamız gerekiyor
doktor söylüyor gerçi bunu ama merak ettim ?
ben 8. haftadayım henüz bebekim minik ama beni şimdiden geceleri uyutmuyor
bi tek bende mi bu durum ?
hg şekerim....
yanlış hatırlamıyorsam 11 ile 14. haftalar arasında ikili test yapılıyor beklicen sende bizim gibi....
kızlar selam,
daha önce bu topike yazdım fakat uzayan giden sayfalarda farkedilmedim
ikili testi ne zaman yaptırmamız gerekiyor
doktor söylüyor gerçi bunu ama merak ettim ?
ben 8. haftadayım henüz bebekim minik ama beni şimdiden geceleri uyutmuyor
bi tek bende mi bu durum ?
haftalarımız aşağı yukarı aynı.benim dr.um daha hiç test yaptırmadı.bu ayın 24ünde gidicem.yapılacak çok testimiz var dedi bana geçen gittiğimde.testler dr.a göre değişiyor.kimi bu haftalarda yaptırırken kimi de benim dr.um gibi 11-14.hafta aralığında yaptırıyor.ki bence daha mantıklı çünkü 3.aydan itibaren riskler azalıyor ve bebek artık gözle görülür bir gelişim gösteriyor.aynı testleri erkenden yapıp sonrasında tekrar istemesindense bence böylesi daha iyi.dr.un ne derse ona inan.zaten güvenmediğin dr.a gitme.ben ilk başlarda çevremdeki insanlara çok kulak astım.gece uykularım kaçıyordu evhamdan.mesela beni gittiğim 3 randevuda da üstten göremediği için alttan muayene etti dr.um.bunu duyup dr.uma kötü diyenler,başka dr.a gitmemde ısrar edenler çok oldu.ama sonra düşününce bu insanın tek hastası ben değilim.ki kaldı ki isim yapmış bir hastanede görev yapıyor.işini düzgün yapmasa orada barındırırlar mı..
uyku olayına gelince..bulantı ve baş ağrısı dışında çok şükür bir sıkıntım yok.hiç kusmuyorum ama çok sık olmamakla beraber içim sökülürcesine öğürüyorum.tabi bu da baş ağrısı yapıyor.
bi de bişey sormuştum kaynadı.yüzüme bakanlar erkek olacak diyo.alnımızda yazıyor da biz mi görmüyoruz :)
haftalarımız aşağı yukarı aynı.benim dr.um daha hiç test yaptırmadı.bu ayın 24ünde gidicem.yapılacak çok testimiz var dedi bana geçen gittiğimde.testler dr.a göre değişiyor.kimi bu haftalarda yaptırırken kimi de benim dr.um gibi 11-14.hafta aralığında yaptırıyor.ki bence daha mantıklı çünkü 3.aydan itibaren riskler azalıyor ve bebek artık gözle görülür bir gelişim gösteriyor.aynı testleri erkenden yapıp sonrasında tekrar istemesindense bence böylesi daha iyi.dr.un ne derse ona inan.zaten güvenmediğin dr.a gitme.ben ilk başlarda çevremdeki insanlara çok kulak astım.gece uykularım kaçıyordu evhamdan.mesela beni gittiğim 3 randevuda da üstten göremediği için alttan muayene etti dr.um.bunu duyup dr.uma kötü diyenler,başka dr.a gitmemde ısrar edenler çok oldu.ama sonra düşününce bu insanın tek hastası ben değilim.ki kaldı ki isim yapmış bir hastanede görev yapıyor.işini düzgün yapmasa orada barındırırlar mı..
uyku olayına gelince..bulantı ve baş ağrısı dışında çok şükür bir sıkıntım yok.hiç kusmuyorum ama çok sık olmamakla beraber içim sökülürcesine öğürüyorum.tabi bu da baş ağrısı yapıyor.
bi de bişey sormuştum kaynadı.yüzüme bakanlar erkek olacak diyo.alnımızda yazıyor da biz mi görmüyoruz :)
seni kendini beğenmiş seniii:)))ben kendi kendimi pek beğenir oldum son 1-2 haftadır ama kendini beğenmişlik de diyebiliriz buna cinsiyet ile alakası olmayabilir.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?