-----2010 KASIM hamişleri----

Hoşgeldin Nevincimmm :) Bebiş nasıl sen nasılsın. Bu arada yeni randevun ne zaman. ikimizn satı aynıydı ama doktor sana erken dogum mu dedi _?

geçer canım o 40 gün geçerde şu bir hafta nasıl geçiçec yaavv hem korkuyorum hem bir an önce kucağıma almak istiyorum aslında benimde daha çok var normal olsaydı eğer temmuzun 14 üne falan denk geliyo ama sezeryan olacağım için haziranın son haftası malesef amaaaan bir an önce doğsunda...başka bişey istemiyorum.rabbim doğum yapanları bir avazda krtarsın inşallah.
bu arada senin oğluşunla benim doğacak oğluşum adaşlar söyleyimmmm

Gemmm çok çok geçmiş olsun

Gnl cüm odan çok güselll

knnmhtap geçmiş olsun....

Serap fotolar çok güsel, maşallah size

sagol canım eksık olma Allah tan gelene dencek bısey yok Allahtan bı cocugu var ona saglık omur dılıyoruz kaderı boyleymıs..
bak sen annene gıdıcekken annen sana geldı her ıste vardır bı hayır dınlen dıkkat et kendıne
günaydın kıslar ya benim tansiyonumla başım dertte 8-5 e düşüyo şimdide midem bulanıyor sürekli
benım hep ole 9-6 olunca aaaaaaaaa tansıyonum cıkmıs dıyorum :111:
ama mıdem bulanmıyr hıc :26:
sagol canım eksık olma
olmus olmus masallah sıze kırmısılarda pek yakısmıs

oohh ne güzel hayat normale döndü.
ayyy çok güzel yaa kırmızı da yakışmış ilk annemis sen oluceksin..

Kocaman bir maşallah size

Kuzum sen çalışıyorken bu kadar sıkıntın yoktu :97:
Dikkat et kendine..

slm kıslar nasılsınız doktora gıttık bugun 3250 olmuş oğlşummm cok mutluyum 37 olduk cok şükür yavş yavaş yolun sonuna gelyıruz bu hafta temızlık var bebişimin mobılyaları gecen hafta geldı ama resım ekleyemedım bı turlu resım boyutu buyuk gelıyor galıba neyse mobılyalar hala kokuyor gece gunduz havlandırıyorum odayı haftaya catı muayenesı var bakalım inşallah bı sorun cıkmaz da normal dogum yaprım cunkı albumın yaptı vucudum odemlerımden kurtulmam lazım ayaklarım şişti cok fena yuruyemıyorum bıle dogru duzgun evden cıkmak bıle ezıyet gelıyor ban doktor bıde yürüyüş yap dıyo canım acıyor yuruyunce benım amaaaa napalım cogu gıttı azı kaldı dayancaz artıkım nst ye gırdık kalp atışlarını dınledım yarım saaat aay cok guzeldı yaa bu hafta herşeyı halletcem inş dogum cantamıda hazırlarım artık vaktı geldı dimiiiibu smıleyı cok sevıyorum ayyyyy

günaydııınnn :82::82:

gobus ana kucağı pek güselmiş güle güle kullanın :82:

teşekkür ederim canım.

Selamlar

(Gobuscum egsye gittik baktık, getirmiyorlarmış artık, netten bakacaz artık )

gönlünüze göre bulursunuz inşallah canım

canım maşallah paşamıza, meyveler yaramış

canım gelmiş geçmiş olsun,çok şükür evindesin şu an. Allah beterinden korusun

göbüşe maşallah odanızda çok güzel,çok şirin. Allah sağlıkla kullandığınız günleride göstersin.

canım çok üzüldüm ama nasip değilmiş demekten başka birşey gelmiyor elden. Allah sabırlar versin. Allah sağlıkla kucaklayacakları evlat nasip etsin inşallah.

maşallah size

maşallah canım
çom az kalmış,Allah sağlıkla kurtarsın. odanızda hayırlı uğurlu olsun.oğluşun sağlıkla büyüsün odasında inşallah

herkese merhaba,iyi haftalar olsun.

bugün hastaneye gittim çalışabilir raporumu aldım.

hafta sonu kuzenimin bebeğinin küçülen ve hediye gelipte hiç giydirmeye fırsat bulamadığı kıyafetleri yıkadım ütüledim.
doğum çantamızda hemen hemen hazır sayılır. kıyafetler ok.
bez,havlu kağıt,diş macunu,fırçası vs. gibi temizlik malzemelerini koymadım daha.Allah'ın izniyle tarih netleştiğinde eklerim onları.

maşallah.. 3250 çok güzel..
resim ekle de görelim yaaa çok güzel oluyo bebek odasına bakmak
çantanı hazırla hemen ben hazırladım
nolur nolmaz:84: belki doğuruveririz erkenden amannnnnn :18:

ben de yarın alıcam çalışır raporumu

Bu haftasonu da güzel haberler gelmiş. Ohhh ne güzel. Bizde haftasonu gideceğiz oğlumuzu görmeye inş. güzel haberler döneriz bizde. Odalar hazır güle güle yatıp kocaman olsun bebişlerimiz. Aramızda ilk doğum yapacak seçkin38 galiba daha kıdemli anne adayımız var mı?

kesınlıkle yaramıs canım annesı gıbı o da meyve sever olcak ınsallaahhhhh:86::86:

eksık olma canım gercekten bısey gelmıyor elden ..Allah beterlerınden korusun

masallaahhh

bunları okuyunca sevındım aslında..37 .haftada hala cantan hazır degıl ben uzulmıyım madem
hersey guzelce olsun hayırlısıyla al yavrunu kucagına ınsallaahhh

sızde guzel haberler getırın bızeee

betylana daha buyuktu sanırım bakalım hangısı once dogum yapacak :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…