-----2010 KASIM hamişleri----

canım geçmiş olsun bu acıyı yaşayan biri olarak yengeni çok iyi anlıyorum allah sabır versin

gem-pur güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. dönmüşmü bakalım görcez 15 gün sonra inş. dönmüştür.

Allah sabır versin... üzüldüm gerçekten kolay bir durum değil hayırlısıyla atlatır inşallahh

çok güzel gerçekten Allah sağlıklı bir şekilde yatmak nasip etsin yavruna güle güle eskitin anne bebiş

çok geçmiş olsun inşallah düzelir...:44:

Aminnnn Allah abine ve yengene güç kuvvet sabır versin..

çok tatlısınız... maşallahhh
odanıs da çok güzelll
Allah sağlıklı günlerde güle oynaya büyümek nasip etsin

Allah sabır versin... üzüldüm gerçekten kolay bir durum değil hayırlısıyla atlatır inşallahh

Aminnnn Allah abine ve yengene güç kuvvet sabır versin..

Allah razı olsun kıslar eksık olmayın ...neler atlatıyor ınsanlar bunuda unutucaz

ii sabahlar arkadaşlar.

biz evimize döndük... çok şükür bebekten yana bir derdimiz yok... azcık popodan yana dertliyiz. bu vesileyle annemi de buraya taşımış oldum. yanıma geldi. temizliği yapıp ben de iyileşince döneceğiz memlekete. kocam da yalnız kalacak. şuan yazılanlara hep kafamda karıştı. gemin yengesi aklımda geçmiş olsun demek istiyorum. Allah sabır versin. demekki bu da onun sınavı. hayat böyle işte nerden ne çıkacağı hiç belli olmuyor...

kızlar ben ameliyattan oldum olası böyle korkarım. bekarken 20 yaşında da olmuştum başka bir durumdan. o zaman da böyle korkudan tansiyonum yerlerdeydi. dünden beridir tansiyonum 8-4 çok aç kalmamaya bak dediler. iştahım çok azaldı zaten. göktuğ beramın dopingi gitti gider :)) benden haberler böyle... ha bir de beylerden birinin odasını gördüm. sanırım gnl senindi, hayırlı olsun. çok güzel, sağlıkla uyusun içinde....

Canım çok çok geçmiş olsun. Allah daha betrinden korusun. bebiş ve senin durumun iyi ise sorun yok.

günaydın kıslar ya benim tansiyonumla başım dertte 8-5 e düşüyo şimdide midem bulanıyor sürekli

Günaydın canım. Hamilelikte düşük tansiyon normal olarak değerlendiriliyor. benimde genelde düşük çıkıyor. ama bulantı yapıyorsa bi doktorunu ara istersen canım.
şimdi ölçtürdüm 10-6 çıktı biraz iyi sanırım ama yarın doktora gidecem doğuma üç hafta kalana kadr çalışmayı düşünüyorum yarın gidip çalışabilir raporu alacam

Geçmiş olsun tekrar..
BÖylelikle annene 15 gün önceden kavuşmuş oldun

GNL göbüşün çok tatlı görünüyor maşallah, oğlunun odasıda çok güzel güle güle kullansın.
Gem çok geçmiş olsun canım yengene çok üzüldüm Allahım bi daha yaşatmasın.
knmhtpçok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsin

Canım çok çok geçmiş olsun. Allah daha betrinden korusun. bebiş ve senin durumun iyi ise sorun yok.

canım çok geçmiş olsun ne güzel annen gelmiş çok sevindim senin adına
ama malesef benim annem doğumumda yanımda olamıycak marmariste ve çalışıyo ilk oğlumda da yanımda hastanede kayınvalidem kalmıştı bunda da o bakımdan çok şansızım malesef biliyorum annemde izin alamıyo yanımda kalmayı ister ama her ne kadar ben üzüldüğümü belli ettirmemeye çalışsamda eminim üzülüyodur bi tanecik kızı var çünkü nabalım kader işte yaşlı hasta bi kadına baktığı için malesef izin alma şansı yok 3 ay sonra gelicek artık doğumuma son hafta kaldı cuma kontrole gidicem ve gün vericek sanırım ve gece hiç uyutmadı yumurcak bir de 3 yaşındaki oğlumu geceleri altını bağlamıyorum 2-3 saatte kalkıp çişini yaptırrıyorum bi taraftan o da zor nabalım analık bu işte

Gunaydin kizlar offff sabahin 6 sinda uyandim gozume uyku girmedi sonra uyudum ama kulak agrisi aldi bu seferde su 40 gunde hayirlisiyla bi gecse yaaaa

serap cok tatli gorunuyorsun masallah ayyy senin 1 haftan mi kaldi saka gibi yaaaaa

Mehtapcim tekrardan gecmis olsun canim annen yaninda daha sana ne olur:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…