bılıyorumkı hepınız dua ettınız yengem ve bebegı ıcın ama Allah o bebegi yazmamıs kaderıne bugun ıstemedıgımız kotu sey gerceklestı
babalar gununde abım ıcın cok kotu oldu,yengem perısan zaten 2. kere yasamak cok yıprattı,6 yasındakı yegenım bılmıyor olayı ama anlamıs bısıler bana benım kardesım olmıcakmı dedı dun gece
Allah herkesın yavrusunu bagıslasın
bılıyorumkı hepınız dua ettınız yengem ve bebegı ıcın ama Allah o bebegi yazmamıs kaderıne bugun ıstemedıgımız kotu sey gerceklestı
babalar gununde abım ıcın cok kotu oldu,yengem perısan zaten 2. kere yasamak cok yıprattı,6 yasındakı yegenım bılmıyor olayı ama anlamıs bısıler bana benım kardesım olmıcakmı dedı dun gece
kızlar eşim dün gececiydi neyse sabah geldi yattı bende uzandım yanına uyumuşum birden yataktan fırladım eşime uyan deprem oluyo dedim garibim uyku sersemi ne depremi diyo avizeye baktım bişey yok inanman kandilliye baktım internetten bişey yok sonra o depremi karnımda emir feyyazın bana ya sağlam bir vurdu yada döndü bişey yaptı içimde ama çok korktum yaaa şimdide hareketleri aşağıda hissediyorum dokunuşları felan önceden göğsümün altında hissederdim inş. o tırstırmaya dönmüştür oğluşum. ve ekteki fotolar en son halimiz ve odamız daha eşyaları ve nevresimleri yerleştirmedik ama yinede görün istedik.Eki Görüntüle 212481 Eki Görüntüle 212483 Eki Görüntüle 212484 Eki Görüntüle 212485 Eki Görüntüle 212482 Eki Görüntüle 212486
bugünün en erkencisi ben olayım.... günaydın herkese.
ben de haberler pek ii değil. şuan hastanenin wifisi ile bağlanıyorum. sizlere haber vermek istedim. cuma günkü kontrolden sonra ben hiç düzelmedim.
ishal şikayetim azaldı ama devam etti. beraberinde ishalle hemeroid oluştu. eskiden beridir çok küçük vardı ama hiç problem çıkarmazdı. sadece çok acılı yersem şikayet ederdim, bir krem tedavisi ile geçerdi. bu sefer büyük büyük 2 tane oluşmuş ve trombolize diolar, öyle olmuş. 3 doktor gezdim. ne o şekilde eve gönderebildiler ne de müdahale edebildiler bebekten dolayı. dün akşam 9 da en son doktor, ameliyata aldı. küçük bir ameliyattı büyüğünü doğum sonrasında yapacağını söyledi. 2 gün boyunca hastanedeyiz. bebek ve ben iyiyiz çok şükür. umarım bir terslik çıkmadan da evimize gideriz... insanın kendi canı ile karnında bebekle ile ikilemde kalması çok zor bişi. ameliyathanede ilerlerken korkudan tansiyonum düştü, dudaklarıma kadar morarmışım. doktora ben nasıl doğuracağım bundan bile çok korkuyorum die sızlandığımı hatırlıyorum. hele bunu bir atlat diordu doktor... Allah bir daha göstermesin, umarım bu operasyon doğuma kadar götürür. doktor götürür korkma dedi ama gene de korkuyorum.
Aminnnn Allah abine ve yengene güç kuvvet sabır versin..bılıyorumkı hepınız dua ettınız yengem ve bebegı ıcın ama Allah o bebegi yazmamıs kaderıne bugun ıstemedıgımız kotu sey gerceklestı
kızlar eşim dün gececiydi neyse sabah geldi yattı bende uzandım yanına uyumuşum birden yataktan fırladım eşime uyan deprem oluyo dedim garibim uyku sersemi ne depremi diyo avizeye baktım bişey yok inanman kandilliye baktım internetten bişey yok sonra o depremi karnımda emir feyyazın bana ya sağlam bir vurdu yada döndü bişey yaptı içimde ama çok korktum yaaa şimdide hareketleri aşağıda hissediyorum dokunuşları felan önceden göğsümün altında hissederdim inş. o tırstırmaya dönmüştür oğluşum. ve ekteki fotolar en son halimiz ve odamız daha eşyaları ve nevresimleri yerleştirmedik ama yinede görün istedik.Eki Görüntüle 212481 Eki Görüntüle 212483 Eki Görüntüle 212484 Eki Görüntüle 212485 Eki Görüntüle 212482 Eki Görüntüle 212486
canım geçmiş olsun bu acıyı yaşayan biri olarak yengeni çok iyi anlıyorum allah sabır versin
gem-pur güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. dönmüşmü bakalım görcez 15 gün sonra inş. dönmüştür.
Allah sabır versin... üzüldüm gerçekten kolay bir durum değil hayırlısıyla atlatır inşallahh
Aminnnn Allah abine ve yengene güç kuvvet sabır versin..
ii sabahlar arkadaşlar.
biz evimize döndük... çok şükür bebekten yana bir derdimiz yok... azcık popodan yana dertliyiz. bu vesileyle annemi de buraya taşımış oldum. yanıma geldi. temizliği yapıp ben de iyileşince döneceğiz memlekete. kocam da yalnız kalacak. şuan yazılanlara hep kafamda karıştı. gemin yengesi aklımda geçmiş olsun demek istiyorum. Allah sabır versin. demekki bu da onun sınavı. hayat böyle işte nerden ne çıkacağı hiç belli olmuyor...
kızlar ben ameliyattan oldum olası böyle korkarım. bekarken 20 yaşında da olmuştum başka bir durumdan. o zaman da böyle korkudan tansiyonum yerlerdeydi. dünden beridir tansiyonum 8-4 çok aç kalmamaya bak dediler. iştahım çok azaldı zaten. göktuğ beramın dopingi gitti gider :)) benden haberler böyle... ha bir de beylerden birinin odasını gördüm. sanırım gnl senindi, hayırlı olsun. çok güzel, sağlıkla uyusun içinde....
günaydın kıslar ya benim tansiyonumla başım dertte 8-5 e düşüyo şimdide midem bulanıyor sürekli
şimdi ölçtürdüm 10-6 çıktı biraz iyi sanırım ama yarın doktora gidecem doğuma üç hafta kalana kadr çalışmayı düşünüyorum yarın gidip çalışabilir raporu alacamGünaydın canım. Hamilelikte düşük tansiyon normal olarak değerlendiriliyor. benimde genelde düşük çıkıyor. ama bulantı yapıyorsa bi doktorunu ara istersen canım.
ii sabahlar arkadaşlar.
biz evimize döndük... çok şükür bebekten yana bir derdimiz yok... azcık popodan yana dertliyiz. bu vesileyle annemi de buraya taşımış oldum. yanıma geldi. temizliği yapıp ben de iyileşince döneceğiz memlekete. kocam da yalnız kalacak. şuan yazılanlara hep kafamda karıştı. gemin yengesi aklımda geçmiş olsun demek istiyorum. Allah sabır versin. demekki bu da onun sınavı. hayat böyle işte nerden ne çıkacağı hiç belli olmuyor...
kızlar ben ameliyattan oldum olası böyle korkarım. bekarken 20 yaşında da olmuştum başka bir durumdan. o zaman da böyle korkudan tansiyonum yerlerdeydi. dünden beridir tansiyonum 8-4 çok aç kalmamaya bak dediler. iştahım çok azaldı zaten. göktuğ beramın dopingi gitti gider :)) benden haberler böyle... ha bir de beylerden birinin odasını gördüm. sanırım gnl senindi, hayırlı olsun. çok güzel, sağlıkla uyusun içinde....
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah daha betrinden korusun. bebiş ve senin durumun iyi ise sorun yok.
BAKALIM İLK DEFA BURAYA FOTOĞRAF KOYUCAM YAPABİLECEKMİYİM
Eki Görüntüle 212750 Eki Görüntüle 212752 Eki Görüntüle 212753 Eki Görüntüle 212754
oldumu acaba
OLMUŞ CANIM MAŞŞALLAH SEN VE BEBİŞE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?